Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    WIND_OF_CHANGE Maska e matilda
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Midis atyre qe pelqej e admiroj nuk mund te gjej asgje te perbashket...............-
    Postime
    89

Prezantimi im!

Une quhem matilda,dhe eshte prezantimi im i pare ne kete forum.jam nje studente shqiptare por larg shqiperise.Pershendes te gjithe pjestaret e ketij forumi pa asnje perjashtim dhe ne vecanti stafin e forumin,per punen e tij teper te arritur sipas mendimit tim .Pershendetje!
    Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

horizonte te hapura

Matilda me qe te pelqejne njerezit me horizonte te hapura ju rekomandoj Robert Cumcakizin nga filmi "horizonte te hapura".lol.

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603

matilda

matilda une te uroj seksese edhe te jesh me e bukur se matilda makoci
    dhe sa per njeres me orizont te hapur une te them se je gabim mos haro se nuk ka ne bote njerez me horizont te hapur se ne shqiptaret
    byeeeeee

maniac AMORPHIS fan Maska e Jeans-boy
    Anėtarėsuar
    18-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    239

prape per horizontin...

me lejo te lutem te te kujtoj,se horizonti "i hapur" i nje njeriu mund te te impresionoje ne fillim kur ti nuk e njeh personi,por eshte shume e mundur qe ai person te te zhgenjeje shume me pas
    ...niente che amassi di piu'...

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje. varet sa te hapur e ka e per cfare e ka te hapur horizontin.... se ka lloje lloje hapje horizonti e lloj lloj kategorish. nese, e do ta zgjedhesh shokun apo shoqen me te mire se veten, e te mesosh nga ata... po puna eshte kur vjen e anasjellata dmth(po ata). mos e ke mbiemrin Dama. ia kolofsh mire kudo qe te jesh edhe sukesese ne cod fush te jetes ty edhe te gjithe te dashurit e zemres tende.
    me shume respekt
    eda

Delenxhiu Kucovar Maska e Luciano
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    Usa, Philadelphia
    Postime
    10

Talking Sa romantike

Kjo Eda ti keput telat e zemres sa romantike qe je moj me qafsh....... do thoni ju ku ka romanc ne ato qe tha eda.... se mos ja di njeri kuptmin e plot te romances te gjithe flasin pe romanc ke ura vjgurore ka
    "We die before we born and we born before we die"

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Matilda, mirese erdhe. Prezantimi yt, megjithese me teper ne formen e pershendetjes duhet te jete interesant, perderisa terhoqi vemendjen e te tjereve qe duan te dine me shume per ty. Sa per mua, me trego ndonje gje me shume...

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    pershendetje. me fal qe ti keputa telat e zemer xhan, a ke ndonje qe ti rregulloj, sa do qe te kushtojen ma co billin se do ta paguaj, une ti keputa une do ti ndreq.....

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Midis atyre qe pelqej e admiroj nuk mund te gjej asgje te perbashket...............-
    Postime
    89

Me lejoni te prezantohem dhe une tani?????????

Pershendetje dhe nga une!!!!!!!
    Une quhem Matilda,lindur ne qytetin e Fierit para 21 e gjysem vitesh,dhe jetova atje mbi 17vjet te jetes sime,vite te cila ishin te mbushura me kujtime te bukura dhe vertete nostalgjike per mua.
    Tani jeta ime vazhdon te rrjedhe normal ne Usa qe per mua ka qene dikur vendi i endrrave te mia ,derisa erdha ketu,pastaj ndryshoj komplet ajo ikone.
    PARAQITJA FIZIKE(MEGJITHESE NUK KE SHUME RENDESI ,E DI QE ME NDIHMUESE DO TE ISHTE FOTOGRAFIA,POR UNE I URREJ FOTOT ,NDAJ).
    Gjatesi:-1.73cm ose 5.7ft
    Pesha:-shumicen e rasteve eshte konstante 56 kg
    Syte:-blu ne jeshile
    Floket:-ngjyra ime eshte geshtenje,por tani i kam te kuqerremta,ose dark auburn.
    INTERESAT DHE HOBET
    Jam e apasionuar pas udhetimeve sic e kam tonuar dhe ne profilin tim,por megjithese asnjehere nuk e kam realizuar ne masen qe kam dashur kete gje,vazhdon te jete deshira ime e madhe.Nje hob tjeter imi eshte muzika,jam e "cmendur" pas muzikes rock jo ekstremisht sigurisht,te preferuarit e mi jane Pink Floyd,the Doors,Pearl jam,e shume e shume te tjere.
    Ineresi im kryesor tani per tani eshte te mbaroj studimet ne degen qe mua me inereson,dhe do perpiqem ta kenaq veten time ,persa i perket kesaj deshire.
    Do te bej c'eshte e mundur.
    Nje interes tjeter i imi eshte poezia dhe shkrimet ne pergjithesi,me pelqen filozofia,megjithese per shume njerez eshte "shkenca e te cmendureve"per mua eshte e verteta e zbuluar e kesaj jete,e thene disa raste shume ashper,ose me mire shume hapur dhe sa here qe gjerat thuhen hapur,te duken te pakuptimta.Filozofi i zemres sime eshte NIEZSCHE dhe filozofet e vjeter grek,si sofokliu,euripidi,platoni,etj,.....etj
    Dhe kuptimin e jeten sime e kam gjetur mes ketyre shkencave abstrakte si quhet filozofia,se me duket e vetmja e vertete.
    Motot e mia
    Kryesore per mua eshte mbarimi i studimeve dhe arritja e nje pozicioni te arritshem ne nje post te nje shoqerie te larte.
    Kam deshire te behem edhe gazetare politike,dhe financiere dhe avokate ,pse jo.Ketu te gjitha jane te mundura.
    Kaq per veten time tani u la rradhen juve per te dhene mendimet tuaja ,,,,,,,,,,,,,,,ose kundershtimet,sugjerimet dhe "sharjet"tuaja.
    Bera shaka.......
    Matilda

KA DY LLOJ FEMRASH ESHTE CMENDURI TE MARTOSH NJEREN DHE
    KRIM TE MARTOSH TJETREN..................
    Kur linde ti,qave te tjeret qeshen per ty.Perpiqu te jetosh ne nje menyre te tille qe kur te vdesesh ti,te qeshesh,e te tjeret te qajne per ty.............

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    89
    HEY une jam paksa e vonuar me falenderimet e mia por si thote ajo fjala me mire vone sesa kurre,keshtu dhe une.JU FALENDEROJ QE ME URUAT mireseardhjen ne kete forum dhe besoj se do te behemi miq te mire
    flm Matilda

Tema tė Ngjashme

1. Ftesė - Prezantimi i ArchiCAD 12
    Nga RinorZ nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 08:31
  2. Prezantimi im!
    Nga Nutela nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 15-10-2004, 21:22
  3. Ja dhe prezantimi im
    Nga Kopliku_forever nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 22:00
  4. Prezantimi im
    Nga tonushi nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 11:12
  5. Tek prezantimi i vetes .
    Nga Muhamed nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 11-03-2003, 03:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •