Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Me e bukra se te premten i vjen dhe mbesa nga dortmundi .e duhet me ja pa ene asaj.

hajde gallat hajde.

Draguje cfar do me i pa asaj ti .....lol
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Futja sic te kane thene me lart. Plaka ime hiqej sikur dinte te shikonte filxhan. Vinin grate e lagjes me xhezve dhe petrogas te shtepia. Hajde gallate hajde. Ne fund pasi ta kesh pare filxhanin mire e mire bej kete. Ne fund te filxhanit bej nje kryq dhe thuj asaj shoqes te mendoj nje deshire. Pastaj rrotulloje filxhanin dhe drejtoja asaj. Thuji qe nqs i ka dal kryq do i plotesohet deshira nqs del X nuk do plotesohet. Degjo hilen tani: kur ta besh kryqin njeren kembe beje ne nje drejtim me bishtin e filxhanit keshtu qe kur ta rrotullosh tja nxjerresh asaj kryqin ne fund te filxhanit. Eeeh sa urata ka marr plaka ime. Iknin grate tere gezim
    Moderator, e di vet ti...

ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    hahahahaaha c'me ke kenaq, mesoi mire cfare te thone keto se do vij dhe une te shoh filxhan tek ti.

P.sh:

Tek filxhani mund te thuash... ke dal e kuqe flake, prite se do marresh nje lajm te bukur (nga qeveria, nese pret ndonje leter a dokument). Pastaj thuaji ke nje 7 plotesim deshire, per 7 ore ose per 7 dite do marresh nje lajm qe do te gezoj.
    Hmmm pastaj mund t'i thuash... ke ca neperka rreth e qark por ti je siper tyre, ia ke shkelur koken me kembe.
    Nese e di qe personi do blej ndonje gje, ose meqe po vine dhe festat thuaji: seē ke ketu nje kater lekesh te zeze, do nxjerresh leke.
    Kur e di qe do marri rrogen thuaji... te del te filxhani nje kater lekesh e kuqe, ke per te marre ca leke...
    Je goje me goje me nje person... ke bere llafe me dike, ose prite se do besh llafe (se keshtu te thone kur ti thua qe nuk je zene me njeri), por do jene pa qeder keto llafe, sepse te del nje miresi pas koke.
    Pastaj thuaji hmmmm e sheh kete rrethin ketu, ke nje rreth kunore ne shpi ose do degjosh per dike qe do fejohet dhe do gezohesh pa mas. (se ne fis nje here ne muaj fejohet gjithmone ndonje )
    Kur te filxhani kafes ke nje vize te bardhe do te thote rruge, ke nje rruge te gjate ose nje rruge te shkurter, do e besh vetem thuaji ose do e besh me disa persona.
    Ke nje njeri si qen qe te rri siper kokes... po ti i ke kthy kurrizin.
    Pastaj thuaji... ka dal nje zemer e kuqe, nje njeri te ka shume per zemer dhe te mban siper kokes, ka llafe te mira per ty.
    Pastaj prape thuaj: Te del nje flake qiriri... duhet te ndezesh nje qiri per njetin qe ke kthyer filxhanin (sepse kur kthehet filxhani i themi me njete: per vete, per familjen, per punen, per bobin hahahahahaha.

drague e sheh sa me kane rrejt re, i kam mesuar te gjitha hapat permendesh...

Ps. Filxhani eshte kot se askush nuk e lexon te ardhmen tone... thjesht eshte per te kaluar kohend he per t'ia futur nje te qeshure kur degjon.

Me duket se qenke fallxhore prej verteti!
    Albanian Perandory

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Me ka gjet belaja me nji person ,se i kane thene qe di me shti fall(me pa filxhan)
    A keni nai ide si me ja lexu ?
    Aha sa kam qesh .Te kuptoj se keshtu me kane hapur dhe mua fjale njehere,se rastesisht i gjeta germen e pare te emrit te dashurit te saj.Ti mos u mundo te mesosh fillxhanin ,por merr me shume informate per personin qe do ja lexosh.se eshte me e lehte keshtu.Te vafte mbare!

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    Me ka gjet belaja me nji person ,se i kane thene qe di me shti fall(me pa filxhan)
    A keni nai ide si me ja lexu ?

hajde tek lagjia ime ne Shqiperi se kam nje komshije plak qe din te lexoj
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

E dua letėrsinė Maska e chengiz
    Anėtarėsuar
    25-03-2012
    Vendndodhja
    Kukes
    Postime
    102
    pyete se qfare shenje ka ai person, nje person tjeter qe e nje ket person pastaj lexoje ne internet horoskopin vjetor dhe thuaja atij personi

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    une po ta tregoi yvertyren e ti pastaj gjindu vet_

kap filgjanin ne dore,ngrysi i cik vetullat,vere doren te goja dhe leshonje nje uuuuuuuuuu...

(pastaja te beft zoti qaren themi ne-,trillo sa mbar e mbrapsh ca te duash)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Shpejt e shpejt ne mengjes piva nje kafe turke ,ktheva dhe filxhanin kot per gallat dhe kur e pash me doli nje pese e madhe sa Koka ime .Kush di te me tregoj cfare eshte po keshtu dhe nje 3 i vogel ....E ruajta filxhanin per mbasdite te shikoj ndonje grua te ma kendoj mire

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Pjesa zeze me sa di une eshte Merzitje kurse 3 do maresh nje haber shume shpejt dhe do jete i gezushem,mos e vrit mendjen hiqe merzitjen nga vetja dhe buzqesh me shume

Stjerner er dom som lyser i Mųrke

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Njė portė tė madhe do kalosh etj

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ndihme nese ka dikush qe mund te me ndihmoj ?
    Nga castro.z nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 15:29
  2. Mund te me ndihmoje dikush
    Nga h_one_y nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-01-2009, 15:32
  3. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  4. Policia alarmohet se dikush po Shante Presidentin
    Nga alumni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-07-2002, 19:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •