Close
Faqja 2 prej 39 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 382
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    kete ka postuar fisniku student tek kjo teme me poshte,antishqiptarizem puro,ja kush eshte fytyra e ketij islamiku

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=94834

Qfar mendoni per arsyeshmerin kesaj Tradhetie te Popullit Shqiptar????
    kurse b3s1 shkruan keshtu.ky eshte nje i arabizum total.
    Une vetem mundem qe ta then 1 citat nga Kur'ani Fisnik qe flet per kete gje:
    "...Dhe te gjithe muslimant jane vellezer..."

Une jam vlla me 1 musliman qe eshte kinez,japan,korean,amerikan,anglez,rus, turk,arab,francez,italian.

Keta arabet qe i quan ti injorante, mos te kishin qene keta, qe ia mesuan europianve shkencat natyrore,shkencat ekzakte, medicinen, shkrimin,
    tek ky postimi me poshte ketij i eshte shpelare truri 100% ja ve merite kuranit dhe shpikjen e celularit,kompjuterit etj.
    Une ne shtepine time nuk kam paisje te shpikur nga arabt,por kam dije qe kam mesuar nga arabt,porsaqesisht e kam 1 dije ne shtepi qe nuk krahasohet me dijet e njerzve,e kam KUR'ANIN qe eshte DIJE MBI DIJE,sepse nga dija e Kur'anit jane shpikur teleskopt,anijet kozmike, makina jote qe shkon ne pune, kompjuterin qe shkruan,dhe shume gjera te tjera....mos te harroj edhe mobilin...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 19-08-2008 mė 18:57

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ja cfare ka postuar fisnik islamiku
    Postuar mė parė nga fisniku-student
    [b][i]
    Nė Kosovėn tonė tė korruptuar, ėshtė ndėrtuar njė numėr jashtėzakonisht i madh i statujave, siē ėshtė pėrmendorja e Gjergj Kastriot Skėnderbeut, ku nė vend qė tė ndėrtohej xhamia, e cila u rrėnua gjatė sistemit komunist, aty u soll “njė kali i madh dhe njė i vogėl” qė kurrė nuk kishte ekzistuar.
    ..........................
    Tė ndalemi pak tė xhamia, e mė pas te Gjergji, pėrse vetėm nė ato vende qė ka frymuar Islami, tė sillet diēka qė nuk kishte ekzistuar kurrė, a nuk ėshtė ky njė trillim pėr gjeneratat e ardhme?

Kjo teme duhet te quhet ne vend te "Arabizem i skeduar" ne "Arabizem i skaduar". Ka skaduar kjo lloj ideologjie me kohe. Vetem shqiptaret kane akoma veshtiresi per ta kuptuar. Dmth nje pjese e mire e tyre.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    GL Branch nuk ka mundėsi tė jetė nė vitet 50, LUCE ka xhiru me para. '39-'40 duhet tė jetė, kur kemi qenė tė pushtuar prej Italianėve. Ose edhe me pėrpara nėse i ka pas leju Zogu tė xhironin.

---

Ndėrkohė njė bajgė e fresktė nga Hoxha Jonuz.

Po une do ta them nje mendim qe e perkrahin shume muslimon te botes,sidomos ata me te dallumit.Muslimoni i mire duhet ta mohohj cdo gja te qafirave,deri edhe ato te mira materjale,pra paran dhe cdo gja tjeter qe eshte e dal nga dora jomuslimonve-por hoxhallaret tone nuk po e thojne edhe aq t6e verteten.P.sh: kjo eshte e kuptume per shkakun se nuk kemi mundesi ne muslimonet te jetojme eme para,sende,dhe te gjitha ghjerat tjera qe nuk jane te prodhume nga vllaznit muslimon.Per keta ata e thone se bene te hahen edhe gjwerat e qafirave-por keta nuk e thone nga Kur'ani famelarte,por nga gjendja e pamundshme te jetohet si duhet.
    Dmth i bi qė kėta tė vdesin pėr bukė.

Dhe perla mė e bukur:
    Sepse duhet te shkojme te ghjithe muslimonet ne vendet tona te shenjta arabe,atje ku na do Allahu me shume.
    http://www.forumishqiptar.com/showth...=86972&page=17 (#325)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jack Watson : 22-08-2008 mė 13:00
    Life's too short to remove USB safely.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    antari,i paePuri,nje vemje islamike e ndyre fallsifikon historine
    ...vete Skenderbeu i tradhetuar nga ky qyterim ne fund do te thonte me me deshire dua qe vendi ime te bije perseri nen zgjedhen e Sulltanit sesa Vatikan tradhetare...
    ...Skenderbeu pasi qe kishte fituar luften ndaj Pashait u sulmua nga Raguza e krishter ne pabesi dhe pas shpines dhe se papa i asaj kohe e tallej si mund qe nje maloke shqipetare te formoj nje principate, ishine keto qe e kishine terrbuar Skenderbeun dhe kishte bere nje perfundim te till...

...Ai me mire do te ishte qe mbas kesaj pabesia dhe tradhetie te vatikanite te lidhte lidhje me Sulltanin Shqiperia shume mire do ti kishte punet edhe sot, deri sa kete e benin edhe shume vend tjera te krishtere...
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=37382
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga celyy Lexo Postimin
    Aq me shum qe ajo fraza jote se Turqia paska zgjedh popullin Shqiptar qe ti shtyp me shum, eshte nje pjell e mendjes tende te kalbur. Kur dihet qe shum Shqiptar kan qen ne hierarkin e Perandoris Osmane, kan qen komandanta e kryeministra.
    http://www.forumishqiptar.com/showth...54#post2015554

I thashe sdi arabisht edhe shife ca me shkrun

Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    Te mesoj un
    Es-selamu Alejkum we Rahmetullahi we Berekatuhu

Po jane te interesuar sepse permbi 75%e studenteve e kan pranuar Islamin ne Prishtin dhe falin namazin sepse aty kan gjetur qetesin shpirterore,
    e kan pare se ne kafene nuk gjindet lumturia perveq se ne namaz, Ai i cili deshiron Kenaqesi shpirterore le ta pranon Islamin se VAllahi do ta gjej sikurse une qe e kam gjet, mos e merr si ofendim poor, po ta tregoj une se ku gjendet lumturia, Thuani:

ESHHEDU EN LA ILAHE ILLALLAH WE ESHHEDU ENNE MUHAMMEDEN RESULULLAH ( NUK KA TE ADHURUAR TJETER PERVEQ ALLAHUT DHE SE MUHAMMEDI ESHTE ROB DHE I DERGUAR I TIJ) ketu eshte kenaqesia nese e thua me zemer nuk ka mundesi pa te dalur lotet kur ta thuash, provojeni...
    http://www.forumishqiptar.com/showth...88226&page=145
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 05-09-2008 mė 11:15

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    antari,i paePuri vazhdon akoma arabizmin e tij te peshtire ku thote qe arabet jane njelloj me ne.....................arab=arber

...ne te kishte vertet ndonje profet Shqipetare qe nuk dmth. qe nuk kishim se jemi nje popull i lashte ndoshta me DNA -analyse jemi popull shume i afert me populline e pejgamberite alejselam se Arab dhe Arber ka pak ndryshime dhe ndoshta ka rrenje te njejta,
    http://www.forumishqiptar.com/showth...53#post1783453

ky idioti kujton meqe eshte vete jevg,jane jevgj dhe shqiptaret.

oooooooooooo i paePuri ne jemi rrac e bardhe europiane,nuk kemi te bejme me arabet
    UNE JAM TI-TI JE UNE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga Expedition Lexo Postimin
    shiko ti kerem e keqe, se shume po i jep gojes, perfiton nga pc ,se mua te me flasesh keshtu perball, un ty te boksoj kaq rendshem, sa qe eshte e padiskutueshme, emoragjia e brendeshme qe do te plasi, e pastaj te le te vdesesh si nje qen kuluf.
    un jam shqipetar, dhe ne shqiperi do shkoj, te flas vellezer, miq, e shoke ne Islam, kushdo qe kruhet leme jeten per kete fe, kjo eshte ajo qe un nenkuptova. mos te genjej mendja, se nuk e lem atdheun ne duar e grekve.

sa per ismail kadaren, ai eshte bure qe e ka aren ortodokse, dhe ja kane leruar shoket e tij, c'mund te presesh nga nje bure (e di qe shkuhet burr por ky nuk e meriton me dy rr) me familje te degjeneruar si islmaili. ka 20 vjet qe vuan per oskar, por nje m.t i kane dhene, dhe po vazhojne ti japin.
    kur iket shqiptaret me ambasada, ismaili doli dhe tha, iku jashteqitja e shqiperis, pas pak kohesh iku dhe vet, eshte qelbanik bur ashtu si dhe ti.
    http://www.forumishqiptar.com/showth...88226&page=149

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    nje jevg tjeter i peshtire fyhen haptas heroin me te madh te kombit shqiptar Gjergj Kastriotin,gjithashtu shtremberon faktet historike,keta plehra qe i paguan arabi per te bere propagande antishqiptare duhen ndaluar.

shikoni vete se cfare shkruan ky qelbesira.......auloni2008

Shum mire e ke than po Skenderbeu me te vertet ka qene nje komandant i dalluar, por me kalimin e kohes e mashtruan serbet per nje qingj duke ngren mish naj mashtruan serbet, pastaj ka luftuar bashk me serbet kunder turqeve, dhe nuk ka qene 6apo 7 vjeq kur ka shku ne turqi i ka pas 16 vjet jo sikurse genjejn ne film, por lexoni historin, une nuk po e shaj vetem kjo eshte e verteta mos te ju djeg sepse keshtu eshte apo moderatoret e fshijne menjeher postimin,

Kurse postimet tjera ku fyhet Islami nuk ju interesojn....

selam
    http://www.forumishqiptar.com/showth...=98028&page=15
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 08-09-2008 mė 10:47
    UNE JAM TI-TI JE UNE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Kete njeri po e shajte nga nena ste ben gje POR po e shajte nga............................

Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    Pse ti pres koken dikujt pa me ber asgje, une jam musliman dhe dua paqe por nese me ofendoni pa lidhe do te duroj aq sa duhet por nese ofendohet Muhammedi s.a.w.s. jam ne gjendje me ber gjithqka, a nese doni me diskutu pa ofendime jam ketu ju pres edhe pse nuk kam koh shum sepse duhet me mesu, por e vizitoj nganjeher forumin.
    http://www.forumishqiptar.com/showth...13#post2019813

Faqja 2 prej 39 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •