Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    A mund t`i sherbeje atij njeriu?
    Po sepse per ate pune paguhesh!

Une nuk trembem kur shoh nudo femrash
    As dhe kur ka tradheti ne dashuri
    Sta ben syri terrt? Qenke sy-petrit, gjoks-marinar, ec aty ec aty!!
    Cdo gje eshte relative...

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Cka te shtojsh mor vllazen , esht koha qe gjith te bashkohemi , shof qe shum patriot nga Kosova kan fillu te punojn per Camerine , duke lobuar ne SHBA per ket problem , mirpo kot esht kur ne kemi ne Shqiperi njerz kaq me moral te ulet , qe sju han per shtetin e tyre , qe pa medyshje do ta kishin shit shtetin per nje birr greke , njerz pa yndyr , me pare keta persona hanin plumbin ne emer te popullit shqiptar , por tani jan ber shum prej ktyrve qe meritojn plumb , nuk mjafton nje Avni Rrustem , se jan shtu tradhtaret si kepurdhat pas shiut.
    Ne gjith Ballkanin patriotizmi esht ngrit ne nivelin me te larte , aq sa popujt nuk shkojn ne shtetet fqinje per pushime sepse e konsiderojn shtet armiqsor , nuk blejn produkte ushqimore nga shtetet armiqsore , kendojn keng kunder armiqve , protestojn ... por te shqiptaret e kunderta , patriotizmi me i ulti ne BOT ( shumica) .

Sllavo-maqedonet (orthodoks) bojkotojn totalisht Greqin (orthodokse) , bojkotojn detin grek , bojkotojn vendet e punes qe ofron Greqia , bojkotojn muziken greke , ushqimin , ti thuash ndonje sllavi se je grek me siguri do tet shajn ne mos tet rrafin .

Serbet , bojkotojn Kroacin , rekordi i turisteve nga Serbia qe vizituan Kroacin ishte mu ne vitin 2008 , ishin 100.000 turist , mirpo Serbia ka 7.4 milion banor , dhe nga keto 100.000 me siguri ka pas numer te madh te pakices hungareze , boshnjake , shqiptare...

Cka po ndodh me ju , nuk mjaftoheni qe e shitet Camerin , plus doni ta shitni edhe Korcen , Gjirokastren e Himaren , nuk turperoheni dhe nuk friksoheni ta quani veten gjysem grek , nuk turperoheni shqiptari shqiptarit ti flase ne gjuhen e armikut .

Cfar po ndodh me ju ?

Hiqi kepucet, ulu dhe qetesohu, ca po thua more? Ku eshte armiku tja fus me pushke ballit? Te duket gjithcka nje konspiracion (si dreqin thuhet shqip re palikari?) gjigand? Bojkot ketej bojkot andej, si nuk dikam gje une? Une shikoj punen time, kam nje rroge te mire, familja me do, shoket me respektojne, jetoj ne Shqiperi !

P.S.: sa te me dali viza per Itali se ja mbatha!!! hehe

P.P.S.: bej shaka (per punen e vizes)
    Cdo gje eshte relative...

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Shumë dakort jam me Renean.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Efkaristo me poli perpara jorgos,vasilis,stavros,etj.Gjithmone kam patur idene se keni qene,jeni dhe do te jeni te mencur.

Respekte nderkontinentale.

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Interesante, qesharake po dhe djegese ato shtate zerat! Por realitet!

Me ben pershtypje kur vete ne Shqiperi se si emigranteve qe vijne nga Greqia i pelcen te flasin Greqisht. Hyj ne ndonje kafe, degjon gjuhe Shqipe te shartuar me Greqishte. Ne rruge po ashtu. Ne autobuse apo furgone e njejta gje. Pyes ca te aferm qe jane emigrante ne Greqi....si spjegohet qe flisni Greqisht ne Shqiperi? Nuk e di thone.....ngaqe keshtu na behet te flasim. Jemi mesuar.....

E kuptoj qe moshat e reja deri diku mund te ndjehen te corientuar mes dy gjuheve....por kur degjon edhe ata te moshes 40 apo 50 vjecare! Dhe jo ne jug....po gjithandej Shqiperise. Ska me turp se te mohosh vetveten.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Efkaristo me poli perpara jorgos,vasilis,stavros,etj.Gjithmone kam patur idene se keni qene,jeni dhe do te jeni te mencur.

