Postuar më parë nga goca-bules hahahahaaaaaaaaaaaaaa sa kam qesh po pse mi elsaa kto ku ti heqin dhe jo me te dhurojne Po une kisha vesh i pale poture me ushkur , dhe choqi i shkreti me zgjidh ushkurin , dhe mendoi te me bente dhurate brekt me llastik . ahahhahahahahah
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Postuar më parë nga goca-bules hahahahaaaaaaaaaaaaaa sa kam qesh po pse mi elsaa kto ku ti heqin dhe jo me te dhurojne Hik mi gru se le nom. Elsaa gallat do.pika e grave
Postuar më parë nga drague Hik mi gru se le nom. Elsaa gallat do.pika e grave po ti more cfar i ke dhuru nuses tate he pa na trego pak
Postuar më parë nga elsaa Po une kisha vesh i pale poture me ushkur , dhe choqi i shkreti me zgjidh ushkurin , dhe mendoi te me bente dhurate brekt me llastik . ahahhahahahahah sa shum qenka lodh mi me ato ushkuret e tuja po pse o elsa a ekziston llastiku ne kte kohe ....ala ka brek me llastik
Postuar më parë nga klejda vogel asgjo dreqi,kam surpriz kam zurpriz me tha dhe me coj mbrapa nje mullar dhe aty..pu pu pu.. pu pu pu pu pu tironce...pu pu pu pu.. di gje per ke e kam fjalen? pu pu pu çfare? Zure pleshta apo kerpushka?
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Postuar më parë nga Tironcja_BLN kush do te fal ty gje mi mire ta bejn ty qe te rrejn je mesu ti.... drejt ke si gjithmone..me rrejn..
Postuar më parë nga klejda vogel drejt ke si gjithmone..me rrejn.. Nuk pranon dhe mesazhe, se mos biesh ne gracke.
Postuar më parë nga klejda vogel drejt ke si gjithmone..me rrejn.. hajd se me mire do behet po u fejove prap
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Postuar më parë nga Tironcja_BLN hajd se me mire do behet po u fejove prap un fejohem me??jo per ja 2 dit do maj hatrin
Postuar më parë nga klejda vogel un fejohem me??jo per ja 2 dit do maj hatrin shume jan dy dite sakonisht 1 ore e ke majt dhe ke shku me vrap ke tjetri mi apo je tu u bo goc e mire?hahaha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt