70 % jane muslimane edhe 30 % te krishtere edhe rraporti eshte 2 kisha per 1 xhami.
70 % jane muslimane edhe 30 % te krishtere edhe rraporti eshte 2 kisha per 1 xhami.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Kur u ndertuan gjithe keto objekte fetare? Shumica e shqiptareve nuk kane fe.
Pse nuk perdoren keto leke per te ndertuar institucione shteterore, spitale, rruge, termocentrale....
NJe fakt me zemeron qe ne shume fshatra nuk ka shkolle, nuk ka sherbim shendetsor por kisha ka,te reja dhe te bukura(spo them xhami se te shkretave vetem muret rrethues iu kane mbetur,s'ka investime per to).Une pyes: ndihmen e shpejte fryma e shenjte i'ua jep????Po iu sjell nje fakt kete vit qyteti im,korca, mori fonde per restaurimin e 4 kishave.S'ka ndonje forme tjeter per t'i perdorur keto para????????Mesa duket politika kujdeset fort per besimin e shqiptareve,se po patem besim te forte mesa duket do kemi progres!!!!!!!!!!
Shqiperia nga pozita gjeografike qe ka, historikisht dhe tradicionalisht ka qene vend tipik i krishtere.
Islami vjen ne popullin Shqiptar se bashku me Okupaturin Turk (i shoqeruar me shpate).
eh per mua personalisht nuk me interesojne fare pasi nuk besoj dhe nuk kam shkuar asnjhere as ne kishe as ne xhami edhe pse jam kristian . por per aq popullsi sa ka shqiperia me duket ca si shume .
bayern qenke i mire per statistika e jo per kete qe flet....ndoshta e ke gabu profesionin,sepse nuk e dij ne cka bazohesh se jan 70% musliman eshte kjo nje genjeshter duhet te e argumentosh!!!!
se dyti ti flet per 2 me nje proporcionin. Mendon se eshte kjo reale apo jo!Sepse edhe mbi cdo themel gati te Kishave te vjetra eshte ndertu xhamij,kuptohet ka disa perjashtime ku jane ndertu xhamij pa i pas nen te themelet e Kishave.Edhe kete nese mundesh ma argumento,sepse une dij per anen nga vij se eshte plotesishte e vertete kjo qe ta them?
Me duket fatekeqsishte se je ne nje nivele si po i shohe edhe te tjeret islamike qe flasin dhe shpifin vetem per marketin politik te fese tuaj.Duhet te keni pak parasysh se nuk po prezentoheni sakte edhe kjo po ju jep mundesin te genjeni,por pasi qe allahi juaj nuk ju sheh(sepse edhe ju thoni se ai qendron large-kurse per mua qendron large vetem djalli)...
Po ne Tirane sa Xhami duhet jene?, une kam vizituar pothuajse gjitha lagjet dhe me shume se 4 Xhami nuk kam hasur.
Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 17-08-2012 më 08:21
Numri më i madh i objekteve fetare i takon besimit katolik, që në fakt rezulton se ka dhe më pak besimtarë. Kisha katolike në Shqipëri janë 694, ndërsa sipas regjistrimit të vitit 1989 të numrit të besimtarëve, rezulton se katolikët zënë 10 për qind të popullsisë
Qe te kete nr me te madh objektesh kulti ky besim do te thote se para pushtimit turk ka patur edhe nr. me te madh te besimtareve........
Krijoni Kontakt