Close
Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 198
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga celyy
    SIGURISHT qe do te doja qe Shqipria te ishte pjes e Shtetit te madh Islam.
    Shqipria ka me shum se 70 % te popullates musliman, megjith grushtin e madh qe i dha komunizmi, un mendoj qe me ndihmen e Zotit feja do te pertrihet ne shqipri (jo vetem ne anen Islamike, mirpo edhe ne te krishter).

nese e ke fjalen qe muslimanet skan njohur kurr liri, je shum gabim, ma mer mendja qe di diqka nga historia.

apo ndoshta e kam keqkuptuar frazen tende ?
    celyy,

përgatit plaçkat që trashëgimtarët e tu t'i rrisësh në Turqi, Arabi, Jemen, etj-etj, ku do të gjenden përherë të rrethuar nga ngrohtësia dhe qartësia e dritës suaj islamike.. në Shqipëri, të pret dëshpërimi, pasi do zvogëlohet gjithmonë e më shumë, numri i atyre që do të të ..kuptojnë.

Kombi shqiptar, në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni, ka probleme madhore reale përpara.. kalifati yt islamik, është gjëja e fundit fare që i bie ndër mend.. ai (kalifati) do realizohet në Azi (gjithmonë, nqs), prandaj mirë është që dhe ti të shkosh atje, në mënyrë që ta përjetosh.

Fillo ambjentohu më parë, se nuk do ishte keq të jesh i përgatitur për Erdoganët, al-Saudët, etj-etj:
    http://www.forumishqiptar.com/forumdisplay.php?f=93
    Prektora

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,983
    O ti që mbahesh Mysliman!
    Të duket jeshil anë e mbanë.
    Mohon gjithçka që të mbanë,
    Mohon Nënën dhe Babanë.

Njëri që s'njeh veten e vetë,
    Ikën si kali në të përpjetë.
    Barrën e rëndë mban mbi shpinë,
    E djersët i rrjedhin,mbulojnë synë.

Një herë kastile i thanë dhelprës,
    Ta vizitonte "zotin e saj".
    S'më ka lën mëndja,u'a ktheu dhelpra!
    Nuk do më puthë,do të më hajë.

Feja, i dashur,është bërë Luanë.
    Ka ngrënë,po ha dhe do të hajë.
    Ku gjen si ty të nënështruar.
    Kur i venë në fole...Përse të luaj?

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga celyy
    do te luftojn 20 % ortodoks qe i ka shqiptaria
    shih kush flet ky qe ka ne firme cdo gje pervec allahut eshte e kote,perfhire brenda shqiperine e shqiptaret...po cdo luftosh ti mor ditezi...te ishte ne lufte me arabine shqiperia e di shume mire une se ca ane do mbaje ti e bazhibozuket e tjere si ti,per memedheun tuaj te vertete arabine,vendin e muhametit...po beni edhe ironi ju pale,te bardhe me kulture jevgjsh....

O ti që mbahesh Mysliman!
    Të duket jeshil anë e mbanë.
    Mohon gjithçka që të mbanë,
    Mohon Nënën dhe Babanë.
    sdiskutohet, ca sbo fara keqe.. lekure kafi sdi ca te boje tjeter, i duket veni jeshil husbatolloveve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Djema,
    Islami eshte fatkeqesi kombetare, e pare me mendjen e njeriut qe e do jeten e tij dhe e ndjere me zemren e zotit. Nje njeri normal nuk ka si te pajtohet me skllaverimin islam! Me duket jashtezakonisht e pabesueshme qe mund te pushtohen shqiptaret ne Evrope nga mentaliteti e kultura arabe! Eshte urinim mbi varret e heronjeve tane te UCKse kur gjakun e tyre pretendoni ta beni arab!

Ju prisni te triumfoni mbi zhvillimin perendimor, gje e cila eshte absurditet sepse bota nuk do kthehet mbrapa.

Ju do vuani duke lepire ne prapanice cdo insekt-axhi arabie! Nen aromen e ndere do treteni si thithlopa te shpuara.

Ju do vazhdoni me ankesa e mallkime shtrigash mitike, do vazhdoni edhe te qurraviteni pas ca injoranteve, pedofileve dhe shemtirave qe ''perqafojne'' islamin duke ua bere zemrat mal M***, por nje gje eshte e sigurte: JU NUK JENI NJEREZ (Aspak ironi apo keqdashje, thjesht REALITET).

Feja e shqiptarit NUK eshte shqiptaria. Feja e shqiptarit eshte TURQIZMI, ARABIZMI, TERRORIZMI, VRASJA ME GUR-IZMI dhe plot ''IZMI'' te tjera.

Mua me vjen keq per ju, nga driteshkurtesia marremendese e juaja, njekohesisht ME VJEN JASHTEZAKONISHT KEQ QE JAM SHQIPTAR!
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 06-08-2007 më 19:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Jam absolutisht kunder cdo rryme ekstreme, qofte ajo rryme islame, ortodokse katolike apo cfaredo rryme tjeter.

[Citoi fenomeni]
    Djema,
    Islami eshte fatkeqesi kombetare, e pare me mendjen e njeriut qe e do jeten e tij dhe e ndjere me zemren e zotit. Nje njeri normal nuk ka si te pajtohet me skllaverimin islam! Me duket jashtezakonisht e pabesueshme qe mund te pushtohen shqiptaret ne Evrope nga mentaliteti e kultura arabe! Eshte urinim mbi varret e heronjeve tane te UCKse kur gjakun e tyre pretendoni ta beni arab![/QUOTE]

Je njeri i semure,prandaj e ke shume gabim.
    Se paku 99% te ushtareve te UCK-se kane qene me besim musliman,ky eshte fakt.Pra, ata s`ishin arab po fara e vertete shqiptare!
    Siq dihet, Zahir Pajaziti,qe faktikisht ka qene Komandant i Operatives se UCK-se,ishte ninueshem(kishte Ramazan) kur u vra bashke me dy shoket e tij.Dhe ka shume raste tjera te ngjashme.

[citoi fenomeni]
    Ju prisni te triumfoni mbi zhvillimin perendimor, gje e cila eshte absurditet sepse bota nuk do kthehet mbrapa.
    [/QUOTE]

Ky eshte mendim i ekstremisteve islam , por jo i muslimaneve normal shqiptare, qe e perbejne mbi 98 % komunitetin musliman shqiptar.

Ju do vuani duke lepire ne prapanice cdo insekt-axhi arabie! Nen aromen e ndere do treteni si thithlopa te shpuara.
    Ky eshte mendim i poshter i yti.Islami nuk eshte kultura arabe, por eshte fe univerzale.Ftkeqesisht, shume here e interpretuar shtrembet.

Ju do vazhdoni me ankesa e mallkime shtrigash mitike, do vazhdoni edhe te qurraviteni pas ca injoranteve, pedofileve dhe shemtirave qe ''perqafojne'' islamin duke ua bere zemrat mal M***, por nje gje eshte e sigurte: JU NUK JENI NJEREZ (Aspak ironi apo keqdashje, thjesht REALITET).

Uroj t'i keni grate kurva sepse femijet sdo dalin si ju, edhe pse ne gjendjen civile do mbajne mbiemrin tuaj. Kur ta kuptojne se sa e bukur eshte jeta dhe c'fatkeqesi eshte te kesh nje prind te tille, do fitoni te pakten nje perbuzje masive!

Keto jane fjale te njeriut te poshter,qe ne kete rast e ka nofken fenomeni.Ti nuk mund te kesh gjene te shqiptarit. Ti je njeri me i poshter qe kam has ne kete forum.

Feja e shqiptarit NUK eshte shqiptaria. Feja e shqiptarit eshte TURQIZMI, ARABIZMI, TERRORIZMI, VRASJA ME GUR-IZMI dhe plot ''IZMI'' te tjera.
    Ti je shqipfoles… vetem kaq ke te perbashket me shqiptaret!!!
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria, ky eshte thelbi.Besimet e njerezve jane ceshtje private dhe nuk guxojne te perzihen ne punen e kombit tone.

Mua me vjen keq per ju, nga driteshkurtesia marremendese e juaja, njekohesisht ME VJEN JASHTEZAKONISHT KEQ QE JAM SHQIPTAR!
    S`ka cka te vjen keq… sepse ti je shqipfoles , por jo shqiptar.Ti s`mund te jeshe shqiptar i vertete kur i fyen shqiptaret e nje komuniteti te besimit te caktuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KVS : 09-08-2007 më 18:00

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Pergjigje per, Kandil:

Nuk jam i semure, perkundrazi, mjaft i shendetshem dhe i suksesshem dhe askund nuk e kam gabim dhe askend pervec talebaneve nuk lendoj me shkrimin tim. Per mjekercjeperit, kopilat e turqve, sme behet vone.
    Une mund te jem i poshter sepse ‘’luftoj’’ mjerimin tuaj dhe te Shqiperise. Ju meirtoni nje: vafshi ne djall!

C’i duhet islami shqiptarit? Pse i nevojitet, apo ska letra higjenike dhe e perdor me fshi b*****?! Sigurisht qe shqiptaret e vertete me fshi b….. e kane.

Synimi i islamit dhe islamisteve eshte te ndeshkojne qyteterimin qe me pune plot djerse ka arritur ne nje nivel te mire jetese. Te gjithe ju jetoni me shpresen se do vije nje dite, kur bota do quhet islam, pasi i keni cfarosur ‘’jo besimtaret’’ qe ne kete rast jane te Krishteret! Dhe ne fakt po ndryshoj mendje dhe spo i quaj te krishtere, por vetem ‘’ata qe e vleresojne jeten’’.

Afersia shpirterore (dhe fizike) me mbare besimtaret myslimane te botes, eshte ogur i zi, te cilin sado ta lash, kurre ska per te ndryshuar ngjyre!
    Te me quash ‘’vella’’ nje pakinstanez nga ‘’ai’’ i semes, kur te vetmen gje te perbashket keni injorancen dhe shpirtzezesine, eshte absurde sepse ndyne pjesen e paster shqiptare.

C’shqiptare jeni ju kur lavironi, turku ketu, turku atje, turku keshtu e turku ashtu, kur ne figuren me te madhe historike e kemi pikerisht se ka luftu turqit komb-merde, ne vendin e tij per te mbrojtur njerzit e tij. Dashuria e shqiptareve per turqit eshte e pafalshme, eshte shtazelleku me i madh. Ju mosmirenjohes te ndyre e dini qe turku na la analfabete, ne mjerim te plote ne te gjitha fushat e jetes. Asnje figure historike, asgje te nderojme nuk u shfaq per 500 vjet pushtim (pervec disa te krishtereve te cilet shumica ishin ne kontakt me perendimin, apo ne perendim). Shqiptari ishte ne gjume, por perjetonte enderr te tmerrshme, gjaku pikonte, keputeshin koka, perdhunoheshin motra. Nje pjese shkerdhatash shqiptare bashkepunonin dhe i jepnim oral pushtuesit duke shkelur mbi gjakun e vellait.

Realiteti shqiptar eshte i dhimbshem, sado te me urreni, sado t’i shtrengoni dhembet dhe sado te me mallkoni, mbetet te them realen, ne jemi nder popujt me llum te botes.

C’te mira i erdhen shqiptareve nga islami, ku jane shqiptaret sot me islamin? Ku duan te mbyten shqiptaret me islamin ne breke?!!! Dhimbshmeria vazhdon, shqiptaret jane pa te ardhme. Se shpejti do lindin ‘’celula islamike shqipo-arabo-folese’’ (kane lindur dhe po rriten) dhe do filloje drama e vertete shqiptare, e kohes moderne!
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 28-08-2007 më 20:41

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-03-2006
    Postime
    74
    Citim Postuar më parë nga Fenomeni
    Djema,
    Islami eshte fatkeqesi kombetare, e pare me mendjen e njeriut qe e do jeten e tij dhe e ndjere me zemren e zotit. Nje njeri normal nuk ka si te pajtohet me skllaverimin islam! Me duket jashtezakonisht e pabesueshme qe mund te pushtohen shqiptaret ne Evrope nga mentaliteti e kultura arabe! Eshte urinim mbi varret e heronjeve tane te UCKse kur gjakun e tyre pretendoni ta beni arab!

Uroj t'i keni grate kurva sepse femijet sdo dalin si ju, edhe pse ne gjendjen civile do mbajne mbiemrin tuaj. Kur ta kuptojne se sa e bukur eshte jeta dhe c'fatkeqesi eshte te kesh nje prind te tille, do fitoni te pakten nje perbuzje masive!

ska pse te vjen keq qe je shqiptar,

te jesh shqiptar do te thote qe je bartes i nje titulli.
    Te fitosh nje titull dihet qe duhet te luftohet,gje te cilen e ke kapur si duhet,ne menyre qe te mbrosh kete titull qe e kemi te dhene nga vete zoti diell zeusi.
    Rraca e keqe jevgo-induse e mbuluar me fasaden islamike i ka ra ne ere se ne trojet shqiptare ka shume morracake lekiste(te etur per leke),mbeturina turko-osmane qe e kane hale ne sy shqiptarizmin dhe kane marre nje ofensive te re kunder shqiptarizmes.Kjo nuk eshte as lufte e pare dhe as e fundit e jona(shqiptare)kunder rraces se keqe lindore orientaliste.
    Rraca jone shqiptare nuk eshte as rrace lindore as muslimane as orientale,athere ska pse te vije turp qe je shqiptar.

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Kapedan Leshi
    Sa per "fenomenin" ia bej me dije se per mua shum me i afert eshte nje pakistanez qe me thot selam alejkum dhe me respekton besimin tim se sa nje shqiptar qe me shan per fene time .
    Per ate edhe nuk je i mereseardhur as te komentosh ne asnje menyre ne kete nenforum. Sepse ky nenforum si baze nuk ka fene por kombin. Ne qe te gjitheve na lidhe perkatesia kombetare, gjuha kultura dhe zakonet frekuentojme kete forum. Ne nuk deshirojme te perdhendetemi selam alejkum nga askush e as nga ti. Per kete une i arsyetoj ata qe te fshijne ty mesazhet. Nese ke deshire qe dikush te pereshendet selam alejkum e ke pak me larte nje nenforum ose shko ne ndonje faqe arabe. Mos na irrito me pershendetje te tilla.
    Barca

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga optimus.prime
    Chicago,4 gusht (Reuters) Nje gjykate ushtarake amerikane ka shpallur fajtor te shtunen nje ushtar amerikan per dhunimin dhe vrasjen e nje vajze irakiane 14-vjeçare si dhe vrasjen e familjes se saj. Jesse Spelman 22-vjeçar kishte sherbyer ne ushtrine amerikane ne operacionet ushtarake ne Irak gjate vitit te kaluar. Ai se bashku me 5 ushtare te tjere akuzoheshin se kishin vrare nje familje irakiane ne qytetin Mahmoudiya ne mars te vitit 2006. Ai eshte shpallur fajtor per 4 akuza : vrasje,dhunim,komplot per te bere dhunim dhe bastisje te shtepise per te kryer dhunimin. Edhe pjestaret e ushtrise amerikane Paul Cortez dhe James Baker ishin shpallur fajtor per kete rast. I pari eshte denuar me 90 vjet heqje lirie ndersa i dyti me 100 vjet burg. Nderkaq lideri i togut ushtarak Steven Green eshte liruar nga gjykata ushtarake por ai mund te denohet nga gjykata civile nese sillen deshmi per akuzat me te cilat ngarkohet ai. Ata kishin dhunuar vajzen dhe e kishin vrare per ta djegur pastaj kufomen e saj. Para se t'ia merrnin jeten vajzes ushtaret amerikane kishin vrare familjaret e saj.
    VETEM PSE ISHIN MUSLIMANE!!!
    Pune e madhe se cben bota....te skandalizoheni gjysmen e kesaj per krimet qe i jane bere shqiptarit nga sllavi dhe greku do isha shume i lumtur...

Islami i vertete apo i genjeshtert eshte antishqiptar sepse nje shqiptar myslyman
    thote jam myslyman shqiptar,pra ve te qenet myslymane para te qenit shqiptar...

Nje pyetje e thjeshte e kush ka kellqe le ti pergjigjet:

Nese nje islamiku shqiptar i thone duhet te heqesh dore se sben o nga te qenit myslymane o nga te qenet shqiptar,cfare do zgjidhni?

p.s une e kam te qarte zgjedhjen tuaj,po me pelqen te shoh si perdridheni ne kesi rastesh....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Kur’ani i Mrekullueshem edhe për jo-muslimanet...
    Nga altruisti_ek84 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 03:38
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •