ahahahahahaha
O babe na dhive fare tashi. O sa kam qesh
Lioness ca thot kshu ky mi ?? Te isha un e kisha perjashtu direkt![]()
Ore ju, do qani cellon e Blleros, apo do englendiseni?
Jemi dhe ne zi, pale, s'na kane hije keto gjera![]()
po kam telefona ne pushime i maj tre me kartela te ndryshme e ketu baj vetem dy.
une nji dit e gjeta nji e qova ne polici as qe kqyra i kujt asht
nji dit shokut tim i humbi telefoni, ai mendoi qe ja kan vjedh ne kolegj por i kishte ra prej xhepi tuj hy ne makin dhe policia e thirri dy orź me von dhe i tha eja merre telefonin oh sa na erdhi mirź...i thae ka gjet dikush ne ket vend ..aha bash aty ku e ka parku makinen.....te gjith pacientat i kishte ne te uffff...prej at nat kemi ba be kur te gjejm diqka e qojme ne polici...
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
po me po se jena keq ne me vjell celularin e Bleros amon ore cfare jan keto gjera......kush do qe te vi ne shqiperi ne i vjellim dicka apo cfare?????edhe aq popul i keq nuk jena jo..ne shqiperi dhe qeni ka celular prandaj nuk kena ngel aq keq qe sa tja vjellim ati!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 15-08-2008 mė 03:27
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Ofroj, si fillim 2 milione euro. Kurajo burra e gra, kush sa mundet...
Vjedhja e celularit te Bleros do sherbeje si precedent nderkombetar ne marredheniet midis Shqiperise, Kosoves e Suedise. Pas Tbilisit, Condi Rice viziton Tiranen e Prishtinen per te arritur nje marreveshje midis paleve ne konflikt pas vjedhjes se telefonit te Bleros, ne te cilin ka patur te dhena mbi sekretet ushtarake te SHBA, plani nuklear i Iranit si dhe tapia e qytetit te Jerusalemit.
Pervec policise, ne kerkim te celularit te Bleros jane vene edhe zjarrfikesit, FBI, si dhe forca civile e Ushtrise Shqiptare, TMK, FSK, dhe forcat aleate.
Burimi
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt