Jua morra shpirtin, po mos ma prishni temen. Ju cova ushtar te gjithve, edhe ty Lioness.D
D
lol Paska qënë dita sot më!!
Të gjithë në humor.
Po
Jo
Jua morra shpirtin, po mos ma prishni temen. Ju cova ushtar te gjithve, edhe ty Lioness.D
D
lol Paska qënë dita sot më!!
Të gjithë në humor.
Ezekiel 25-17.
Mo ia ve re fare tukes se ka pire sot, eshte tek birra e tete. (Te e shtata, po korrigjonte veten te nje teme tjeter)
Tuke, derman, temen e hapa une, zbor ju bej vete
Ja ashtu ... gati-tu desha te thosha
PS: Puuuuu c'me kujtohet tetevjecarja me rreshtore qe ne sabah, me shami pionieri si ushtare te mire te partise dhe te popllit qe ishim![]()
Mo ia ve re fare tukes se ka pire sot, eshte tek birra e tete. (Te e shtata, po korrigjonte veten te nje teme tjeter
ahaha ej, sot me birra te medha si pleqt e krujes, e me ying yang twins vol ne max, obobo ca behet te lagjia ime, ja sonte do na vije policia, do e gdhij ne rajon e di une!! Kshu na ndodh gjithmone, se di pse!!
Harrova qe e kishe hap temen ti, se sot e kisha marr me vrrull, hap tema, bej postime, i tmerrshem sot. Ndaj mendova mos e kisha hap une.. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Luaneshe edhe pse mesi i gushtit eficenca e stafit eshte per tu lavderuar....
Po thoshe qe po na lani e shplani, po vallaj shumica po ankohet se po i rruani e po i qethni ... ku te qendroje e verteta valle
Sa per Andonin, ku me e gjet ate kohe, aristokrat hesapi,ti rri te tjeret punojne, si e thote edhe kenga e Ylli Bakes : Jam fisnik denbabaden...
Julius ke te drejte vlla, kjo eshte perzierje e Nores se Kelmendit me Lilo laben, vec me e pa ne kokerr te syrit duhet me pase vetulla te trasha si Skender Gjinushi e mendjen e holle si Nastradini....
Per Tamorrin ke te drejte, ja mori nusen Shpiragu e po talleshin qe nga Gramozi deri ne Korab, ama ishte shqiptar safi Tomorri;- une nuk hidhem dot nga kati i peste?- Ja shiko....
Meqe ra llafi, si thu ti qe i njeh mire ato zonat poshte, deri ne gryke te kelcyres mban dot ushtria sa te organizohen lebrit e skrapallinjte, me thirrjen ka raki rrushi 22 grade e mish keci plot per ke do veje ushtar ?
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
what army? I thonë amerikanomanët.Meqe ra llafi, si thu ti qe i njeh mire ato zonat poshte, deri ne gryke te kelcyres mban dot ushtria sa te organizohen lebrit e skrapallinjte, me thirrjen ka raki rrushi 22 grade e mish keci plot per ke do veje ushtar ?
Po pse o gabelçe kaçakçe prapë ne o?
Po si nuk vumë njëherë mënd në kokë o i ziu unë!!
Ezekiel 25-17.
Po cti bejme o derezi, me i vu shtet mbi koke shqiptareve duhet kerbaci nga Terbaci...
Pa shtet ske ca bo, do marresh malet. Isha andej nga llogaraja para nje jave e po mendoj se ku e ka me te veshtire ushtari i huj me hip, ne tomorr apo ne llogara, se atje do e fus koken po erdhi dita.
Ne sna ka ngelur me asgje, as industri, as bujqesi ,as ushtri e po te vije ndonje lufte do e bejme si puna e atij qe kur i erdhi uria tha:
Te kisha qumesht do beja nje pershesh, po skam buke !
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
gabim shume qe e hoqen sherbimin e detyrueshem. Duhet patur parasysh se ne gjendjen e shoqerise se sotme shqiptare, sherbimi ushtarak eshte si puna e atij gjymtyrit me gangrene ne shekullin 18... ne kushte me nje fjale ku gjykohet i arsyeshem amputacioni... me prospektin e nje proteze tipi i fundit nga doktori.
Sherbimi i detyrueshem kishte kohe qe ndryshoi kuptimesine e vet. Mjaftonte nje kuote pagese ne lek qe te merrej nje karte vertetimi e cila te shpetonte nga sherbimi i detyrueshem. Keshtu qe kot rrahim uje ne hava me merakun e dobesimit te ushtrise shqiptare. Doni sinqeritetin tim? Nisur nga kushtet e te qenurit jashte vendit, do detyrohesha te mblidhja leket e nevojshme per te mare kete lloj karte per djalin tim qe eshte ne prag te moshes per ushtar. Mos vetem une? Me c'njoh ketu familje shqiptare qe kane femijen e tyre ne kete moshe, te njejten gje kane bere me pare e keshtu mendonin edhe ne vazhdim, pra te paguanin dhe kaq.
qe tja marresh me polic nje fukarai..te birin e tja coc ushtar.. do duhej qe oficeri shqiptar te jepte shembull duke cuar te birin ushtar..
me gjeni nje oficer shqiptar qe e ka cuar te birin ushtar..
asnjeriiii..
pra ushtri me oficer dy ftyrsha nuk ka..
tito beri ushtri..
je cun fukarai apo yll i basketbollit nderkombetar.. tito te conte ushtar..
por ushtar me dinjitet.. pra me jetese njerzore..
e jo dordolec te uritur si ata te enverit..
Krijoni Kontakt