Respekte nderkontinentale.
    Selamu alejkum , bismilah, mahamut, aqif, ahmet, mehmet, muhamet.
    ej vallah.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Renja, kush tjeter do thote te tilla procka?
    Cka po ndodh me ju , nuk mjaftoheni qe e shitet Camerin , plus doni ta shitni edhe Korcen , Gjirokastren e Himaren , nuk turperoheni dhe nuk friksoheni ta quani veten gjysem grek , nuk turperoheni shqiptari shqiptarit ti flase ne gjuhen e armikut .

Cfar po ndodh me ju ?
    Ti te kenaq kur ia fut me top. Kush e shiti Camerine or qyq? Kush do te shesh Gjirokastren, Korcen e Himaren? Apo ka bere nje hartim ky Nikua persiper e ka futur te gjithe dynjane ne nje thes. Nga njera ane them efkaristo grekut qe po jep homogjellra, qe te shpelahen zorret e te ikin andej nga e kane miallon ca si keta pleqte me larte.

Renje, hec e fol kur te pashaportizoni per ne Sahara shqipfolsit me flamuj jeshil qe cirren neper Shkup.

ZiM, kjo puna e te folurit ne gjuhe te huaj behet nga shume emigrante. Jo vetem ata te Greqise. Ne plazh ne Dhermi, pershembull kujtoja se ishte mbushur plazhi me turiste te huaj, italiane dmth. Vetem kur ia leshonin "padashje" ndonje fjale ne shqip i merrje vesh qe ishin shqiptare. Dhe ne ketej te Amerikes se mos jemi me mire. Kam nja dy shoqe ne pune, nene e bij, qe bej sherr perdite se dhe kur flasin me njera tjetren ia kepusin gjysmes anglisht. Vajza po harron shqipen e s'erdhi e vogel ketu qe te kete dhe ndonje sebep dmth.

Ik ne plazh ne Vlore se te duket sikur je ne OKB.

PS: per Rrenen edhe njehere, ate gjuhen e armikut ma qante nje djale kosovar me nja dy vajza shqiptare nga Mal i Zi qe kishim ne pune.

Se desh harrova, ata pleqte e zerat e tyre, iu thartofshin trute sic u jane thartuar. Jashteqitje kombetare qe jane.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 17-08-2008 më 18:17

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Ti te kenaq kur ia fut me top. Kush e shiti Camerine or qyq? Kush do te shesh Gjirokastren, Korcen e Himaren? Apo ka bere nje hartim ky Nikua persiper e ka futur te gjithe dynjane ne nje thes. Nga njera ane them efkaristo grekut qe po jep homogjellra, qe te shpelahen zorret e te ikin andej nga e kane miallon ca si keta pleqte me larte.

Renje, hec e fol kur te pashaportizoni per ne Sahara shqipfolsit me flamuj jeshil qe cirren neper Shkup.

PS: per Rrenen edhe njehere, ate gjuhen e armikut ma qante nje djale kosovar me nja dy vajza shqiptare nga Mal i Zi qe kishim ne pune.

Se desh harrova, ata pleqte e zerat e tyre, iu thartofshin trute sic u jane thartuar. Jashteqitje kombetare qe jane.
    Ti kerkove nga un mos tet citoj , por ti po me citon.
    Gjersa nuk punon ta kthesh at cop tok ateher e keni shit , Greqis ia moren nje pjes te Qipros , por ajo punon qe ta kthej , Greqis ia "moren" emrin Maqedoni , ajo po punon qe prap ta kthej ne pronsi te veten dhe vetem te veten .
    Greket po kerkojne ate qe sju takon , po kerkojn Korcen , Himaren e Gjirokastren , ndersa ne spo guxojm qe te kerkojme ate qe na takon e qe esht e jona.
    Pse Fyromi spo e jep emrin (qe si takon) , pse ata hjeken dor nga NATO , vetem e vetem ta ruajn ate qe e quajn NDER .
    Pa frik Berisha-Ramoviqi duhet te kerkojn qe ceshtja came te ngritet si ceshtje qe kerkon zgjidhje sa me shpejt , e jo te perkulen e te pranojn gjithcka qe kerkon Gayreqia.

Per pjesen e fundit ste kuptova , por te thom duhet ta pranojsh rrezikun e vertet , e jo te me hidhesh kendej nga Fyromi , se ne ktu kemi ber luften me te madhe kombetare per mbijetes , pas gjith atyre planeve sllave , duhe ta dish se tek ne jan ber eksperimente sikur qe behen eksperimente ndaj minjve , por me ne fund arritem qe te ngrihemi ne kemb te shendosha , pastruam shum fshatra e qytete nga prezenca e sllaveve , duke u ndejtur si armiq e jo duke u martu me to e duke u ber sherbetor te tyre , nese edhe ju perdorni metodat qe perdorem ne , besom se askush sdot guxonte te shprehte ndjenjat e tij greke ose te fole greqisht pa qen grek etnik.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin

ZiM, kjo puna e te folurit ne gjuhe te huaj behet nga shume emigrante. Jo vetem ata te Greqise. Ne plazh ne Dhermi, pershembull kujtoja se ishte mbushur plazhi me turiste te huaj, italiane dmth. Vetem kur ia leshonin "padashje" ndonje fjale ne shqip i merrje vesh qe ishin shqiptare. Dhe ne ketej te Amerikes se mos jemi me mire. Kam nja dy shoqe ne pune, nene e bij, qe bej sherr perdite se dhe kur flasin me njera tjetren ia kepusin gjysmes anglisht. Vajza po harron shqipen e s'erdhi e vogel ketu qe te kete dhe ndonje sebep dmth.

Ik ne plazh ne Vlore se te duket sikur je ne OKB.

Kjo puna e te folurit ne gjuhe te huaj eshte faktkisht dhe pozitive

Psh: me duhej te shkoja ne wc qe mos tja kepusja palmave te Vlores duke bere shtitje. Vata ne nje lokal, jo tha kamarieri duhet te ulesh e te porosisesh per te perdorur wc. Vajta ne lokal te dyte i njejti muhabet, "s'e kam banje publike une byrazer, tha banakieri. E vati puna ku nuk mbante me. Vata ne lokal te trete e ja keputa gjermanisht-anglisht; pa problem mu lejua te shkoj te mbaroj pune. E kshu muhabeti i gjuhes te huaj, nganjehere te lejon te besh shu****. Per Shqiptaret ka peme plot Vlora.

( gjithsesi me heqin trurin ata qe pretendojne se ju vijne fjalet me shpejt ne ita apo ang se ne Shqip. Flas per ata qe jane lindur- rritur ne Shqiperi, se ata qe jane lindur ne vend te huaj nuk kane faj.)

Per sa i perket Temes. Tragjedia e varferise Shqiptare lind dhe perfundon tek ata politikane qe kemi. Mohimi i atdheut eshte per mendimin tim personal pjesa e fundit e identitetit te nje njeriu e cila u shiska gjithashtu. Eshte tragjike se ne c'khe jetojme. Asgje para parase nuk ka rendesi. Eshte Turp.

Ps: Judenjte dhe pse u perdhosen, masakruan, shtyre na kampe perqendrimi e perpunuar ne sapun per hordhite naziste, nuk e mohuan prejardhjen e tyre. Shqiptari e mohon per te qene argat ne Greqi. Eshte per te qare.
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    ai nikoja mos po flet per veten dhe sorollopin e tij se une para 3 ditesh u ktheva nga korca dhe nuk pashe ndonje "gliko" apo "metrio" frape neper lokalet....
    te gjithe edhe ne qe vinim nga greqia te embel apo me pak ju thoshim.
    ci ka keto qe thote per korcaret mo qe ja ............. ci kapercen pragu kaurit te m.uti.t.
    duan ta terheqin vemnedjen nga himara dhe po e shpien ne korce tani???
    korces tja rruajne se patriote sa korcaret te jene te tere,
    pale na paska vene dhe theks korcar ai gerneta.
    tani ca njerez progreke edhe ka por jane te pakte dhe te lene menjane.
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Serenata dhe Këngë Korçare
    Nga Fiori në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 19-01-2021, 11:31
  2. DASHNOR KOKONOZI, Shtatë serbët dhe Shvejku
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-06-2009, 16:45
  3. Serenata korçare, historia e krijimit të grupit "Lira"
    Nga Brari në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-09-2005, 19:49
  4. Te hedhesh veten ne ere per biblen
    Nga Arrnubi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 30-04-2004, 07:15
  5. Mund te pyesni per cdo gje ne lidhje me Kuranin
    Nga Klevis2000 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 09-06-2003, 13:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •