MOTI U DASHT MI MBYLL KETO UNIVERSITET , bile bile duhet te ju shppallen te pa vlefshme te gjitha diplomat qe i kan marrur
MOTI U DASHT MI MBYLL KETO UNIVERSITET , bile bile duhet te ju shppallen te pa vlefshme te gjitha diplomat qe i kan marrur
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
studentet ne univerzitetet private jan po thuj te gjith kopuka nje per parsi e kan jan femijet e borgjezve aty regjistrohen njerze te nivelit borgjez
sot nese je hajn mund ta hapesh nje univerzitet privat
kaq kisha per univerzitetet private dhe per studentet ne kto fakultete
Me mire do te ishte qe ne kosove te kishte me shume profesore e njerz te dijeshem qe mund te ligjerojne neper ato fakultete e jo sic po ndodh qe nje profesor ligjeron ne se paku 7 prej tyre .
Tash mundemi me marr se cfar kualiteti japin ata profesor qe nguten me kape cdo ore mesimi e besa edhe te qeverisin me shtetin si ne shume raste .
Bile po me duket qe po i ndegjoj duke thene berqetversen u qel edhe nje , ehde nej rroge me shume.
ncncncncnc TURP
Une vete jam student ne vitin e 4, Kriminalistike ne "Iliria", kurse nje vit pas e kam regjistruar dhe Juridikun ne Universtitetin e Prishtines,kshtu qe nuk ka dallim asgje UP nga ato Private, vetem se ne privat eshte me mire, i kam 5 afate, saqe mund te zgjedhesh edhe lendet apo profesoret se cfar profesor deshironi, kurse kuadro ka me shume ne private se sa ne at shteteror.
Tek Iliria, na kan ven dhe kamera, keshtu qe studentet vetem koken me e kthyer mbrapa, e largo nga provimi.
Eshte e vertet qe mendoni qe eshte ashtu por kjo nuk eshte e vertet, une ne fakultetin e Prishtines e kam kryer te drejten Romake dhe e kam marr 9 pa pik dije, kurse kemi kalu vetem 5 prej tyre dhe me an te cel, dhe ku eshte mire tani ne shteteror, hyn ne provim 250 student dhe nuk ka as mbikqyrje.
Kurse ne Privat, ne vitin e pare kemi qen ne Kriminalistike, 39 student, tani jemi vetem 11, te gjith jan larguar per arsye se kan menduar si ju ketu qe mendoni qe eshte ashtu, qe merr nota brenda nates "Davius eshte shprehur keshtu", nuk eshte e vertet gabon shum.
Ne Privat, une kam mbajt dhe praktike ne te gjitha qe egzistojne ne lidhje me kriminalistiken, gjithashtu dhe lidhjet qe ka kriminalistika me juridik kam mbajt dhe praktik, kurse ne Universitetin e Prishtines, kurr fjala praktike nuk permendet e lere me te mbahet, e cfar universiteti eshte ai?
Me vjen keq qe per ata qe mendojne keshtu por tani si jan punet ne privat, une duhet te bej mend qe 3 provime te i kryj ne Janar, kurse 2 ne Prill, kurse ne semester tjeter, duhet te bej mend 2 te i kryj ne qershor apo 3, dhe 2 apo 3 sa te me mbesin te i mbaroj ne shtator, kurse ne shteteror i kryj te gjitha ne Janar ku eshte Problemi ketu? mund te me tregoni?
Gjith te mirat.
Ndryshuar për herë të fundit nga AdmiraL : 21-12-2009 më 19:46
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
kundra universiteteve private . kete gje duhet ta beje dhe shqiperia.
Po ne Shqiperi sa eshte numri i Universiteteve private, se se kam idene sa jane hapur keto vitet e fundit.
Krijoni Kontakt