Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Tema: Feja Ime

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anėtarėsuar
    03-05-2008
    Postime
    292

Feja Ime

Ne forum eshte shume e thjeshte te "lodhesh" nga deklarata, tema, qendrime ekstreme persa i perkasin besimeve fetare, mesazheve te tyre, lidhja e tyre me historine dhe aktualitetin. Por me e keqja nga te gjitha eshte kur shume nga anetaret arrijne te shkojne deri ne "degradim" dhe vendosje te shqiptarizmit, te kombesise, te kultures sone shqipetare, madje edhe gjuhes si rrejodhej e "fanatizmit" qe i ka kapluar duke qene shume te perqendruar ne ate cfare e perben dhe cfare se deshom nje besim fetar.

Ketu une do ju shkruaj per besimin tim fetar te nderuar anetare.

Profeti i derguar i fese sime eshte Gjergj Kastrioti, Skenderbeu. Paraardhesit e tij ishin Pellazget, Iliret dhe ne fund erdhi koha qe ai, i derguari te vinte dhe ti sillte shqiperise mesazhind e krijuesit. Mesazhi ishte sa domethenes po aq edhe njerezore me persepktive reale te jetes tokesore. Ne mesazh citohej "
    Lirine nuk jua solla une,por e gjeta ketu ne mes tuaj ... armet nuk jua ngjesha une,por ju gjeta te armatosur,lirine e kishit kudo,ne
    kraharor,ne balle,ne shpate,ne ushtat!"

Si deshtim i permbajtjes se ligjit "per te qene te bashkuar" shqiqetaret e kane paguar shtrejnte duke qene te roberuar per 5 shekuj me radhe dhe pas gjithe kesaj kohe te erret te fitonin nje liri "gjysmake" me troje te coptuara dhe kufinje ndermjet "besimtareve" te fese se derguarit.

Mesazhi i sotem i kesaj feje eshte per ti shapllur "lufte", lufta e shejnte kundra te gjithe atyre anti-shqipetareve, te gjithe atyre qe e quajne veten shqipetar/e dhe pa qene te vrare nga ndergjeja i japin mbeshtetje morale dhe psikologjike armiqve te perhershem te besimit kombetar te popullit shqipetare duke ndaluar procesin e ribashkimit te trojeve tona dhe duke mos ju bindur ligjit te derguarit.

Lavdi i qofte shqiptarizmit, lavdi i qofte fese se vetme dhe te vertete te cdo personi qe mban ne venat e tije gjak shqiponjash. Shelbim atyre qe vdiqen per liri. Jeten e pasosur atyre qe me perpjekje pafund i dhuruan vendit one emer dhe fame ne rang boterore.

Qofte bekuar Shqiptarizmi!
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga alproud Lexo Postimin
    Ne forum eshte shume e thjeshte te "lodhesh" nga deklarata, tema, qendrime ekstreme persa i perkasin besimeve fetare, mesazheve te tyre, lidhja e tyre me historine dhe aktualitetin. Por me e keqja nga te gjitha eshte kur shume nga anetaret arrijne te shkojne deri ne "degradim" dhe vendosje te shqiptarizmit, te kombesise, te kultures sone shqipetare, madje edhe gjuhes si rrejodhej e "fanatizmit" qe i ka kapluar duke qene shume te perqendruar ne ate cfare e perben dhe cfare se deshom nje besim fetar.

Ketu une do ju shkruaj per besimin tim fetar te nderuar anetare.

Profeti i derguar i fese sime eshte Gjergj Kastrioti, Skenderbeu. Paraardhesit e tij ishin Pellazget, Iliret dhe ne fund erdhi koha qe ai, i derguari te vinte dhe ti sillte shqiperise mesazhind e krijuesit. Mesazhi ishte sa domethenes po aq edhe njerezore me persepktive reale te jetes tokesore. Ne mesazh citohej "
    Lirine nuk jua solla une,por e gjeta ketu ne mes tuaj ... armet nuk jua ngjesha une,por ju gjeta te armatosur,lirine e kishit kudo,ne
    kraharor,ne balle,ne shpate,ne ushtat!"

Si deshtim i permbajtjes se ligjit "per te qene te bashkuar" shqiqetaret e kane paguar shtrejnte duke qene te roberuar per 5 shekuj me radhe dhe pas gjithe kesaj kohe te erret te fitonin nje liri "gjysmake" me troje te coptuara dhe kufinje ndermjet "besimtareve" te fese se derguarit.Mesazhi i sotem i kesaj feje eshte per ti shapllur "lufte", lufta e shejnte kundra te gjithe atyre anti-shqipetareve, te gjithe atyre qe e quajne veten shqipetar/e dhe pa qene te vrare nga ndergjeja i japin mbeshtetje morale dhe psikologjike armiqve te perhershem te besimit kombetar te popullit shqipetare duke ndaluar procesin e ribashkimit te trojeve tona dhe duke mos ju bindur ligjit te derguarit.

Lavdi i qofte shqiptarizmit, lavdi i qofte fese se vetme dhe te vertete te cdo personi qe mban ne venat e tije gjak shqiponjash. Shelbim atyre qe vdiqen per liri. Jeten e pasosur atyre qe me perpjekje pafund i dhuruan vendit one emer dhe fame ne rang boterore.

Qofte bekuar Shqiptarizmi!
    Bravo, Kastrioti profet! Dhe ate i vetmi dhe i fundit ne Bote. Sepse nje profet nuk genjen. Nuk thote se me foli "Gabrieli" ne enderr apo se me dergoi i Ati, por e flet te verteten prej vellaut ne vella, thote kape shpaten mbroj ate kulture qe te dhuroi Zoti qe mijera vjet, se me te vdekur do e ndiesh veten nese je gjalle dhe i sheh femijet e tu te infektuar me llojlloj dogmash semite.

Citim Postuar mė parė nga la-la-la Lexo Postimin
    oooooooooooooooo muhametin aleji selam ta ******,krejte muslimanet ti ******,krejt juve musliamanvce ja qivfsha motrat,grat,qikat po mos rrenimo o qena poja rraseshaku duhet e kuy nuk duhet o koka temykuna arabe.

Feja jopne eshte ajo qe Gjergji na e ka lone,nuk ma merr meneja se feja islame(qe edhe une e kam keta)eshte e mireper ne shqipetaret
    filluan ekstremistat direkt prit kur ti vijnė dhe kundėrshtarėt qė tė fillojė tamam debati.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    filluan ekstremistat direkt prit kur ti vijnė dhe kundėrshtarėt qė tė fillojė tamam debati.
    Lexoj postimet e studentit tone te nderuar fisnikut, dhe do ta kuptosh ne do te vijnė kundėrshtaret te merren me te apo jo.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    E paske harru, Pellazgun., Teutėn, Agronin, Pirron, Aleksandrin e madh, Lekė Dukagjinin, Leonidėn e Spartės, Mujin e Halilin, Gjergj Elez Alinė e shumė tjerė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Kjo Tem duhet te bartet tek Nenforumi i Humorit,sepse i ploteson kushtet per kete Nenforum dhe jo ketu..

Ndoshta pajtohen edhe Moderatoret me mua,shpresoj...

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shpreso, shpreso, shpresa vdes e fundit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •