Sot "Koha Jone" na nervozohet sikur Papes i paskan hup nerin.
Po ne gazetat tjera me kit lloj muzike po hedhin vallen.
Lexoni me shume cka thote "ballkan web"
At Rrok Mirdita ka reaguar sot ndaj skeēit tė humoristėve Agron Llakaj dhe Agim Bajko nė Festivalin e 41 tė Kėngės nė Radiotelevizion, ku njėri prej aktorėve ishte nė rolin e Papa Gjon Palit tė II. "Kjo ėshtė njė fyerje e hapur pėr Papėn dhe katolikėt. Ne nuk mund tė lejojmė askėnd, qė tė bėjė skena tė tilla. Humori pėr Papėn ishte denigrues", - mėsohet tė ketė thėnė At Rrok Mirdita. Sipas News24 ai nuk ka kėrkuar hakmarrje dhe revansh, por ka kėrkuar qė tė gjenden shkaktarėt e kėsaj ngjarje tė shėmtuar.
Besoj kta aktore te famshem kane imitue shume lidera te famshem dhe At Rrok Mirdita nuk ka nevoje me u nxe kaq shume vetem sepse ju prek Sedra e tij prej humorit te Llakajt dhe Bajkos.
Zotnia e tij At Rrok Mirdita ban mer me u marr me do gjana te tjera si pershembull me fol per shqiptarizmin, me fol per kulturen shqiptare e me mbrojt ntan boten.
Ene une si katolik kur lexoj kto gjana irritohem pse At Rroku na delka nmbrojtje te Papes e nuk del me fol ni llaf per te meren e Shqipnes.
Une e respektoj fene teme por kjo nuk do me than se nqofse noj njani ban humor me priftin, une duhet me i dale ne mrojtje priftit.
Hajt se kto kisha e xhamija na lan mrapa.
"Koha Jone" asht cmen krejt e te dashun antar mos i veni faj asaj gazete.
Na vec ni fe kemi
ATA TE SHQIPTARIZMIT.
Faliminers tgjitheve
Krijoni Kontakt