Postuar më parë nga
Periodi
seleksionimi nuk ka te bej ne baze nacionale ne shum raste, megjithatye kete rast nuk dua ta paragjykoj .
lagja 'aerodrom' eshte lagja aristrokrate e Shkupit, dhe shumica e shqiptareve nuk kan sjellje te mire kur hyn ne ate mes.
thjesht disa tipa nuk i pret as sharra e nuk i gdhend as lima, shqiptar e kam fjalen.
Une me ka rastis disa her vitet e kaluara te jem ne pishinen e kalase ned Cair, ku pjesa me e madhe eshte me shqiptare e mbushur.
Paramendo, ne ate mes thuaj se ska pas asnje femer, te gjith meshkuj .
A thua pse femrat shqiptare frigohen te shkojn atje ku ka vetem shqiptar??
A ja keni shtru kete pyetje vetes?
Sepse ne ate mes , une me sy te mij kam pa shum rrugaq e vagabonda, qe shumica prej tyre nuk e meritojn te jen ne kopsht zologjik me sjelljet e tyre e le mo ne nje pishin , ku njerzit shkojn per freski dhe rekreacion.
Me falni , .. po duhet te jemi auto-kritik. shpesh her duhet ta kthejm majen e thikes edhe nga vetja per ti pa disa gjera te cilerta.
Nje koleg i imi maqedonas, ne qytetin ku banoj ka nje restorant peshku . menyja e restorantit eshte vetem se me ushqim deti dhe asgje tjeter, plus objekti eshte i vogel i ka gjithsej 8 tavolina dhe eshte si ne periferi te qytetit.
ne nje bised e siper me tregonte se shumica e shqiptareve duke u 'shfalerat' shkojn me pi veq makiato dhe e uzurpojn tavolinen per 1 ore, ose me shum
Dhe tash ku eshte gabimi, qe ai disave ju ka drejtuar pasi jan ulur , se tavolina eshte e rezervuar ( ose restauranti) per mos ti injoruyar ne menyre klasike, .. dilni jasht.
Dhe besoj se shumica prej tyre kan thane, : na nxorren nga restauranti vetem se vetem jemi shqiptare.
Jo ore jo,.. duhet te dini nga te shkoni per takime qfardoqofshin ato. Nuk shkohet ne restaurante te pish nje makiato ose dy dhe ta mbusheh taketuken me duhan per 2 ore.
definitivisht disave u duhet ta lexojn bontonin.
pershendetje ..
Krijoni Kontakt