Po te mos shkruaje 90% te gjerave qe ke shkruar ketu do te besoja, po kam pershtypjen se je duke pire uiski .
Nuk kam asnje problem perpos faktit qe del ndonje trushkulur ndonjehere dhe hap per diskutim si problem nje ceshtje qe eshte brenda te gjitha rregullave te nje shoqerie te shendoshe , biles e vetmja ceshtje qe i perket sociales ku shqiptaret shperthejne nga shendeti.
Te intereson apo nuk te intereson, nuk me intereson as te interesohem sesa interes ke te besh interesanten.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Faktikisht po flasim per gjera te njejta, s'eshte problemi im nqs ke probleme me analitiken.
Me ngaterron me veten.
Do doja te thosha te njejten gje per ty, por me kot.
Flm per shqetesimin.
Per ata qe s'dine te kundervihen ose te jetojne jeten e tyre, sigurisht qe pune e madhe! Ndersa per ty, qe kerkon t'i nenshtrosh, eshte nje problem diktatorial qe i ka kaluar koha. Te ka lene lufta e dyte boterore shume mbrapa.
Nqs nuk zbatohen, do kete terheqje veshi. Sa me shume keqtrajtime, dhe sa me te dhunshme te jene ato, aq me e madhe do jete terheqja e veshit. Po te iku nje vesh, do te terhiqet dhe tjetri. Deri sa te ngelesh pa gje. Sido qe te vije muhabeti, demin vetes do ja besh.
Nuk kam asnje deshire te njifem me evil spirits like yours. Thanks but no thanks.
Sigurisht qe po. Do kete shume kerkesa per reforma ne kete drejtim perpara se te lejohet hyrja ne BE. Mos kujdo se do ja hedhesh aq kollaj. LOOOL apo jo?
Cudi, te njejten keshille do kisha dhe per ty. It would do you a much greater good. But you wouldn't know it even if it landed on your head like a hedgehog.
As qe du me dit!
Kush ata lart?
Sa e mirë që je në matematikë!! Për tu pirë në kupë! lolSepse, thjeshte per statistike, 1 ne 10 te lindur jane gay. Keshtuqe edhe po i nxorre ato 360,000 qe ke ne Shqiperi tani, te nesermen te del prape tufa tjeter deri ne...pafundesi!![]()
3 milionë e gjysëm janë banorë.
Rreth gjysmat le të themi, janë fëmijë nga 0-20 vjeç.
Na ngelen 1 milion e 750 mijë.
Nga këta gjysmat janë femra. Pra na ngelen rreth 800.000
Zëre se nga këta 1/10 janë gay, kemi të bëjmë me 80.000 veta.
E ke rrit numrin e homove 5 herë!
Historinë e ndrite, matematikën e prashite.
Ezekiel 25-17.
Ah e humbe chemistryn që kishim me këtë që the.Faktikisht po flasim per gjera te njejta, s'eshte problemi im nqs ke probleme me analitiken.
Nuk e di se në çplanet jeton.Sigurisht qe po. Do kete shume kerkesa per reforma ne kete drejtim perpara se te lejohet hyrja ne BE. Mos kujdo se do ja hedhesh aq kollaj. LOOOL apo jo?
EU ka probleme me të drejtat themelore të njeriut ku nuk përfshihet të rojturit komod si gay.
Kanë probleme ekonomike, emigracioni, edhe 1 mijë e një të tjera dhe ti mendon se do merren me çështjet e gayve në Shqipëri?
O poor mind.
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt