Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Hahahahah sa kam qeshur....Qe ka disa te verteta ne shkrim kjo eshte e vertete....Ja tu shpjegoj ca gjera une me sa di ..Shprehje si puna e asaj "me mire te na mare greku" kam degjuar ne Korce por me kuptimin e asaj qe na cmendi qeveria tone po na le pa buke..Eshte sic i thone me mire le te vdes se sa te ri me kete qeveri...Sa per ate punen e bluzkes me flamur qe kishte bere "eksperiment" ky djali ja ka fut pordhes...Kalon njeri me flamur grek ne korce dhe ha aq te tallura dhe te shara ne korce sa nuk ha ne vend tjeter..Kur vijne "Jorgot" dhe "Jorgjicat" ne korce ne ter diten tallim k@n me ata.. Per punen e priftit dhe greqishtes sdo ndonje zgjuarsi te madhe te maresh vesh cbehet.O njerez , po ke keni ne krye te kishes ortodokse shqiptare mo? Seshte grek ay ananasi..sorry anastasi?! Greqia sja u ble librat edhe breket prifterinjve ne shqiperi? Ca dreqi doni me shume? Doemos do tja kepus gjysem greqisht ai. Per ndonje te folur greqisht qe behet pastaj kjo eshte per ter shqiperine ...kudo qe vete ktej nga jugu ja kepusin ndonje fjale greqisht si per pordhe...vete ktej nga zonat bregdetare tjeter pordhe andej me italishte..Nga nje ane "Jorgoja"-Ela more....Nga ana tjeter "Giovani"- Ciao... Nejse nejse se mos prekim njeri ne seder dhe na zemerohen..Sa per punen e atyre personave ne shkrim qe theshin "jo ne korcaret jemi gjysem greke e lesh me qime" radhes tjeter po takuat njeri qe thote ashtu thuajini "Mos u frikeso se sjam konsullata une..!" Po kot budalleqe thone te gjoret qe te marin ndonje pension nga greku ose tju dale viza per ne greqi me lehte...Me perpara kur ishte periudha e ikjes ne mase nga shqiperia sdinin si ta benin fshatin e tyre me grek se dhe vete greqia, duke nxjere historira nga me kotit...Jo gjyshi im ka folur grqisht,,jo ne kemi kisha me emra greke , sikur deshin tja mbushnin mendjen edhe vetes se tyre qe ishin greke, se korcareve puro sja u mbush njeri mendjen qe eshte grek nga ajo zone sikur pistoleten te na vesh ne koke...
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    o ardi e pashe dhe une qe jorgo na thoshit neve por mos haro se korca eshte e vdekur pa ata,pa ne dmth.se dyqanxhinjte bejne amane te vije korriku dhe gushti te mbushet cik korca me "jorgo",kafenete,benzinatat dyqanet etj etj presin lek nga ne se po te ishte per vendasit do kishte vdekur korca.
    ne mars isha prape ne korce,ora 8 rruget bosh,kafenete dhe lokalet bosh,omega bosh,skena bosh,buda bosh,apo jo?apo e kam gabim?
    prandaj leri ato qe tallni ka@in juve me "jorgot" por shikoni si te mos vareni nga ata.
    ps:he se harrova,vijne "jorgot" ne behar hapin kembet cupat e korces se ne dimer i mbajne mbyllur me juve.per 4 dite qe isha tani 5 keputa pervec shokeve te mi qe i ndronin perdite.
    ok?
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

Citim Postuar më parë nga bledikorcari Lexo Postimin
    o ardi e pashe dhe une qe jorgo na thoshit neve por mos haro se korca eshte e vdekur pa ata,pa ne dmth.se dyqanxhinjte bejne amane te vije korriku dhe gushti te mbushet cik korca me "jorgo",kafenete,benzinatat dyqanet etj etj presin lek nga ne se po te ishte per vendasit do kishte vdekur korca.
    ne mars isha prape ne korce,ora 8 rruget bosh,kafenete dhe lokalet bosh,omega bosh,skena bosh,buda bosh,apo jo?apo e kam gabim?
    prandaj leri ato qe tallni ka@in juve me "jorgot" por shikoni si te mos vareni nga ata.
    ps:he se harrova,vijne "jorgot" ne behar hapin kembet cupat e korces se ne dimer i mbajne mbyllur me juve.per 4 dite qe isha tani 5 keputa pervec shokeve te mi qe i ndronin perdite.
    ok?
    Kaq keq paska plas kurvlleku ne Korce?! Apo nga halli thuaj?!
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Dmth lalke duhet te kalojm ne beqaret njecick andenja?

Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    Postime
    289
    jo mo kurvlleku jo po qe shumica e vajzave shkojne per lek ajo sdiskutohet.
    pse ne tir apo ne shkoder apo ne vlore femrat s'vene per lek me dike???

jo mo kurvlleku jo po qe shumica e vajzave shkojne per lek ajo sdiskutohet.
    pse ne tir apo ne shkoder apo ne vlore femrat s'vene per lek me dike???
    Po vene o lale, gjithandej vene. Po jo te presin emigrantet me hap kembet. Ka femra te martuara e te fejuara e te dashuruara plot Tirana . Po andej nga Korca qenka bere keq puna
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    ok?
    Mos mer shume sille djali..Se kisha fjalen per tere emigrantet qe ju ve emrin "jorgo" po per ata qe shesin pordhe dhe na behen si greke kur vijne ne shqiperi...Ti per vete po ta kesh emrin Bledi te lumte po ta kesh ndruar te mbifte..mos na e bej korcen sikur eshte pike turistike lali...apo te duket vetja turist gje dhe jo korcar? kshu ka qene korca gjithmone ne dimer mbyllet cdo gje ne vere ka xhiro kudo..kemi qene edhe ne ne emigrim kshuqe ske cna thua...ps: ate te fundit e ke mbytur fare..hahahahhah
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ej kot per kuriozitet kush me thote se ça domethene "kakofoni"?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    I shkreti shqiptar, i dhane te haje banane, e hengri se ishte e jashtme..

Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    Postime
    289
    kakofoni,xfiles do te thote nje ze i keq dmth nje gje e keqe qe i ka rene ne sy por ky llokoja e ka shkruajtur ne gerqisht se ne shqip se thoshte dot.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Serenata dhe Këngë Korçare
    Nga Fiori në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 19-01-2021, 11:31
  2. DASHNOR KOKONOZI, Shtatë serbët dhe Shvejku
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-06-2009, 16:45
  3. Serenata korçare, historia e krijimit të grupit "Lira"
    Nga Brari në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-09-2005, 19:49
  4. Te hedhesh veten ne ere per biblen
    Nga Arrnubi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 30-04-2004, 07:15
  5. Mund te pyesni per cdo gje ne lidhje me Kuranin
    Nga Klevis2000 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 09-06-2003, 13:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •