Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724

Ekscentrikja dhe "mesatarja qytetare"...

Te gjithe kane ne vetvete deshira te cuditshme dhe origjinale, ndoshta shpesh-here te etiketuara edhe si "cmenduri".
    Mesatarja qytetare ( term i perdorur rendom qe ne edukaten qytetare ) eshte nje prej faktoreve qe e pengon individin apo e step drejt realizimit te ketyre deshirave. Duhet theksuar qe ne fund te fundit kjo nuk eshte ndonje gje vetem e "bardh" apo vetem e "zeze", pra ka anet e saj pozitive dhe negative. Ashtu sikurse ndrydh dhe komplekson individin drejt deshirave te tij, ashtu nuk jep mundesi edhe per anarki sepse mendoni per nje moment si mund te ishte bota nese gjithkush eshte i lire te plotesoje cmendurite e tij. Faktor pengues mund te jete edhe thjesht fakti se deshira eshte praktikisht e pamundur etj
    Megjithate thelbi i temes nuk eshte diskutimi mbi kete ceshtje, por do te doja prej secilit prej jush ate "gjene e cuditshme apo te cmendur" qe ka apo ka pasur deshire te beje.

Per tju nxitur po filloj vete : Nje ide e imja e cuditshme psh eshte qe te bej nje tur ne bregdetin e jugut mbi kurrizin e nje delfini
    Do thoni ju po ku ka delfina ketu...hihihi Epo kjo eshte pjese e te cuditshmes
    Shpresoj te lexoj gjera interesante nga ju !

PS : Me duhet te them se personalisht jam nje "gjuajtes" i ekscentrizmave kshuqe trajtojeni pak temen me delikatese
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pratolini : 12-08-2008 mė 18:42

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mania ime , ēmenduria eshte te vesh nje pelerine te zeze me kapuē , klasike si ato te mesjetes, dhe te dal xhiro ne ate menyre, me duart e mbajtura ne pozicionin e murgjve(si ai bjondi tek filmi Kodi Da Vinēi), pra te lidhura perpara, shikimin e ulur dhe fytyren qe le te duket vetem mjekrra.
    ē'eshte e verteta e kam zakon te eci me duart e lidhura perpara, dhe ma kane vene re miqesia e me ka thene qe ngjaj si "frate" , po ja qe per mendimin tim eshte nje menyre te mbajturi te duarve shume shplodhese fizikisht dhe shpirterisht.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    gjeja me e cmendur qe me ka kaluar deri sot ne mendje,eshte te vdes per pak ore,qe te shkoj ne "anen tjeter".te kthehem perseri ketu dhe me kete logjike tokesore qe kam,te vleresoj a ia vlen apo jo te iki.hahahaaaaaaaaa

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Mania ime , ēmenduria eshte te vesh nje pelerine te zeze me kapuē , klasike si ato te mesjetes, dhe te dal xhiro ne ate menyre, me duart e mbajtura ne pozicionin e murgjve(si ai bjondi tek filmi Kodi Da Vinēi), pra te lidhura perpara, shikimin e ulur dhe fytyren qe le te duket vetem mjekrra.
    Interesante kjo
    Per nje moment me kaloi perpara syve imazhi yt me nje kapuc si te Kuklus-klan dhe nje tuf romesh qe te ndjekin nga pas me lopata dhe sfurqe

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Talking

E kam pasur gjitmone enderr sikur te ishte e munder te dilja nje xhiro me Skenderbeun andej nga blloku te gjuanim gocat e bllokut, dhe me vone te shkonim te lollipop me to,per te pir ndonje got dhe kercyer!Jam i bindur se Skenderbeu e ka pas qef tranc-in dhe hous-in lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

quditerisht nganjehere me lind ideja; si te behem Diktator!
    mbase shume here ia vlene ne keto realitetett tona....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga ABSOLUTE Lexo Postimin
    quditerisht nganjehere me lind ideja; si te behem Diktator!
    mbase shume here ia vlene ne keto realitetett tona....
    Edhe une dua te behem diktator, e kam enderr.

Titulli Personal
    Anėtarėsuar
    23-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    11
    Pashe nje dite nje polic qe po kryente nje "akt te paligjshem"(mitmarrje) dhe me lindi ideja e cmendur qe te shkoja dhe ti thoja: "Une jam nje agjent policie i maskuar si civil. Je nen arrest per mitmarrje i kapur ne flagrance. Ke te drejte te qendrosh ne heshtje.....(ato budalleqet e hollivudit)"
    ...se pse se bera ne fakt :P....
    ohu pertoj ta ndryshoj firmen :P

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga Mogol Lexo Postimin
    Pashe nje dite nje polic qe po kryente nje "akt te paligjshem"(mitmarrje) dhe me lindi ideja e cmendur qe te shkoja dhe ti thoja: "Une jam nje agjent policie i maskuar si civil. Je nen arrest per mitmarrje i kapur ne flagrance. Ke te drejte te qendrosh ne heshtje.....(ato budalleqet e hollivudit)"
    ...se pse se bera ne fakt :P....
    S'jam fort i bindur a te kap ty ligji ne kete rast per moskallezim apo jo..lol
    Gjithsesi goxha ide e cmendur paska qen...te kapeshe me ndonje doktorr hajt se gje qe behet por me nje polic ????? Perfundon te rajoni 3 direkt

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Edhe nje teme e 'cmendur' e Pratolinit, qe terheq te njejtet anetar dhe me pelqyen shume cmendurite...fraterve, diktatoreve, vdekjes e policeve

• The rest is silence.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •