Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni dakort me kete vendim te qeverise?

Votues
51. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

33 64.71%
  • Jo

18 35.29%
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Jua morra shpirtin, po mos ma prishni temen. Ju cova ushtar te gjithve, edhe ty Lioness.
    D D

lol Paska qënë dita sot më!!
    Të gjithë në humor.
    Ezekiel 25-17.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin

lol Paska qënë dita sot më!!
    Të gjithë në humor.
    Mo ia ve re fare tukes se ka pire sot, eshte tek birra e tete. (Te e shtata, po korrigjonte veten te nje teme tjeter )

Tuke, derman, temen e hapa une, zbor ju bej vete

Ja ashtu ... gati-tu desha te thosha

PS: Puuuuu c'me kujtohet tetevjecarja me rreshtore qe ne sabah, me shami pionieri si ushtare te mire te partise dhe te popllit qe ishim

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mo ia ve re fare tukes se ka pire sot, eshte tek birra e tete. (Te e shtata, po korrigjonte veten te nje teme tjeter

ahaha ej, sot me birra te medha si pleqt e krujes, e me ying yang twins vol ne max, obobo ca behet te lagjia ime, ja sonte do na vije policia, do e gdhij ne rajon e di une!! Kshu na ndodh gjithmone, se di pse!!

Harrova qe e kishe hap temen ti, se sot e kisha marr me vrrull, hap tema, bej postime, i tmerrshem sot. Ndaj mendova mos e kisha hap une.. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Luaneshe edhe pse mesi i gushtit eficenca e stafit eshte per tu lavderuar....
    Po thoshe qe po na lani e shplani, po vallaj shumica po ankohet se po i rruani e po i qethni ... ku te qendroje e verteta valle

Sa per Andonin, ku me e gjet ate kohe, aristokrat hesapi,ti rri te tjeret punojne, si e thote edhe kenga e Ylli Bakes : Jam fisnik denbabaden...

Julius ke te drejte vlla, kjo eshte perzierje e Nores se Kelmendit me Lilo laben, vec me e pa ne kokerr te syrit duhet me pase vetulla te trasha si Skender Gjinushi e mendjen e holle si Nastradini....
    Per Tamorrin ke te drejte, ja mori nusen Shpiragu e po talleshin qe nga Gramozi deri ne Korab, ama ishte shqiptar safi Tomorri;- une nuk hidhem dot nga kati i peste?- Ja shiko....

Meqe ra llafi, si thu ti qe i njeh mire ato zonat poshte, deri ne gryke te kelcyres mban dot ushtria sa te organizohen lebrit e skrapallinjte, me thirrjen ka raki rrushi 22 grade e mish keci plot per ke do veje ushtar ?
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Meqe ra llafi, si thu ti qe i njeh mire ato zonat poshte, deri ne gryke te kelcyres mban dot ushtria sa te organizohen lebrit e skrapallinjte, me thirrjen ka raki rrushi 22 grade e mish keci plot per ke do veje ushtar ?
    what army? I thonë amerikanomanët.

Po pse o gabelçe kaçakçe prapë ne o?
    Po si nuk vumë njëherë mënd në kokë o i ziu unë!!
    Ezekiel 25-17.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    what army? I thonë amerikanomanët.

Po pse o gabelçe kaçakçe prapë ne o?
    Po si nuk vumë njëherë mënd në kokë o i ziu unë!!
    Po cti bejme o derezi, me i vu shtet mbi koke shqiptareve duhet kerbaci nga Terbaci...
    Pa shtet ske ca bo, do marresh malet. Isha andej nga llogaraja para nje jave e po mendoj se ku e ka me te veshtire ushtari i huj me hip, ne tomorr apo ne llogara, se atje do e fus koken po erdhi dita.

Ne sna ka ngelur me asgje, as industri, as bujqesi ,as ushtri e po te vije ndonje lufte do e bejme si puna e atij qe kur i erdhi uria tha:

Te kisha qumesht do beja nje pershesh, po skam buke !
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    gabim shume qe e hoqen sherbimin e detyrueshem. Duhet patur parasysh se ne gjendjen e shoqerise se sotme shqiptare, sherbimi ushtarak eshte si puna e atij gjymtyrit me gangrene ne shekullin 18... ne kushte me nje fjale ku gjykohet i arsyeshem amputacioni... me prospektin e nje proteze tipi i fundit nga doktori.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Ma kepute ne mes biseden me Zhylin, pikerisht kur po me fliste per Tomorrin.... kriminele, mafioze e kuqe....

Videoja eshte e bukur, nje laureshe me ze kanarine e me tekst qe ka dale nga pijetorja e lagjes. Rralle gjen nje kombinim te tille ne youtobe.

Ti je kondra po une po ndryshoj mendim. Sdo ishte keq ne rast krize ekonomike me cu gruan per ushtare, keshtu edhe leke te hyjne edhe provon besnikerine e gruas ... si thu ti e kam menu mire ?
    Hyj, ti do shkoje jashte mase mire me nje femer nga Irani se ato e kane te detyruar sherbimin ushtarak per nje vit. Vetem kujdes mos i ngri kacabunjte se te beri pershesh.

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Sherbimi i detyrueshem kishte kohe qe ndryshoi kuptimesine e vet. Mjaftonte nje kuote pagese ne lek qe te merrej nje karte vertetimi e cila te shpetonte nga sherbimi i detyrueshem. Keshtu qe kot rrahim uje ne hava me merakun e dobesimit te ushtrise shqiptare. Doni sinqeritetin tim? Nisur nga kushtet e te qenurit jashte vendit, do detyrohesha te mblidhja leket e nevojshme per te mare kete lloj karte per djalin tim qe eshte ne prag te moshes per ushtar. Mos vetem une? Me c'njoh ketu familje shqiptare qe kane femijen e tyre ne kete moshe, te njejten gje kane bere me pare e keshtu mendonin edhe ne vazhdim, pra te paguanin dhe kaq.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    qe tja marresh me polic nje fukarai..te birin e tja coc ushtar.. do duhej qe oficeri shqiptar te jepte shembull duke cuar te birin ushtar..

me gjeni nje oficer shqiptar qe e ka cuar te birin ushtar..

asnjeriiii..

pra ushtri me oficer dy ftyrsha nuk ka..

tito beri ushtri..

je cun fukarai apo yll i basketbollit nderkombetar.. tito te conte ushtar..
    por ushtar me dinjitet.. pra me jetese njerzore..

e jo dordolec te uritur si ata te enverit..

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Studentet dhe Sherbimi Ushtarak ne Shqiperi
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 03-06-2010, 18:18
  3. Vendimi i fshehtë, qeveria jep me qera 15 mijë m2 të Spitalit Ushtarak
    Nga Humdinger në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 04:56
  4. Shërbimi ushtarak në Shqipëri
    Nga Eni në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 10:34
  5. Shërbimi ushtarak i detyrueshëm
    Nga liridashes në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •