Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    S'qekan n rregull nga trut anej nga Arabia.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Kafshe ore kafshe. A e dini cfare jane kafshet, ja edhe islamiket keshtu jane. NE Amerike i jati vetem pak kohe me pare vrau vajzen se ajo nuk deshte te martohej me burrin qe donte ti jepte ai.
    Ke perzier informatat lali. Kafshet jane ateiste, sepse nuk besojne ne zot. Shih njehere pasqyren se mos te rikthehet kujtesa.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Ke perzier informatat lali. Kafshet jane ateiste, sepse nuk besojne ne zot. Shih njehere pasqyren se mos te rikthehet kujtesa.
    me ni fjla besimi ne zot te boka njeri?

kurse kto qe vrasin njerez me gure e per arsye idjota jen njerez?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e kkOr4b
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    22
    Si nuk e ku[toni se ai ka vepruar mire e vetmja fe tek All-llahu eshte feja Islame ama fe e pranuar ė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Alienated, nuk mund te thuash qe jane ateistet kafshe, po nuk mund te thuhet as per besimtaret normale, por per ate sauditin qe vret gocen sepse nderroi fe,
    ty te duket normale?
    Ti je bere baba, sa e do ti femijen, po sikur femija jot neser pasneser te thoje, "o ba une nuk besoj ne zot", ose "besoj ne krishterim", ti do e vrisje ashtu siē parashikon feja? Jo nuk do e beje sepse ti je njeri normal.

Ai sauditi kot sa nuk vrau dhe veten pasi vrau vajzen. Allahu ja shperblefte per ate qe beri.

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Alienated, nuk mund te thuash qe jane ateistet kafshe, po nuk mund te thuhet as per besimtaret normale, por per ate sauditin qe vret gocen sepse nderroi fe,
    ty te duket normale?
    Ti je bere baba, sa e do ti femijen, po sikur femija jot neser pasneser te thoje, "o ba une nuk besoj ne zot", ose "besoj ne krishterim", ti do e vrisje ashtu siē parashikon feja? Jo nuk do e beje sepse ti je njeri normal.

Ai sauditi kot sa nuk vrau dhe veten pasi vrau vajzen. Allahu ja shperblefte per ate qe beri.
    Ishte nje pergjigje direkte per ate tr@pin qe po pergjitheson gjerat sikur t'ia kete pjelle nena gjithe dynjane.

Une jam tolerant kur vjen puna ke besimet, dhe miqte e mi me te mire jane te krishtere. Zgjedhja per te besuar eshte e cdokujt, dhe une do isha i kenaqur sikur askush askend mos e ndikonte, as per te pranuar e as per te mos pranuar nje besim, sepse cdokush ka logjiken e tij dhe pranon ate qe i pelqen. Per shembull, ne Britani cdo vit konvertohen ne Islam mesatarisht 50,000 britaneze, nderkohe qe ne Kosove deri tani jane konvertuar ne katolike me shume se dy katunde. Shih temat perkatese, dhe do kuptosh se cili eshte qendrimi im sa i perket ceshtjes ne fjale.

Une nuk do e vrisja kurre femijen tim, dhe ne postimin tim nuk dhashe ndonje perkrahje per vrasesin. Shtete te ndryshme kane ligje te ndryshme dhe kane institucionet e tyre te cilat i zgjidhin ceshtjet ne fjale.

Une jam shume i lumtur qe ne Evrope ekziston e drejta per te zgjedhur besimin, dhe ma merr mendja qe ka dhe ne Azi vende ku ekziston kjo e drejte. Por ja per shembull ne Kine nuk ekziston. Mos valle muslimanet i kane fajet. Keshtu do e thoshte Zaratrusja sepse kishte thene qe Enveri ka patur mentalitet islamist prandaj kishte sjelle ateizmin (futja kot).

Liria e besimit duhet te ekzistoje gjithandej, dhe ajo s'duhet cenuar nga askush. Le te merren organizatat per te drejtat e njeriut me ato shtete per t'iu hequr ligjet ne fjale, sepse nuk eshte ne rregull qe nje palaco si puna e ketij Zaratrushes te pergjithesoje gjerat dhe te jape etiketime te tilla.
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    me ni fjla besimi ne zot te boka njeri?

kurse kto qe vrasin njerez me gure e per arsye idjota jen njerez?
    Lexo pergjigjen e dhene postimit te antarit xfiles.
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ishte nje pergjigje direkte per ate tr@pin qe po pergjitheson gjerat sikur t'ia kete pjelle nena gjithe dynjane.

Une jam tolerant kur vjen puna ke besimet, dhe miqte e mi me te mire jane te krishtere. Zgjedhja per te besuar eshte e cdokujt, dhe une do isha i kenaqur sikur askush askend mos e ndikonte, as per te pranuar e as per te mos pranuar nje besim, sepse cdokush ka logjiken e tij dhe pranon ate qe i pelqen. Per shembull, ne Britani cdo vit konvertohen ne Islam mesatarisht 50,000 britaneze, nderkohe qe ne Kosove deri tani jane konvertuar ne katolike me shume se dy katunde. Shih temat perkatese, dhe do kuptosh se cili eshte qendrimi im sa i perket ceshtjes ne fjale.

Une nuk do e vrisja kurre femijen tim, dhe ne postimin tim nuk dhashe ndonje perkrahje per vrasesin. Shtete te ndryshme kane ligje te ndryshme dhe kane institucionet e tyre te cilat i zgjidhin ceshtjet ne fjale.

Une jam shume i lumtur qe ne Evrope ekziston e drejta per te zgjedhur besimin, dhe ma merr mendja qe ka dhe ne Azi vende ku ekziston kjo e drejte. Por ja per shembull ne Kine nuk ekziston. Mos valle muslimanet i kane fajet. Keshtu do e thoshte Zaratrusja sepse kishte thene qe Enveri ka patur mentalitet islamist prandaj kishte sjelle ateizmin (futja kot).

Liria e besimit duhet te ekzistoje gjithandej, dhe ajo s'duhet cenuar nga askush. Le te merren organizatat per te drejtat e njeriut me ato shtete per t'iu hequr ligjet ne fjale, sepse nuk eshte ne rregull qe nje palaco si puna e ketij Zaratrushes te pergjithesoje gjerat dhe te jape etiketime te tilla.
    po nuk jane te gjithe si ty o burr i dheut , po nuk kisha dyshim mbi tolerancen tende.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Lexo pergjigjen e dhene postimit te antarit xfiles.
    po pse nuk ishte postimi i par i joti denimi i keti akti po sharja e ateistave?

kur tema asht hap direkt per ket problem
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Postime
    66

shpresoj qe tjesh koshient qe je duke diskutu seriozisht me ca adoleshenta me pucrra nftyre qe e njofin boten vetem nepermjet televizorit dhe internetit

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Dashuria ndalohet
    Nga Shėn Albani nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 03:09
  4. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •