Oj Zonja Meri ,kesaj Here deshtoveI zbuluar me daten:19-21.08.2008.
Fisnik Sopa nga Mushtishti i Therandes(Suharekes).
Me kete nr telefoni 049/434560,i mbrojtur edhe nga numri 049/184656.
Pos ketyre dy numrave ka edhe disa te tjere qe qellimishte i mbaj sekret.Jeni nje adoleshente edhe per kete jeni teper te vegjel qe te flisni per Gjerat e Medha.
Keni kujdes voglush,me fjale te tilla sepse tash te kam ne dore edhe mund une te takoj nese Ty nje gje e tille nuk te pelqen.Me shume informata per Ty njeherit nuk do ti publikoj...
Nese voglush ta merr mendja me vazhdu ende ne ndonje menyre tjeter qe do te pershtatet ty me trego.Kurse i pershendes edhe Organizaten tende(per te cilen dij edhe me shume dhe kam mesu keto dite edhe me shume)dhe te uroj te "mira" ne Ferre.Emrat te cilet ju jan marre jeni Azem Baraliu(qe je prezentu si polic i SHPK-se,Besniku,Agroni etj)Keni me shume kujdes sepse qenkeni ende te rinje-shkoni ne Skivjane shihne se si kan pesu mjekrrat tek Lugu i Qarrit(emer vendi)dhe pastaj mund te dish me shume per mua dhe shoket e mije.
Nuk dua te jap me shume shkrime,kurse ju voglush mos u shqetesoni po ja them edhe publikishte sepse qenkeni ende te "mitur" dhe kuptohet se mosha juaj eshte me e mira moshe per tu shitur si vegel e armiqeve.
Ti sa kam marre informata je paguar si mjekerr per ti infektu studentet dhe rrethin tende me "mjekrrat" arabe-pagen dhe kohen kur e ke marre pagen e dijme![]()
Krijoni Kontakt