Close

Rezultati i Sondazhit: Cili eshte lideri me i mire sipash jush?

Votues
71. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Ali Ahmeti

35 49.30%
  • Menduh Thaqi

36 50.70%
Faqja 17 prej 22 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 214
    Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006 Lexo Postimin
    O njerez jeni duke u perēarur, njeri me tjetrin edhe ne Forumin Shqipetar.

Duhet thene realitetin ne te dyja anet, sepse te dyja partite kane pasur shume gabime dhe akoma kane, faji u mbetet te dyjave partive dhe si perfundim populli e hane si gjithmone.
    Fakt qe askundi nuk ekziston ajo se "ne jemi te pagabueshem", normal qe partit jane me shume gabime, me pengon fakti qe nuk pranojn gabimet dhe quajn veten kurse jane te pagabueshem, mundohemi fajin tua hedhim gjithmone te tjereve, po fundi fundit as qe merzitem..
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ore ti fmijash, mė trego ku ti gjej ato tė ri qė u vranė nė periudhėn ku qeverisnit ju, mė trego me gjej ato anėtarė qė familjet e tyre ende edhe sot mbajnė zi, mi gjej, ku janė??
    Sa vjet ke tlutem ? Gjat gjithe kohes shqiptaret kan pasur humbje ne njerez edhe gjate qeverisjes se PDSH-s, ne kohen kur u vra AbdylSelam Emini kush qeveriste ? Hajt gjejma Abdylselamin ti mu se bash kam qejf ?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    O Bleri, ne nuk e mohojmė atė se ėshtė vrarė njė x person nė qeverisjen e PDSH-sė, je ti ai qė thua ku janė vrarė ato 500 tė rinjė, dmth se ke ditur se janė vrarė qė po e vė nė dyshim?

Mendo pastaj fol, e jo tė flasėsh e pastaj tė mendosh!
    Sui generis

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Une u habita kur tha ai Bac4 500 persona te vrare, nuk e thash une , lexoje me mire me lart ?Une e di qe ne lufte jan vrare shqiptar ajo dihet behet lufte jo darsem, po tash edhe neper darsma vriten njerzit e fajin nuk e ka Ali Ahmeti dhe Menduhi apo ?

Dua te di ate shifren 500 qe permendi ai, eshte gabim e shkruar apo e vertet pasi skam degjuar une qe jan vrare ne lufte aq persona, a mos jam gabim une ?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ore Bleri sėrisht nuk e ke kapur, gjithė ato tė rinjė janė vrarė nė kohėn e pasluftės kur qeversite Ali Ahmeti, meqė i penguan dhe u desht ti pastroj qė tė mos i nxjerin nė pah tė zezat qė po i msheh edhe sot e kėsaj dite nga populli i vet.
    Sui generis

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Ore Bleri sėrisht nuk e ke kapur, gjithė ato tė rinjė janė vrarė nė kohėn e pasluftės kur qeversite Ali Ahmeti, meqė i penguan dhe u desht ti pastroj qė tė mos i nxjerin nė pah tė zezat qė po i msheh edhe sot e kėsaj dite nga populli i vet.
    Njoh disa qe vertet eshte dashur te likuidohen, mendoj disa qe njoh une, sepse ato jo qe u kan pengu partive por u kan pengu biznesmenve dhe shoqerise civile ne pergjithesi, nuk flas per pazaret politike qe behen me likuidimin e personave te caktuar aty ato do pergjigjen vet edhe nese nuk pergjigjen para ligjit e gjygjit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-08-2008
    Vendndodhja
    kudo
    Postime
    12
    Ti shkupjani 23 !
    Sa i perket rasteve qe i permendni ju per pdsh , mos u arsyetoni se per 6 vjete sa eshte krijuar dui keni be kerdin mbi gjakun shqiptar, kushtrimin e lirise - qe e thiri aliu per kete gjuhe - qe sote e sakatuan po ato karierist qe duhet ata ti kujtojne ato nena , femije qe i lan jetime dhe e lane gjuhen gjysmake eshte pergjegjesi e madhe po e ketyre zoterinjve qe udheqin me pushtetin.
    Pdsh nuk ka zemer per keshtu krime , mos haro Rakovecin ku e vrate nenen shtatzen , Malinen , Brezen etj .
    Sa i perket rastit ne Haraqin njeriu ishte i manipuluar nga ana e duit per ndonje post tu kundervihet me arme forcave te rendit – kjo nuk eshte e lejuar kerkund ne bote , ra viktime e alis.
    Rasti i fshatit Kondove sigurisht vlersimet i ka dhene gjyqi e jo ne!
    Sa i perket pyetjes tuaj ne lidhje me gjinin - kini kujdes! Nuk eshte kerkese ne kete forum e aq ma pake tu jap llogari juve, ne aspektin e antarsimit si e re ose i ri jame si vizitore e rregullt e shume viteve, per tu pergjigj disa budallalleqeve tuaja u detyrova te regjistrohem, pasi ju ishi antare me 20 dite ne kete forum.

i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Pershendetje jeta2

Keshtu duhet te na sulmojne femrat per kulturen qe kemi.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Biseksual.
    Aq shpejte ndryshoi mendimi. Ne nje diskutim tjeter e pate ngritur Gruevskin ne superlativ, si njeri shume i afte e tani qenka shnderruar thjeshte ne nje biseksual?!
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

USAlbania
    Anėtarėsuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    A ka ndonje ma te forte ketu ?

Faqja 17 prej 22 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 21:23
  2. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 14:57
  3. Situata nė Kondovė, Maqedoni
    Nga Prespar_ nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 19-10-2007, 01:51
  4. Pse Ali Ahmeti ik nga duelet televizive?
    Nga Omari nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 17-09-2007, 10:34
  5. Ali Ahmeti: Nuk jam nė opozitė
    Nga babadimri nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 11-09-2006, 05:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •