e gjithe kjo qe thua ty ka qene e transmetuar ne TVM ku e kam ndjekur edhe une, mirepo kete qe ke vepruar ty duke mos folur gjuhen tende amtare kete se kam pare as degjuar askund, me fjale tjera nese deshiron te freskohesh ne pishinat ku pronaret jane maqedonas duhet te mos flasesh shqip dhe nga ana tjeter te flasesh rjedhshem gjuhen shkino-sllaviste, gabim je i nderuar hapy syt dhe shiko se ckas shkraun se do te denoj historia, kjo thjesht eshte diskriminim etnik mos lejosh tjetrin te lahet ne pishin pasi qe qenka shqiptar,..ketu nuk ka arsyetime, zonja e nderuar shume bukur e percolli mesazhin ne TVM se shkijet jane ata qe nuk duan shqiptaret as edhe ne pishin e as edhe si klient
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
ore kok bosh dhe i paditur, lexo mire dhe logjiko, mos oofendo se nuk te ofendova azgje ore shkerdhat............zonja nuk kishte shkuar vete ne ate pishin dhe nga e din ti se ajo do te ishte me nje pishin me sllavet, ajo kishte shkuar me djalin e saj, te themi djali i saj te relaksohet ajo te pij kafe dhe te ndjek ate mos pesoj nga ndonje sllav i vogel, pse ia fut kot pa logjikuar, dhe sa per dijeni ka pishina edhe ne vendet e banuar me shqiptar si Tetov dhe Gostivar,,, ty nuk je askushi te me ofendosh mua duke debatuar une ketu per nje diskriminim etnik, ndoshta e kupton, por ndoshta se kupton dhe ja nga ata mjekroshat qe bejne kerdin ne bote per 500 dollar ne muaj, dhe ndalon cdo levizje te motres shqiptare, jo i nderuar ashti si djemt edhe vajzat shqiptare kane te drejten e levizjes se lire, relaksimit ,arsimimit etj etj...
Ndryshuar për herë të fundit nga faruk_01 : 17-10-2008 më 13:59
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
Krijoni Kontakt