Ali Ahmeti
Menduh Thaqi
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
O Bleri, ne nuk e mohojmė atė se ėshtė vrarė njė x person nė qeverisjen e PDSH-sė, je ti ai qė thua ku janė vrarė ato 500 tė rinjė, dmth se ke ditur se janė vrarė qė po e vė nė dyshim?
Mendo pastaj fol, e jo tė flasėsh e pastaj tė mendosh!
Sui generis
Une u habita kur tha ai Bac4 500 persona te vrare, nuk e thash une , lexoje me mire me lart ?Une e di qe ne lufte jan vrare shqiptar ajo dihet behet lufte jo darsem, po tash edhe neper darsma vriten njerzit e fajin nuk e ka Ali Ahmeti dhe Menduhi apo ?
Dua te di ate shifren 500 qe permendi ai, eshte gabim e shkruar apo e vertet pasi skam degjuar une qe jan vrare ne lufte aq persona, a mos jam gabim une ?
Ore Bleri sėrisht nuk e ke kapur, gjithė ato tė rinjė janė vrarė nė kohėn e pasluftės kur qeversite Ali Ahmeti, meqė i penguan dhe u desht ti pastroj qė tė mos i nxjerin nė pah tė zezat qė po i msheh edhe sot e kėsaj dite nga populli i vet.
Sui generis
Njoh disa qe vertet eshte dashur te likuidohen, mendoj disa qe njoh une, sepse ato jo qe u kan pengu partive por u kan pengu biznesmenve dhe shoqerise civile ne pergjithesi, nuk flas per pazaret politike qe behen me likuidimin e personave te caktuar aty ato do pergjigjen vet edhe nese nuk pergjigjen para ligjit e gjygjit.
Ti shkupjani 23 !
Sa i perket rasteve qe i permendni ju per pdsh , mos u arsyetoni se per 6 vjete sa eshte krijuar dui keni be kerdin mbi gjakun shqiptar, kushtrimin e lirise - qe e thiri aliu per kete gjuhe - qe sote e sakatuan po ato karierist qe duhet ata ti kujtojne ato nena , femije qe i lan jetime dhe e lane gjuhen gjysmake eshte pergjegjesi e madhe po e ketyre zoterinjve qe udheqin me pushtetin.
Pdsh nuk ka zemer per keshtu krime , mos haro Rakovecin ku e vrate nenen shtatzen , Malinen , Brezen etj .
Sa i perket rastit ne Haraqin njeriu ishte i manipuluar nga ana e duit per ndonje post tu kundervihet me arme forcave te rendit – kjo nuk eshte e lejuar kerkund ne bote , ra viktime e alis.
Rasti i fshatit Kondove sigurisht vlersimet i ka dhene gjyqi e jo ne!
Sa i perket pyetjes tuaj ne lidhje me gjinin - kini kujdes! Nuk eshte kerkese ne kete forum e aq ma pake tu jap llogari juve, ne aspektin e antarsimit si e re ose i ri jame si vizitore e rregullt e shume viteve, per tu pergjigj disa budallalleqeve tuaja u detyrova te regjistrohem, pasi ju ishi antare me 20 dite ne kete forum.
Pershendetje jeta2
Keshtu duhet te na sulmojne femrat per kulturen qe kemi.
A ka ndonje ma te forte ketu ?
Krijoni Kontakt