Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53

Tema: Karma

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Ne jete, cdo gje qe ben, te rikthehet. Apo!?

Kete vere me pickonin shume mushkonjat. Andaj une ju shpalla lufte. Bleva armen kunder tyre. Por, kur dilja jashte. Isha viktime. Me masakronin. Mirepo, dikush me tha qe duhej t'ju shpall paqe. Ate dhe bera. Tani vetem aterojne mbi trupin tim dhe nuk me ngacmoje.
    Zombi,me gjithe respektin.Te bezdisin mushkonjat apo fakti qe te pickojne?Kisha dhe une me pare nje rast te ngjashem.Dikur ne mal,shkova te pija uje ne nje burim.Perdhe,kishte shume blete,qe perpiqeshin te perfitonin nga uji qe do rridhte ne ate cast.Por une kisha frike.Sa u afrova,ato u ngriten si re rreth meje.Une ika duke vrapuar.Pak me tej,ishte nje plak,i cili po qeshte me sjelljen time dhe me tha:"Shko ne burim.Afrohu ngadale dhe pi uje.Mos i tremb bletet.Ato kane me shume frike se ty.Folu atyre.Dine te kuptojne me shume se ty ta merr mendja."Piva uje ate dite dhe shume dite me pas.Bletet,nuk me rane ne qafe.Pra,kush i bente bletet te sulmonin?Frika apo ndjenja e frikes nga ne?

Ps.Ne rastin tend.Mushkonjat perse pickojne?Nga nevoja per gjak,apo nga nevoja per ne qe t'i veme re?

UNDERGRAUND Maska e episode
    Anėtarėsuar
    30-06-2008
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    50
    ERRESIRE E PAFUND!
    Me transformo 24 ore ne Mushkonje, se dua te thithi gjakun e saj... (.)

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Citim Postuar mė parė nga episode Lexo Postimin
    ERRESIRE E PAFUND!
    Shume poetik djali
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Klara's
    Ne rastin tend.Mushkonjat perse pickojne?Nga nevoja per gjak,apo nga nevoja per ne qe t'i veme re?
    Pergjigja nga Episode
    Pickimi i mushkonjave eshte shume i bezdisshem!
    • The rest is silence.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Kam lexu ni artikull, sum kujtohet ku, thojke qi njeri qi i ka mėrzi mickojat a qi osht nervoz, i lshon do njersė me ni erė qi e ngreh mickojėn.
    Se di valla, veq mue m'repin krejt tu m'hanger, e kam gjakin e amel a se di. Besa e kam venerue qi edhe bletat, anzat dhe grajzit m'sillen dhe m'hane ma shum se njerzit e tjere, interesant.

Mundet me kan q'ajo qi po thue ti, se une nervoz mashallah ... e kam nji vlla qe ment me t'lane nuk munesh me e ba nervoz, ai me gjakftohtsi t'prishe me kungja, t'thumon tu keshe, e ai thot qe nuk din qysh asht me t'hanger mickojat.

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Zombi Lexo Postimin
    Ne jete, cdo gje qe ben, te rikthehet. Apo!?
    Zombi,

edhe une besoj qe ēdo gje qe i bene dikujt (mire ose keq) ne ket jete, te rikthehet.

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Zėus dhe alibaba. Ju kthefte per te mire qe me kenaqet me kete Kosovarēen. Ndonese e kam veshtire per ta kuptuar. Me duhet t'ju lexoj 3 here.
    • The rest is silence.

Pika e pare nje pershendetje per Zombin me ket senin e ALicia-s

Karma! Rimesherimi-Reinkarnimi esht "Maja" e filozofise budiste ne pergjithesi dhe si e tille e ngrite ne kult humanizmin dhe kuptimin e jetes, shume thjesht kush beson ne te.
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    une po i bi shkurt e po i lo pak mickojat rahat .

Sipas meje KARMA mund te quhet edhe ndergjegje.

"ndjell mire gjen mire , ndjell keq gjen keq" thone pleqt

Ne kontekst esencial nuk e kisha quajtur ndergjegjje, por gjithsesi nderlidhet me ndergjegjen ....
    Pra esht nderthurje me spiritualitetin dhe harmonine e natyres, qe te behesh - pranosh, te lidhesh me gjithcka qe esht shpirterore, thelle... Pra ta menjanosh ndergjegjen gradualisht dhe te lidhesh ndjeshmerisht me gjithcka qe eshte e gjalle-spirituale dhe ta ndjesh, si pjese e jotja....
    Atehere Karma nuk hakmerret!
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •