Dashuria verbon!!! Si dihet si kane qene rethanat por sido qe te jete une them se ka qene i semure ...
Dashuria verbon!!! Si dihet si kane qene rethanat por sido qe te jete une them se ka qene i semure ...
"Me mire te pendohesh sesa te te mbetet peng"
Ca te lejon feja mi gje e trash, te lejon te zesh dashnore e? apo kur ste pranon dashnorja ti fusesh plumin?!!!!
Cilen nga kto lejon feja?!!!
He do thush qe lejon feja te martosh gocen e dajes?!! po se kupton ti qe ai e ka perdor si arsyje ate per te kap gocen e dajes dhe ti prishi mendjen ?!! hajd lidhemi se myslymanve u lejohet kjo gje ...kur se pranoj ajo, ja rrasi plum kokes.
Shum fetar paska qen.
.
Shiko ketu ti gje e holle. Te ishte njeri me tru ne koke si ai dhe ajo nuk kishin pse lidheshin asnjehere.Ajo nuk e donte me, ishte dashuruar me dike tjeter . Familjet e ketyre e dinin lidhjen e vajzes me kushuririn e vet dhe ishin dakort mesa duket. Mos hajde te na derdellisesh kot se nuk ta ka njeri ngene . Feja eshte ajo qe ua lejon te kene per grua edhe kusheriren ......
Pikërisht për këtë shkak viktima kishte refuzuar për të vijuar historinë e tyre të dashurisë. Pas kësaj, ai ka dalë tepër i irrituar nga banesa e dajës së tij për t'u kthyer vetëm disa minuta më pas i armatosur me kallashnikov.Tani boll derdellise.Sipas burimeve, i riu nuk ka bërë rezistencë në momentin e arrestimit, ndërsa ka pranuar autorësinë. "E vrava sepse ajo nuk donte të ishte më e dashura ime. Kishim gati tre vjet të lidhur, dhe për këtë ishin në dijeni edhe familjet tona. Ajo donte të krijonte jetën e saj, por unë e doja, nuk mund ta lejoja këtë. Doja martesën me të", mësohet të ketë deponuar i riu para grupit të hetimit të kësaj ngjarjeje të rëndë. Dëshmia e të riut, i cili mësohet se ishte besimtar mysliman, që shkonte rregullisht në Xhami ka lënë të shtangur edhe ekspertët hetimorë. Ai ka këmbëngulur se për këtë lidhje ishin në dijeni edhe familjet e tyre dhe se feja në të cilën ai besonte nuk e ndalonte martesën e kushërinjve të parë.
Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 31-08-2008 më 07:27
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Krijoni Kontakt