Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Citim Postuar më parë nga dibrani2006 Lexo Postimin
    Shkupi: nese me ke kuptuar mire, thash ndonje boss shqipetar X_(iksi) dhe ka shume qe jane keshtu ne indetitet te sllavomaqedonit nuk tregohet sepse ushqehet mire nga boset politikane, dhe puntoret i merr makedonçemallo jemi ne shkup dhe ndodhe gjithçka.

Pishina ka sa te duash nese shkon ne (Tetove edhe ne Shkup - flase per afersine) besoj qe ka jane pronaret Shqipetar.

O dibrani 2006 a e njef Shkupin mire ?Ska vella pishina te shqiptareve .Nje qe gjendet ne Cair e kane dhene me qira per mallra ne kohezgjatje 10 apo me teper vite qeveritaret 2002-2006.Kupton ,po?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Sipas postimit qe e lexova dhe e kuptova ?... çfare dreqin shkon ajo grua ne pishine sllavomaqedone...apo nuk ja kenda pishinat e shqipetareve, edhe pse aty ka gisht ndokush qe nuk e ka pelqyer personalisht ?!.

Besoj se dhe pronari do te jete ndonje boss shqipetar dhe dihet puntoret i ka sllavomaqedon qe mos te bie ne sy, ne shume raste keto gjerat behen ne shkup sepse aty eshte politika e ngrohte dhe e ftohte.
    Nuk ke te drejte te flasish ashtu .Qfare dreq kerkon te shkoje apo jo ne ate pishine ose qe thua se nuk e ka pelqyer dikush personalisht.Nuk e di, se a je i martuar dhe a ke femije se e kemi lehte te shprehemi per motrat tona ,se po te kishte shkruar dikush keshtu e x personat te ishin gruaja jote ,vajza e jote dhe nipi i yt nuk do te shpreheshe keshtu.Por ne e lejojme vehten gjithqka te komentojme pa menduar se si ndjehen te tjeret ne keso rastesh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Sipas postimit qe e lexova dhe e kuptova ?... çfare dreqin shkon ajo grua ne pishine sllavomaqedone...apo nuk ja kenda pishinat e shqipetareve, edhe pse aty ka gisht ndokush qe nuk e ka pelqyer personalisht ?!.

Besoj se dhe pronari do te jete ndonje boss shqipetar dhe dihet puntoret i ka sllavomaqedon qe mos te bie ne sy, ne shume raste keto gjerat behen ne shkup sepse aty eshte politika e ngrohte dhe e ftohte.
    Jo vella se boss-at shqiptare nuk merren me pishina .Edin edhe vete ,por kjo eshte nje nacionalizem klasik ndaj shqiptareve/

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Se te kishte ndodh kjo gje ndonje shqiptari te shqiperise, do ishte bere ndonje kasaphane.
    Po te kisha qene une aty pooooooooooo.Por ky Dibrani 2006 si duket ia mban krahun boss-it maqedonas te pishines e jo shqiptareve,perndryshe do tie zgjidhte fjalorin e te shprehurit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Citim Postuar më parë nga Shkupi Lexo Postimin
    Eshte e veshtire te pranohet por nuk ua ze per te madhe ketyre rrojeve.Vetem sa per reflektim do ta jap nje ngjarje te vertete.Gjate veres shkova ne pishinen ne Qender te Shkupit. Isha me femijte dhe pasiqe femijte nuk e dine mire notin i futa ne pishinen per femijte. Kur shkova pas ca kohe po shikoj se pishinen e kishin okupuar ca te rritur(mbi 18 vjec) gjithe shqiptar qe kercenin si te marre ne pishine pa fije turpi apo brenge se aty mund ta lendojne ndonje femi. Shkova i thirra rrojet dhe kerkova qe ti largoje keto huligan por rroja me tha se ska cka tu beje sepse ata nuk dine te notojne dhe se keshtu eshte per cdo dite. Sharje, fjale banale, ofendime jehonin ne pishine dhe gjithe kete e benin shqiptaret. I morra femijte dhe u largova.

Jane po keto "trima" qe nuk kane fare edukate familjare,shtine me kallasha neper dasma, bijne ne trans nga melodite e tallavase magjupe dhe ne ramazan behen axhirues dhe musliman te devotshem. E njejta atmosfere mbreteron edhe ne plazhet e Struges prandaj sivjet u detyrova te shkoj ne Oher tek njerezit e civilizuar.Shqiptaret e Maqedonise kane nevoje humanitare per shtetin juridik sepse keshtu sic jemi katandisur jemi bere si anadollas tipik.
    Sidoqofte mos i ofendo shqiptaret .Aq sa kane edukate familjare ,por maqedonasit nuk do ti thonin keto fjale per maqedonas,e per shqiptare edhe pa bere asgje do te thonin kete qe e ke shkruar.Ne Oher jetojne me shume maqedonas te CIVILIZUAR e me pak shqiptare????????????????????????????????????????? ??????????????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-09-2008
    Postime
    18
    Citim Postuar më parë nga Periodi Lexo Postimin
    seleksionimi nuk ka te bej ne baze nacionale ne shum raste, megjithatye kete rast nuk dua ta paragjykoj .

lagja 'aerodrom' eshte lagja aristrokrate e Shkupit, dhe shumica e shqiptareve nuk kan sjellje te mire kur hyn ne ate mes.
    thjesht disa tipa nuk i pret as sharra e nuk i gdhend as lima, shqiptar e kam fjalen.

Une me ka rastis disa her vitet e kaluara te jem ne pishinen e kalase ned Cair, ku pjesa me e madhe eshte me shqiptare e mbushur.

Paramendo, ne ate mes thuaj se ska pas asnje femer, te gjith meshkuj .
    A thua pse femrat shqiptare frigohen te shkojn atje ku ka vetem shqiptar??
    A ja keni shtru kete pyetje vetes?

Sepse ne ate mes , une me sy te mij kam pa shum rrugaq e vagabonda, qe shumica prej tyre nuk e meritojn te jen ne kopsht zologjik me sjelljet e tyre e le mo ne nje pishin , ku njerzit shkojn per freski dhe rekreacion.

Me falni , .. po duhet te jemi auto-kritik. shpesh her duhet ta kthejm majen e thikes edhe nga vetja per ti pa disa gjera te cilerta.

Nje koleg i imi maqedonas, ne qytetin ku banoj ka nje restorant peshku . menyja e restorantit eshte vetem se me ushqim deti dhe asgje tjeter, plus objekti eshte i vogel i ka gjithsej 8 tavolina dhe eshte si ne periferi te qytetit.
    ne nje bised e siper me tregonte se shumica e shqiptareve duke u 'shfalerat' shkojn me pi veq makiato dhe e uzurpojn tavolinen per 1 ore, ose me shum

Dhe tash ku eshte gabimi, qe ai disave ju ka drejtuar pasi jan ulur , se tavolina eshte e rezervuar ( ose restauranti) per mos ti injoruyar ne menyre klasike, .. dilni jasht.
    Dhe besoj se shumica prej tyre kan thane, : na nxorren nga restauranti vetem se vetem jemi shqiptare.
    Jo ore jo,.. duhet te dini nga te shkoni per takime qfardoqofshin ato. Nuk shkohet ne restaurante te pish nje makiato ose dy dhe ta mbusheh taketuken me duhan per 2 ore.

definitivisht disave u duhet ta lexojn bontonin.

pershendetje ..
    Nese AI shoku yt maqedonas e ka hapur ate restoran me 8 tavolina vetem me meny peshku,atehere ai duhet te punoje me dyer te mbyllura vetem me ALO rezervime.nese eshte LOKAL PUBLIK atehere dyert duhet te jene TE HAPURA edhe per MAKIJATO edhe per NJE ORE TE ZGJASE.Ai u paska rrefyer pare teje si para PAPES se shqiptaret nuk kane qasje ne lokalin e tij.Posikur te kishin porositur PESHK e ti linin 100 euro per nje ore a i kishte pranuar pa REZERVIM?Sikur ta dija se ku gjendet ky lokal do te shkonja ne MAKIJATO ta shof per se afermi ate REZERVIM????????????

Nje pjese e Shqiptare e kane vertete keq, shko ka Shqiptaret keq shko ka Maqedonet akoma me keq, as njera as qetra nuk ben.
    Kur i shikon Shqiptaret e tu te mjere te mer vaji, kur i shikon ata Maqedonet e lig te kap inati.

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Necko mbase nuk e ke kuptuar ate qe shkrova me lart.Ky eshte realiteti dhe per te duhet te flasim haptazi.Nuk ka pse te heshtim per berllogun tone qe na perfaqeson ne syte e tjereve.Ajo qe me ndodhi ne pishine me ndodhi mua si shqiptar dhe nga shqiptaret e mi totalisht te pacivilizuar e injorant.Numri i tyre dita dites po rritet dhe mjafton te frekuentosh plazhin e Struges dhe po te njejten pajme ke per ta pare.Ajo qe eshte e vertete nuk mund te fshihet por duhet te thuhet haptazi qe dikush qe perfaqeson kete popull e qe merr rroga neper ministri te kultures, arsimit e instuticoneve tjera duhet ti pervishet punes dhe te punoje ne emancipimin e popullit te cilin e perfaqeson.Une mendoj se fillimisht duhet te binden vet maqedonasit se duhet te investojne ne emancipimin e shqiptareve te Maqedonise te zhytur ne perendorine osmane natyrisht me ndihmen e po atyre shqiptareve qe luhaten kolltuqeve te "vllades makedone".

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    edhe une sikur te kisha qene roje i asaj pishine ,do i kisha thane asaj gruaje
    ik thyej qafen!po cfare ka dasht ajo ne pishinen sllavo maqedonse...!!??
    se mos ka prit zonjusha te i japin edhe kafe sllavo maqedonasit!

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar më parë nga NECKO Lexo Postimin
    Po te kisha qene une aty pooooooooooo.Por ky Dibrani 2006 si duket ia mban krahun boss-it maqedonas te pishines e jo shqiptareve,perndryshe do tie zgjidhte fjalorin e te shprehurit.
    O lesh ça te gjet more MECKO, apo me ben presion me keto cilit maqedon ja mbaj krahun qe rrini dite e nate me ato po mos me çaj ronaldinjon shum se ske haber se çfare citon. Paske hyr posaçerisht per mua sikur shihet hajt çuni mer ndonje liber meso me xhaxhin.

BEHAR mire the ça ka dasht ta ndron groshen mor daj ate ka dasht.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •