Une kam nje menyre 100 here me te mire per te hequr geniune advantage. me thuaj ne Pm nqs e do. Pra edhe ta instalosh windows geniune ai nuk ta kap qe e ke te crackuar. Une i bej update dite per dite![]()
Une kam nje menyre 100 here me te mire per te hequr geniune advantage. me thuaj ne Pm nqs e do. Pra edhe ta instalosh windows geniune ai nuk ta kap qe e ke te crackuar. Une i bej update dite per dite![]()
ok francovice me dergo ne mesazh privat pra nese mundesh
pa he ta degjojme na nis edhe neve po mujte
po ndoshta e k lene setup-in pasi qe te bahet ristartohet te dal
Pasi eshte formatuar pc dhe instaluar windows, del se windowsi duhet aktivizuar brenda 30 diteve.
A ka ndonje menyre ta zgjidh kte problem ?
provo me kete fajll qe e kam bashkangjitur
Me respekt,
Valdet Shala
Nuk besoj te jete kjo Valdet.
Mesa di une, te duhet te futesh me safe mode ne PC dhe tek CD e WIN XP, duhet te jete nje file crack, instaloje ate...
Me pas duhet te futesh tek user accounts ( kete proces nuk e mbaj mend) qe ta besh ditet e Win XP nga X ne 0, ne menyre qe te jete full WIN XP.
Valdet
Genuine esht tjeter
Licenca esht tjeter,
007
Ku e morre at CD ti?
Un e kam blere 1 Euro e gjysme,ja kam bere format,edhe nuk me kerkon kurrfar licence
Nuk e di a e ke verejtur opcionin Phone activation, une e kam aktivizuar bile e kam bere full me kete, nje here e kam provuar per ate edhe e kam postuar sepse po te mos e kisha provuar do e kisha cekur.
Me respekt,
Valdet Shala
Krijoni Kontakt