Ndryshuar për herë të fundit nga Sa Kot : 17-08-2008 më 14:48
As qe du me dit!
atehere mendoj ,dhe besoj qe ky nuk eshte vetem mendimi im,qe mbase eshte me primare e fondamentale qe te zgjidhen CESHTJE JETIKE, sic jane ato qe ti vete ke permendur me siper, dritat, uji, rruget, shkolla etj,etj,et,..
mendoj qe deshirat seksuale te njerezve, hetero apo homo cfardo te jene, perballe ketyre ceshtjeve te lartpermenduara jane te shumezuara me zero..
edhe persa i perket pershtatjes se shqiperise se kerkesave te BE jane ato te lartpermendurat qe jane kryesore dhe jetike, nese shteti shqiptar do te plotesoje te gjitha ato kushte nese shteti shqiptar do te rrise mirqenjen dhe do te respektoje te drejtat e popullit shqiptar ( te drejtat jetike)ateherer besoj qe BE do te marre ne konsiderate hyrjen e shqiperise si antare ..
megjithate me sa di une, nuk kam degjuar qe ne shqiperi egziston denimi me vdekje sepse je seksualisht ndryshe nga pjesa me e madhe e njerezise..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Konluzionin e ka dhene ajo qe ka shkruar artikullin me mire sesa te gjithe ne ketu...
Une s'kam gje ne dore persa i perket politikes aktuale. E vetmja gje qe kam ne dispozicion eshte fakti qe Shqiperia po kerkon nje te ardhme per te cilen ka nevoje per shume parapergatitje.
Dhe Ceshtja "GAY" ben pjese tek keto parapergatitje te cilat shteti po i neglizhon dhe do vije koha qe do ndikoje shume negativisht si faktor tek te gjithe ne, PA PERJASHTIM.
Ndersa tema ketu eshte per ata qe kane deshire ta lexojne. Per qejfin tim, per qejfin tuj. S'i bo keq njeriu.
As qe du me dit!
"Deshirat" seksuale, te cilat njihen me termin orientim seksual ne ligjet e BE dhe te botes, bejne pjese tek grupi i te drejtave te njeriut persa i perket Bashkimit Europjan.
Eshte nje nga JETIKET per ta, dhe eshte e PANEGOCIUESHME.
Cfaredo qe te besh ti, sikur me flori t'i shtrosh gjithe rruget e te ndertosh gradacela prej kristali, BE nuk te pranon pa siguruar liri totale kur vjen puna tek orientimi seksual.
Dhe ne kete drejtim nuk duhet diskutuar aspak per MINIMUMIN qe mund te bejme per te kaluar cakun, sepse reputacioni demokratik i nje vendi ndikohet fuqimisht nga menyra se si i trajton te drejtat e njeriut. Nqs ben vetem minimumin, kudo qe te shkosh ne boten e civilizuar do te perflasin dhe do tallen me ty si nje vend pseudo-demokratik.
Ashtu sic po e tallin Serbine sa lart e poshte tani qe po mundohet te flase per te drejtat nderkombetare, nderkohe qe nga ana tjeter te gjithe e dine qe Serbia eshte vendi i fundit qe mund te flase per te tilla te drejta.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sa Kot : 17-08-2008 më 14:43
As qe du me dit!
degjo o Sa Kot se e paske marre me shum zjarr kete teme, duhet te kuptosh dicka persa i perket BE.. cdo shtet qe ka hyre te behet pjese e Be , dhe ketu nuk e kam fjalen per shtetet perendimore te zhvilluara ne shekuj por e kam fjalen per shtetet e tjera shtetet e fundit qe kane hyre te bejne pjese ne bashkimin evropjan, cdo njeri nga keto shtete ka hYre te beje pjese vetem per nje qellim te caktuar , dhe e di cili eshte??? kane risorsa ekonomike qe u interesojne shteteve perendimore qe kane krijuar BE...pra BE ka pare interesin ekonomik tek keta shtete dhe jo deshirat seksuale..ups me fal orientomin seksual te njerezve..
pastaj ti po me flet ketu per te drejtat e homoseksualeve, ndersa une po te them dicka me te rendesishme, duhet te indinjohesh me shume sepse ne shqiperi shkelen te drejtat jetike, fondamentale te njeriut, dhe jo sepse ne forum njerezit shprehin mendime kunder ndaj homoseksualeve. sepse nese te mungon buka nese te mungon uji nuk te bie ndermend cfare bejne homoseksualet.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Stambolli digjet, Elsa Ballahuri krihet.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Sigurisht qe ka gjera te rendesishme qe duhen rregulluar, por gjera si ceshtja "GAY" kane nevoje per shume kohe ne menyre qe publiku pak nga pak te filloje te zbuse mentalitetin. Dhe pastaj kur te jene rregulluar dritat, rruget, etj etj...do jene te gatshem psikollogjikisht edhe per kerkesat e BE persa i perket orientimeve seksuale.
Gjithe argumenti im eshte qe po humbitet kohe dhe po neglizhohet nje ceshtje qe do dali si problem me vone dhe njerezit s'do jene te parapergatitur. Ka ca gjera qe duan kohe dhe pune, nuk behen tak fak.
As qe du me dit!
Ti sa kot ,me fal per sinqeritetin, po paske merdhif me te gjitha....
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Ja kjo psh është rast tipik i plebejes moderne. Dele.
Të lë ta qethësh, ta krefësh, jepi TV muzikë, brekë me ngjyra dhe është ok në punën e vet. Mall konsumi.
![]()
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt