Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Pse....?

Pse....?

Pershendetje.Ka nje problem ose me FSH ose me profilin tim ose me profilin e antarit the_genius...Une bej te hap profilin e tij mua forumi me thote;

MorDor, nuk jeni i autorizuar qė tė vizitoni kėtė faqe. Arsyeja pėr kėtė mund tė jetė njė nga aryet mė poshtė:

1. Llogaria juaj nuk ka lejet e duhura pėr tė vizituar kėtė faqe. Mos jeni duke u pėrpjekur tė ndryshoni postimin e dikujt tjetėr, apo duke dashur tė hapni njė faqe qė e perdor vetėm stafi i forumit?
    2. Nėse jeni duke u pėrpjekur tė postoni njė mesazh nė forum, ka mundėsi qė llogaria juaj nė forum tė mos jetė ende e aktivizuar ose administratorėt mund ta kenė pezulluar.

BOOOO.Keshtu ma ka bere edhe nje here tjeter me nje antar tjeter.I kujt eshte faj dhe pse ndodhe kjo gje.Jo se me intereson shume po kuriozitetti vrau macen...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 09-08-2008 mė 12:24
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nuk janė kot vėrejtjet qė merr, ato tė heqin tė drejtat qė ju si anėtar keni nė forum.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e g3rti_uk
    Anėtarėsuar
    18-06-2007
    Vendndodhja
    Bathore ... Paskuqan ... Kamez ... Yzberisht ...
    Postime
    37
    Me Pak FJaLė Tė Kanė Heq Tė DReJTen Qė Tė Futesh Nė Forum.
    Žė®véĒ vDéKjč§ Ćsgjė Š`ėshtė £ SĪgūRtė.

Jo gerti jo nuk me kan heq te drejten te hyj ne fsh.Une hyj ne fsh mirpo me eshte kufizuar deri diku aksesi...Flm ClaY mos i mer shume personale ose me sakt mos i konverto ne shume personale gjerat.Tema le te mbyllet mqs une si hapesi i temes mora sqarimin perkates..Kalofshi Mire..
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Jo gerti jo nuk me kan heq te drejten te hyj ne fsh.Une hyj ne fsh mirpo me eshte kufizuar deri diku aksesi...Flm ClaY mos i mer shume personale ose me sakt mos i konverto ne shume personale gjerat.Tema le te mbyllet mqs une si hapesi i temes mora sqarimin perkates..Kalofshi Mire..
    Nuk e kuptoj se ēfarė kam marr si personale.... gjithsesi meqė je sqaruar tema po mbyllet.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •