Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Speciale: Ja gjenerali me origjinë shqiptare që drejton ushtrinë Turke

Stamboll(Turqi),
    gusht 2008-Këshilli Suprem Ushtarak i Republikës së Turqisë, zgjodhi gjeneralin Ilker Basburg, si zëvendësues të Jashar Bujukanat, i cili ka dhënë dorëheqj.Emërimi i Ilker Basbug-ut duhet të dekretohet nga Presidenti Turk, Abdullah Gul. Shefi i shtabit të përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Republikës së Turqisë, Ilker Basbug, rrjedhë nga një familje shqiptare me origjinë nga Sanxhaku i Nishit. Lajmi bëhet i ditur nga mediat turke, të cilat deklarojnë origjinën kosovare të shefit të ushtrisë turke, duke publikuar të dhëna se dëbimi i familjes së tij ndodhi gjatë viteve të 50-ta nga një fshat shqiptar në kufirin aktual midis Kosovës dhe jugut të Serbisë. VushtrriaPRESS

www.vushtrriapress.shqipo.com
    www.vushtrriapress.tk

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    kjo teme egziston.
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

USAlbania
    Anëtarësuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    Citim Postuar më parë nga bledikorcari Lexo Postimin
    kjo teme egziston.
    Sic e shof une , anetari i mesiperm kujton se ka zbuluar Ameriken.

Gjithsesi tema egziston qe dy jave ne forum

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Vicianum Lexo Postimin

Stamboll(Turqi),
    gusht 2008-Këshilli Suprem Ushtarak i Republikës së Turqisë, zgjodhi gjeneralin Ilker BasburgB]VushtrriaPRESS [/B]

www.vushtrriapress.shqipo.com
    www.vushtrriapress.tk
    Po shqiptaret ne Turqi jan te barabart me turqit ketu ne europ ske shanca te deperton ne disa vende ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Sa pa shpirt që jeni dhe ju, bëjani qefin tjetrit se nuk ju kushton gjë.

Yyyyy me verte? Na trego më shumë të lutem për këtë çështje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Po shqiptaret ne Turqi jan te barabart me turqit ketu ne europ ske shanca te deperton ne disa vende ....
    Pse genjen moj Doruntin

Kush te ka then qe shqiptaret jan te barabart me turqit,shko pyeti ata te trgojn se qfar barazie kan te mjeret.
    Nuk te beson askush qe ne turqi qenka me mire se ne evrop,po te ishte keshtu evropa do kerkonte te hyj ne turqi,e jo turqi kerkon me mish e shpirt te hyj ne evrop.
    Ti doruntin eshte koha te pish qumshtin e mbremjes dhe futja gjum se politika per femij nuk eshte
    KU SHKEL TURKU NUK MBIN BARI(ME KA THEN GJYSHI QE I PASKA PAS THEN KATRGJYSHI)

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Pse genjen moj Doruntin

Kush te ka then qe shqiptaret jan te barabart me turqit,shko pyeti ata te trgojn se qfar barazie kan te mjeret.
    Nuk te beson askush qe ne turqi qenka me mire se ne evrop,po te ishte keshtu evropa do kerkonte te hyj ne turqi,e jo turqi kerkon me mish e shpirt te hyj ne evrop.
    Ti doruntin eshte koha te pish qumshtin e mbremjes dhe futja gjum se politika per femij nuk eshte
    KU SHKEL TURKU NUK MBIN BARI(ME KA THEN GJYSHI QE I PASKA PAS THEN KATRGJYSHI)
    masi je drenicak ste idhnohem jeni te percaktum me dijen tuaj.
    Une di shum mir qka flas , kam shoqe kam famile atje njof shum njerz dhe jan te lumtur.turqija don me hy po populli a don ? jo vetem badihavgjit qe do ikin turqin me dal ne europ me lirisht...
    si drenica de qe e lshoi drenicen e iku ne prishtinê...
    leri ti gjerat qe si di !

te flasim per diqka qe une nuk di.

nji shoqe e ime shqiptare ka shtepi te mallrave ne Istambull dhe merret me politik , bile tani asht duke e shkru nji liber per biografin e tyre si kan dal e si kan arrijt.
    kam famile qe jetojn atje tan veren ne breg det e dimrin e bejn ketu , jan sikus pasha ne Stamboll, edhe une deshta me ba ne Kosove ....jo mazallah ske mundesi ........hajnija asht ne TOP ne ks .....mos genje o drenic !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    masi je drenicak ste idhnohem jeni te percaktum me dijen tuaj.
    Une di shum mir qka flas , kam shoqe kam famile atje njof shum njerz dhe jan te lumtur.turqija don me hy po populli a don ? jo vetem badihavgjit qe do ikin turqin me dal ne europ me lirisht...
    si drenica de qe e lshoi drenicen e iku ne prishtinê...
    leri ti gjerat qe si di !

te flasim per diqka qe une nuk di.

nji shoqe e ime shqiptare ka shtepi te mallrave ne Istambull dhe merret me politik , bile tani asht duke e shkru nji liber per biografin e tyre si kan dal e si kan arrijt.
    kam famile qe jetojn atje tan veren ne breg det e dimrin e bejn ketu , jan sikus pasha ne Stamboll, edhe une deshta me ba ne Kosove ....jo mazallah ske mundesi ........hajnija asht ne TOP ne ks .....mos genje o drenic !
    Doruntina

Ne po flasum per te drejta dhe lirit e qytetarve,eshte e pa logjikshme qe te thuhet se turqia na paska me teper te drejta se sa evropa,ta njeva une e ishalla nuk te nin kush tjeter.
    Ajo shoqja jote qe e paska nje shitore(shtepi te mallrave)nuk paraqet as gje,por te pyes une ty.Sa shkolla ne gjuhen shqipe ka ne turqi,sa respektohet gjuha shqipe ne turqi,mos ke par ti ndokund ndonje flamur shqiptar,dhe krejt ne fund me thuaj se a ka kund ne bot ndonje shtet tjeter siq eshte turqia qe ka asimilu shqiptaret me shume.
    Tani doruntina ti mos u hidhro keto jan vetem mendime te mia,por me aq sa une e di turqia eshte larg shume larg te drejtave te njeriut,mjafton te shiqohen vetem te drejtat e shkelura te kurdve dhe te vet qytetarve te vet turk.

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  4. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •