Close
Faqja 27 prej 28 FillimFillim ... 1725262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 273
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Po mund ta zgjidhesh.......
    Shko tek ndonje dyqan kompiuterash dhe lerua atyre ne dore ta bejne nga e para.
    Po qe se nuk di si behet mos fut duart kot se do shkaktosh ndonje dem te pariparueshem.
    Ne shqiperi ta regullojne per 10-15 mije leke te vjetra.

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Po mund ta zgjidhesh.......
    Shko tek ndonje dyqan kompiuterash dhe lerua atyre ne dore ta bejne nga e para.
    Po qe se nuk di si behet mos fut duart kot se do shkaktosh ndonje dem te pariparueshem.
    Ne shqiperi ta regullojne per 10-15 mije leke te vjetra.
    E para ben 20 mije (shpresa pc) dhe nuk ishin leket qe me bejne te keshillohem ketu, por fakti qe sma mbushen mendjen. Perderisa ky problem perseritet(e kam instaluar 2 here windows 7) tregon qe vertete "nuk ja vlejti" servisi qe me bene.

Une vertete nuk i di, por dhe nqs me japin 4 sugjerime te ndryshme duhet te sigurohem se kush eshte i sakti dhe me pas eshte e thjeshte te ndjekesh udhezimet. Keshtu mesohet.
    If your heart is in your dream, no request is too extreme

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    @francovice
    Mund te besh update Windows-in pasi e crack-on me Windows Loader, te pakten une bej rregullisht update dhe nuk kam asnje problem.

@benitaa
    Shiko ne read me.txt qe eshte ne Windows Loader.Kjo pergjigjje i pergjigjet situates qe ke ti.

Kodi:
    Q. I've previously used another activation solution and I think it's modified my systems files, can I fix it?
    A. You can first try to uninstall what you originally installed and then try running "sfc.exe /scannow" from command prompt as an administrator.
    Por ti nuk e din cfare lloje crack-u kan perdorur ata ne servis, nese e gjene duhet ta fshish ate dhe pastaj shkruan komanden ne cmd 'sfc.exe scannow' (pa thojnjeza).

Por e vetmja zgjidhje me e mire qe te mbetet eshte qe te formatosh edhe njehere,gjerat qe ke ne C;\ i ben backup ne particionin tjeter D;\ , besoj qe e ke diskun te ndare ne dy particione, dhe posa formaton e bene punen me Windows Loader, pastaj je ne rregull update dhe nuk ke me probleme te tilla.
    Sa per formatim nuk eshte ndonje filozofi e madhe, sidomos Windows 7, me disa klikime dhe kryhet puna, mund te ofroj ndihme, nese nuk mendon se mund ta kryesh ate pune, dergoje tek servisi, dhe posa e merr PC klik i djathte tek ikona Computer > Properties >dhe ja si duhet te jete, Windows is activated.

Nese e dergon tek i njejti servis, thuaj qe ta perdorin kete tool Windows Loader, lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anonomyous : 18-09-2011 më 07:45 Arsyeja: Rregullimi i linkut te fotos ...
    Vinnie Paz & Ill Bill-Children of God goo.gl/5IP20

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga benitaa Lexo Postimin
    E para ben 20 mije (shpresa pc) dhe nuk ishin leket qe me bejne te keshillohem ketu, por fakti qe sma mbushen mendjen. Perderisa ky problem perseritet(e kam instaluar 2 here windows 7) tregon qe vertete "nuk ja vlejti" servisi qe me bene.

Une vertete nuk i di, por dhe nqs me japin 4 sugjerime te ndryshme duhet te sigurohem se kush eshte i sakti dhe me pas eshte e thjeshte te ndjekesh udhezimet. Keshtu mesohet.
    Shko tek infosoft ose tek gjergji dhe besoj do te mbarojne pune e do ta mbushin mendjen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    SHOKU SHKARKO KETE dhe BRENDA KA UDHEZIME,NE TABELEN QE DO TE NXJERRE SHKO ATJE KU THOTE ''HOW TO,,

http://hotfile.com/dl/128234220/33259c9/Windows_Genuine_Advantage_Validation_v1.9.9.1_(WGA )_By_NIKOST.rar.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kermilli : 18-09-2011 më 16:29

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2012
    Postime
    10

Unhappy Windows 7 is not genuine !!!!

Nnje jave me par formatova laptopin me nje dvd te windows 7. Dje desktopi mu be i zi dhe ne cep te djatht te ekranit me del nje tabel ku me thot: Windows 7 is not genuine. gjithashtu nuk mund te vendos wallpaper ne desktop. Si mund ta zgjidh kete problem ? (mundesisht pa shpenzime )

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anëtarësuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Futu ne google e shkarko programin torrent... pastaj mbasi ke shkarku torrentin shkruaj ne google Download WGA for Windows 7... kur te mbaroj nga torrenti shkarkoje, hape pastaj do te behet restart vet kompjutri edhe shife a eshte ne rregull ajo...

1. Download Torrent
    2. Download WGA for Windows7 torrent
    3. Apply programit

Shpresoj se kuptove.. per cdo problem Kontakto akoma...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2012
    Postime
    10

:)

Ok rrofsh. Do ta provoj.

Windows 7 Loader

Versionet që pranohen.

Windows 7 Ultimate
    Windows 7 Ultimate E
    Windows 7 Professional
    Windows 7 Professional E
    Windows 7 Home Premium
    Windows 7 Home Premium E
    Windows 7 Home Basic
    Windows 7 Starter
    Windows 7 Starter E
    Windows Vista Ultimate
    Windows Vista Business
    Windows Vista Business N
    Windows Vista Home Premium
    Windows Vista Home Basic
    Windows Vista Home Basic N
    Windows Vista Starter
    Windows Server 2008 Enterprise
    Windows Server 2008 Enterprise (without Hyper-V)
    Windows Server 2008 Foundation
    Windows Server 2008 Standard
    Windows Small Business Server 2008
    Windows Storage Server 2008 Standard
    Windows Server 2008 R2 Enterprise
    Windows Server 2008 R2 Foundation
    Windows Server 2008 R2 Standard
    Windows Small Business Server 2011 Standard

http://www.demonoid.me/files/download/2793787/44213071
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2012
    Postime
    10
    @ Deni_Boy e provova ta shkarkoj ne disa adresa por njoftohem nga antivirusi qe materiali ka virus !

Faqja 27 prej 28 FillimFillim ... 1725262728 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. A ka ndonje program për kufizimin e IP?
    Nga alditirona në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 04-07-2007, 13:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •