Pajtohem Arrnubi
Pajtohem Arrnubi
TĖ ALLAHUT JEMI DHE TE ALLAHU DO TĖ KTHEHEMI
Pershendetje per temen e hajrit dhe pajtohem me perpjekjet per perfaqsim e mbrojtje dinjitoze te Islamit.
Selam alejkum we rahmetullah
Taman ne kohen kur forumi merr pamje serioze, ku ka tema qe me te vertet perfiton shume nga ato, dalin provukuesit ne gjah duke kerkuar tema ne arkive dhe i rikthjen per te bere gjoja debat, sikurse tek tema Leshimi apo tek tema Hadhithet kjo tregon vullnetin e mire e disa personave per te inicuar polemika te panevojshme dhe te padobishme.
Uroi per keshillen mese te nevojshme dhe per vetpermbajtjen e muslimaneve te forumit.
Allahu i nderofte dhe ju dhashte sukses te gjithe muslimaneve
Selam
Motra ne islam
selam alejkum wr.wb
Vellezer dhe motra ne Islam une kam pare shum tema qe kan hapur disa "Musliman" vetem e vetem per te ber fitne...
Andaj une kisha dashur dhe pajtohem me vellezerit tjere qe te kemi kujdes dhe te ruhemi prej fitneve, sepse ata tjeret po hapin tema jo te mira pastaj ne pėrqahemi...
Ma bani hallall per fjalet qe shkrova, ju perkrahi...
Selam Alejkum we Rahmetullahi we Berekatuhu
Besimtaret muslimane ne faljen e Bajramit ne Tirane
"Shoku Mjekesise"
xhamia ne Fier dhe Permet
"Shoku Mjekesise"
Shqiperi eshte edhe Cameria
Mjekesia, faleminderit per fotot shume te bukura dhe domethense.
Me vjen shume keq per ata qe ne forum ofendojne fene islame, por edhe fete e tjera.
Ti, me te drejte, ke shprehur shqetesimet e tua per ofendime e sulme ndaj fese islame.
Me fal nese guxoj te bej nje verejtje. Ne postimin 9 te kesaj teme, Arrnubi ka bere nje liste te muslimaneve qe shkruajne ne forum. Sepse tani jam pa pune e kam shume kohe te lire, kam lexuar shume tema ne komunitetin musliman etj, e kam konstatuar qe disa prej tyre ofendojne besimet tjera (psh ne nr 9, "kallugjeresh...llumhanesh...", per te mos kerkuar ne temat tjera), e shpesh here kam pasur pershtypje qe nuk jane ne nivel per te shkruar per fene islame (aq me pak per fete tjera, por per kete e di).
Me duket se ti je me i kulturuar se ata e ke ndikim tek ata e mund ta rregullosh ēeshtjen.
Faleminderit.
Me simpati: crici_01
Largohuni thot Allahu ne kuran nga aty ku shahet Allahu dhe profeti juaj![]()
Mos ndoshta nuk u kan zen syte forume verdall shum her me tolerant se ky ketu? apo forume ku nuk lejohet te ofendohen besimet fetare.
Me e forta eshte, se ketu esht ber aleanca kristiano-ateiste ne sulm kunder muslimanve, harrojne kristianet qe armiku i tyre me i madh esht ateizmi qe po i shkaterron nga brenda dhe jo Islami.
.
Krijoni Kontakt