Close
Faqja 38 prej 39 FillimFillim ... 2836373839 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 382
    Oxford Astrophysics Maska e NeutronStar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Vendndodhja
    Oxford - England
    Postime
    106
    Pershendetje te gjithe: Megjithese njoh vetem Darius dhe Scion, por me sa lexova qekan te shumte ato qe une mund te ndaje mendimet ne menyre te lire, dhe sinqerisht me behet qefi qe egzistokan shume te tjere qe me te vertet ja vlen te bisedosh apo te shkembesh mendime.

Ne lidhje me temen:

Nje dite ne mesim si (student i Astrofizikes), kishim oren e teorive ose me sakte (fizika teorike).

Vjen momenti qe na thote profesori, he ca keni krijuar nga mendja. Un flas i pari dhe i them >
    Presor, nese CIA dhe Mi5 angleze nuk do te egzistonin si agjensi inteligjente, jeta ne ditet e sotme do ishte shume e tkurrur dhe shume e pa sigurte.

Profesori qe me thot Toni cfar lloj hashashi paske perdor na thuj ku e more (ka ngel si shprehje ne Angli, nese studjo astronomi apo astrofizike je perdorues hashashi).

Mirepo duke lexuar te gjitha citimet qe i keni bere mesazheve te talibaneve ne kete teme, nese do kisha mundesi ti mesoja presorit tim historine e Shqiperise dhe heronjt tone kombetare si Skenderbeu etj, dhe ti coja keto citime te perkthyera ne anglisht, besoj se fotografia ime do ishte ngjitur me te Ajnshtajnit ne godinen e Universitetit + besoj do fitoja cmimin nobel lol

P.s nje verejtje te vogel per Ateistat e vertet (nuk vlen per te krishteret), Shof disa postime me siper ku ne fund ka ndonje fjale te hedhur gabimisht si , (per zotin) apo (i vraft zoti), dihet qe disa shprehje kan ngel si rrjedhoje e jetes ose rrethanave te njeriut, por te pakten mundohuni me i rralluar meqe eshte forum i dedikuar i Ateisteve. lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga NeutronStar : 06-01-2012 mė 02:55

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    NeutronStar ke folur si burrat....per zotin

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Shqiptari vuan nga "Sindroma e Stokholmit".

In psychology, Stockholm Syndrome is an apparently paradoxical psychological phenomenon in which hostages express empathy and have positive feelings towards their captors, sometimes to the point of defending them. These feelings are generally considered irrational in light of the danger or risk endured by the victims, who essentially mistake a lack of abuse from their captors for an act of kindness...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 05-03-2012 mė 10:33
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Myqerem Tafaj

“Ėshtė e rėndėsishme, mendoj unė, qė nxėnėsit tė marrin njohuritė pėr fenė. Ne kemi edhe mėsues qė studiojnė pėr Filozofi dhe Pedagogji. Pėrvoja e mjaft vendeve tė tjera ėshtė e tillė qė njė lėndė e tillė ėshtė nė grupin e lėndėve me zgjedhje”.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga loni-loni Lexo Postimin
    Kombi ma i degradum shpirterisht ne Evrope(i cili ka mbush burgjet dhe rruget me prostituta) e ka te domosdoshme landen fetare

- Mesimi fetar duhet te jete i detyrushem dhe si lende provimi per kalimin e vitit shkollor

- Zgjedhja e lendes fetare ne bashkpunim me prinderit e femijes sipas moshes tyre

- Programi t,i pershtatet shkolles fillore dhe te larte
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...2&postcount=31

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    “Ka me miliona martesa. Ndėrsa, ėshtė botėrisht i njohur pasioni i turqve pėr tė marrė gra shqiptare.Jam shumė krenar me ta, se ata janė krenar me shqiptarėt. Mund tė them qė lidhjet e gjakut janė tė fuqishme”. Sali Berisha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Billy Joe Lexo Postimin
    “Ka me miliona martesa. Ndėrsa, ėshtė botėrisht i njohur pasioni i turqve pėr tė marrė gra shqiptare.Jam shumė krenar me ta, se ata janė krenar me shqiptarėt. Mund tė them qė lidhjet e gjakut janė tė fuqishme”. Sali Berisha

E ka mire ky hund krraba ka degjuar femrat shqiptare kur thoshin /thone e duam burrin qe ti ngjaje Tarkanit : p. Pale dhe djemt kur thoshin qenka e bukur si turkesh .(ne fakt turket jane te bukura ,kurse djemt turq me ngjajne si harrixhinj ).

gjithsesi eh dashni moj dashni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2012
    Vendndodhja
    Mbi qiellin e shtate.
    Postime
    57
    ^
    Turqit e bukur jane Anatolet e asimiluar.
    Shoh vajza/dhem Turke perdite, dhe jo nga Istanbuli... Me te keq se magjupet jane, sidomos vajzat.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-07-2012
    Postime
    71
    Citim Postuar mė parė nga ramazan_it Lexo Postimin
    Alejkum selam vėllau im, shpresoj qė tė jesh mirė dhe lus Al-llahun Subhanehu Te'ala qė tė jep lehtėsim nė agjėrim.

Nuk bėhet daua nė vende ku ka harrame ( foto tė tė gjitha llojeve ), the njė gjė mė sipėrm se e ke pėrzijer edhe Forumin si Facebookun, por nuk ėshtė ashtu, sepse kėtu mundesh me u fut direkt tek Kumuniteti Mysliman dhe i eviton ato tė tjerat, kurse nė Facebook ėshtė diēka mė ndryshe dhe fitneja ėshtė shumė e madhe. Mendimi im ėshtė se aty po hyre nuk mundet qė tė ketė ndokush qė mundet me ju shmangė fitnes qė ka ajo faqe interneti qė quhet Facebook. Unė e them si kėshillė pėr tė gjithė ata qė kanė frikė All-llahun qė ti shmangen asaj faqe tė Faceebookut, sepse nuk do keni hajr aty. Ndoshta dikush mund tė thotė se nėpėrmjet Facebokut bėhet daue, unė menoj se e ka gabim. Nuk ju imponoj mendimin tim, por jua dua tė mirėn dhe ju kėshilloj. Pastaj unė kam sjellė atė qė ka thanė Shejh Ebu Furajhan Xhemal el Harithi, ku unė e pėrkrah atė nė kėtė qė ka thėnė kundėr Facebookut.

Mbetsh mirė vėllau im dhe tė pėrshėndes me Selamun alejkum dhe agjėrim tė lehtė.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=144641

http://www.forumishqiptar.com/showpo...37&postcount=3

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Live copy-paste broadcast from NFM:

“Ju kam lėnė mbi njė dėshmi tė qartė, nata e saj ėshtė sikurse dita e saj, askush nuk devijon prej saj pėrveē atij qė ėshtė i devijuar, dhe kushdo mes jush qė do tė jetojė gjatė ka pėr tė parė shumė polemika, kėshtu qė kapuni pas asaj qė dini nga Suneti im dhe Suneti i Prijėsave tė Udhėzuar (Khulefai-Rashidin) kapuni pas tyre me dhėmballėt tuaja, dhe vazhdoni tė bindeni edhe nėse ajo (bindja) ėshtė pėr njė rob Abisinian (Etiopian) sepse besimtari ėshtė si ajo deveja e nėnshtruar, kudo qė e drejtojnė, ajo ndjek nga pas.
    Kjo me lart, sdo koment me shume se vete bold i cituar
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Faqja 38 prej 39 FillimFillim ... 2836373839 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •