Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    70 % jane muslimane edhe 30 % te krishtere edhe rraporti eshte 2 kisha per 1 xhami.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Kur u ndertuan gjithe keto objekte fetare? Shumica e shqiptareve nuk kane fe.
    Pse nuk perdoren keto leke per te ndertuar institucione shteterore, spitale, rruge, termocentrale....

i/e regjistruar Maska e Windmelody
    Anëtarësuar
    09-08-2008
    Postime
    33
    NJe fakt me zemeron qe ne shume fshatra nuk ka shkolle, nuk ka sherbim shendetsor por kisha ka,te reja dhe te bukura(spo them xhami se te shkretave vetem muret rrethues iu kane mbetur,s'ka investime per to).Une pyes: ndihmen e shpejte fryma e shenjte i'ua jep????Po iu sjell nje fakt kete vit qyteti im,korca, mori fonde per restaurimin e 4 kishave.S'ka ndonje forme tjeter per t'i perdorur keto para????????Mesa duket politika kujdeset fort per besimin e shqiptareve,se po patem besim te forte mesa duket do kemi progres!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e I krishteni
    Anëtarësuar
    26-03-2007
    Postime
    43
    Shqiperia nga pozita gjeografike qe ka, historikisht dhe tradicionalisht ka qene vend tipik i krishtere.

Islami vjen ne popullin Shqiptar se bashku me Okupaturin Turk (i shoqeruar me shpate).

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    eh per mua personalisht nuk me interesojne fare pasi nuk besoj dhe nuk kam shkuar asnjhere as ne kishe as ne xhami edhe pse jam kristian . por per aq popullsi sa ka shqiperia me duket ca si shume .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    bayern qenke i mire per statistika e jo per kete qe flet....ndoshta e ke gabu profesionin,sepse nuk e dij ne cka bazohesh se jan 70% musliman eshte kjo nje genjeshter duhet te e argumentosh!!!!

se dyti ti flet per 2 me nje proporcionin. Mendon se eshte kjo reale apo jo!Sepse edhe mbi cdo themel gati te Kishave te vjetra eshte ndertu xhamij,kuptohet ka disa perjashtime ku jane ndertu xhamij pa i pas nen te themelet e Kishave.Edhe kete nese mundesh ma argumento,sepse une dij per anen nga vij se eshte plotesishte e vertete kjo qe ta them?

Me duket fatekeqsishte se je ne nje nivele si po i shohe edhe te tjeret islamike qe flasin dhe shpifin vetem per marketin politik te fese tuaj.Duhet te keni pak parasysh se nuk po prezentoheni sakte edhe kjo po ju jep mundesin te genjeni,por pasi qe allahi juaj nuk ju sheh(sepse edhe ju thoni se ai qendron large-kurse per mua qendron large vetem djalli)...

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Po ne Tirane sa Xhami duhet jene?, une kam vizituar pothuajse gjitha lagjet dhe me shume se 4 Xhami nuk kam hasur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 17-08-2012 më 08:21

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Numri më i madh i objekteve fetare i takon besimit katolik, që në fakt rezulton se ka dhe më pak besimtarë. Kisha katolike në Shqipëri janë 694, ndërsa sipas regjistrimit të vitit 1989 të numrit të besimtarëve, rezulton se katolikët zënë 10 për qind të popullsisë

Qe te kete nr me te madh objektesh kulti ky besim do te thote se para pushtimit turk ka patur edhe nr. me te madh te besimtareve........

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Kryepeshkopi Anastas ende pret nënshtetësinë shqiptare
    Nga Arrnubi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  4. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  5. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •