Ali Ahmeti
Menduh Thaqi
Ju te du siper mos i keqinterpretoni gjerat ju lutem, por mundohuni te jeni ne teme pa i personalizaur gjerat, se perderisa BDI dhe PDSH shohin qejfin e tyre ska perse ne ketu ti mbrojme interesat e tyre duke ofenduar njeri-tjetrin.
Nqs. jeni te afte te debatoni duke mos kaluar limitin welcome...
lori un nuk ofendoj askend, nuk i personalizoj gjerat, por vetem them fakte. Betimi esht fakt, lufta esht fakt, idea esht fakt por varet se kush do ti pranoj
un nuk jam piun i asnje partije, nuk kam qen e punsuar nga asnje parti( ashtu si ke qen ti), voten time ja kam dhen nje partije ateher kur eshte kerkuar vota ime dhe kur kam menduar se duhet tajap, por une deinitivisht do i bojkotoj zgjedhjet e ardheshme deri ne realizim te puneve te filluara.
une debatoj ti cben?
Menduh Thaci Ka Kapacitete Politike, Intelektuale Dhe Oratoreske Per Te Udhehequr Ne Politik, Gjersa Ne Anen Tjeter E Kemi Ali Ametin I Cili Deshton Ne Cdo Debat Televiziv, Deshton Ne Cdo Participim Ne Qeveri Si Ne Ate 2002-2006 Edhe Tash Eshte Duke Deshtuar Nga Presioni Gruevski, Mes Tjerash Ai Edhe Kure Nuk Pranon Te Dal Balle Per Balle Me Menduh Thacin
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
Jam pergjigjur o Armend. Lexoje temen nga fillimi dhe me kujdes.
Sa per ato qe ke thene atehere e qe thua tani, nuk kam pse komentoj fjalet as te atehershmet, as te tashmet, sepse s'je as teme as burim informacioni. Cdokush ka te drejte te mendoje cfare te doje, pa patur nevoje qe te mundohet t'ia imponoje dikujt mendimin personal.
E pra e...
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Ju femrat s'keni te beni me politik? , pse flitni kote , shkoni vjedhni ndonje jernek , edhe punoni me tentene.
- Imagination is more important than knowledge.
Krijoni Kontakt