Elsa, te kam zili mi, shih cfare adhuruesi qe paske, varese me diamanta thot apo e ke te fejuar?![]()
Elsa, te kam zili mi, shih cfare adhuruesi qe paske, varese me diamanta thot apo e ke te fejuar?![]()
Lorisa edhe ty do te blej nje pale tanga me gure diamanti anash.. thjeshte dhurate simbolike.
Po vetem prisni njeher sa te gjej minieren! Nderkohe me jepni kurajo duke me ngushelluar ne krevat.. LOL
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Apollyon, mire qe u tregove i sinqert se spaske gjett minieren, i rae shkurt muhabetit te shohim ndoni kandidat tjeter![]()
Mire ti shif verdalle, po me te mire se un ske me gjet.
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
elsa ktu eshte shum vape, hajde ngrohu![]()
E prishem temen!! Ktu jam ktu, do vije edhe Lorisa, te ngrohemi aty te gjith bashke![]()
Ka ven ka, krevati i merr tre veta leji llafet.
![]()
Krijoni Kontakt