Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Maqedonia ngre supet për njohjen e Kosovës: "duam ta kemi mirë dhe me Serbinë"

Qeveria maqedonase heziton të marrë vendimin për njohjen e pavarësisë së Kosovës. “Eshtë me rëndësi që Maqedonia të mbajë marrëdhënie të mira edhe me Beogradin edhe me Prishtinën”- deklaroi ministri i Jashtëm Miloshovski.

SHKUP- Kur kanë kaluar më shumë se 5 muaj nga shpallja e pavarësisë së Kosovës dhe shteti i ri tashmë njihet nga 43 vende, Maqedonia ende heziton të vendosë në rend të ditës njohjen e fqinjit të saj. Në një intervistë për të përditshmen maqedonase “Dnevnik”, shefi i diplomacisë maqedonase, Antonio Miloshovski deklaroi se qeveria akoma nuk e ka shqyrtuar çështjen e njohjes së shtetit të Kosovës.
    “Për ne është me rëndësi t’i mbajnë marrëdhëniet e mira edhe me Beogradin edhe me Prishtinën. Diçka që vlërsojmë se nuk është e pamundur, por është e domosdoshme për Maqedoninë si shtet i cili është i vetëdijshme se edhe Kosova edhe Sërbia tash dhe në të ardhmen janë dhe do të jenë fqinjët tanë”.
    Sipas Miloshovskit ende nuk janë pjekur kushtet që të mund të vendoset në rend ditë çështja e njohjes së Kosovës.
    Ai tha se çështja e Kosovës do të vendoset në rend dite në momentin kur të krijohen kushtet dhe se vendimi do të merret në të mirë të interesave kombëtare dhe shtetërore.

(s.g/Balkanweb)

Katastrofale kjo që po bëhet, dhe nuk shihet asnjë reagim nga partia shqiptare ne pozitë BDI, kur të gjithë e dimë që deri dje premtimet ishin në nivel sa i përket njohjes së pavarësisë së Kosovës, a sot ku janë?

Deri dje të gjithë e akuzonit Menduh Thacin se nuk njeh pavarësinë e Kosovës, po sot kush duhet akuzuar, prap Thaci i ka fajet?

Katastrofa e qeverisjes së BDI-së vazhdon...
    Sui generis

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Duhet t'i thote Thaci Gruevskit ta pranoje, sepse (ju gjithmone thoni qe) VMRO DPMNE ben ate qe thote Menduhi... Apo jo?!

Apo keni harruar cfare keni thene gjate fushates parazgjedhore?!
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Duhet t'i thote Thaci Gruevskit ta pranoje, sepse (ju gjithmone thoni qe) VMRO DPMNE ben ate qe thote Menduhi... Apo jo?!

Me fal pak, kush eshte momentalisht ne koalicion me Gruevskin? Thaci apo Alia?
    Sui generis

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    [...]

Në një intervistë për të përditshmen maqedonase “Dnevnik”, shefi i diplomacisë maqedonase, Antonio Miloshovski deklaroi se qeveria akoma nuk e ka shqyrtuar çështjen e njohjes së shtetit të Kosovës.

[...]

Ai tha se çështja e Kosovës do të vendoset në rend dite në momentin kur të krijohen kushtet dhe se vendimi do të merret në të mirë të interesave kombëtare dhe shtetërore.

(s.g/Balkanweb)

A gazetari qe na paska qene. Sikur ta kishte detyruar ndokush per intervistim. Sa m´nevrikosi kur e lexova. Po nese nje minister pergjigjet "kur te krijohen kushtet", ai tek qytetari krijon vec edhe me shume mosqartesi sesa qe kishte para intervistimit. Nese gazetari s´pyet me tej, ai ka deshtuar fare ne misionin e tij per informim te qytetarit.

Ne keso raste duhet pyetur se cilat jane ato kushte zotrrote minister? A deshiron te mbash qytetarin maqedonas qellimisht ne erresire, apo c´eshte puna? E nese ceken ato, atehere duhet insistuar ne konkretizimin/definimin e tyre sa me te qarte, duhet pyetur se kur mendon ministri "i shenjte" saktesisht se do te krijohen keto kushte? A mendon ai se Qeveria Maqedonase eshte e afte apo kompetente te influencoj/shpejtoj/ngadalesoj krijimin e kushteve, apo mos ndoshta zotrrotja minister pret nga qytetari te keshilloj ndonje orakel per keso informacionesh? A eshte i sigurt ministri se e ka kuptuar domethenien e sistemit shteteror te REPUBLIKES, ne te cilin politika shteterore duhet te jete sa me transparente per qytetarin, dhe vetem atehere sekrete kur ka arsye kushtetutore?

Keshtu shkon kjo gje, e jo te rezignohet menjehere, sidomos jo pas nje pergjegjeje qe trubullon situaten edhe me teper. Kjo eshte "alfabeti" i profesionit te gazetarise, s´eshte e mundur te deshtohet ne te, pos nese behet qellimisht.

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anëtarësuar
    20-04-2008
    Postime
    337

Prap gjeni arsye per politiken anti shqiptare qe udhehiqni ju te DUI-t. Ju me duket thojshit neper pres konferenca se e keni legjitimitetin e popullit, tash siduket e pat se Alia doli inferior ndaj politikes se VMRO-s, prap ndihme kerkoni te Thaci. Shenja kapitullimi jeni tu dhene o kriminel antishqiptar.

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Me fal pak, kush eshte momentalisht ne koalicion me Gruevskin? Thaci apo Alia?
    Alia eshte ne koalicion, por Menduhi ka dhene fjale qe Kosova do pranohet kur te thote ai.
    Nuk do donim ne qe Menduhi te na genjente, dhe te dilte para gjithe opinionit si genjeshtar, apo jo?!
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga BAC4 Lexo Postimin
    Prap gjeni arsye per politiken anti shqiptare qe udhehiqni ju te DUI-t. Ju me duket thojshit neper pres konferenca se e keni legjitimitetin e popullit, tash siduket e pat se Alia doli inferior ndaj politikes se VMRO-s, prap ndihme kerkoni te Thaci. Shenja kapitullimi jeni tu dhene o kriminel antishqiptar.
    Kur te flasesh per BDI mos me cito mua. As kur te flasesh per mua mos me nderlidh me BDI sepse une dhe BDI s'kemi asgje te perbashket (pervec se jemi kunder praktikave dhe politikave qe ka udhehequr Partia e Menduhit)
    Por atdheu i Shqiptarëve

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Alia eshte ne koalicion, por Menduhi ka dhene fjale qe Kosova do pranohet kur te thote ai.
    Nuk do donim ne qe Menduhi te na genjente, dhe te dilte para gjithe opinionit si genjeshtar, apo jo?!

Menduhi tha se do te njihet kur do te thote ai, kur ishte pjese e qeverise, une skam ndegjuar ndonjeher qe nje parti nga opozita te kete me shume force se ajo ne pozite? I ke ngateru reqatet nisend mduket.

ps: prom pse se ngrajte tel..?
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2008
    Postime
    111
    une besoj se se shpejti maqedonia do ta njoh pavarsin e kosoves por duhet pak koh te ndrishoj mendimin carli se nuk eshte me ne kualicion me vojvoden thaqin qe ratifikoj ne vitin 2000 demarkacionin e kufirit me serbin edhe ne pjesen e kosoves so nuk eshte ne kualicion me cobanin thaqi qe dilte e thojte nuk e dy6 cka kam votuar,,,,,

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anëtarësuar
    20-04-2008
    Postime
    337

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga shkupjani_23 Lexo Postimin
    une besoj se se shpejti maqedonia do ta njoh pavarsin e kosoves por duhet pak koh te ndrishoj mendimin carli se nuk eshte me ne kualicion me vojvoden thaqin qe ratifikoj ne vitin 2000 demarkacionin e kufirit me serbin edhe ne pjesen e kosoves so nuk eshte ne kualicion me cobanin thaqi qe dilte e thojte nuk e dy6 cka kam votuar,,,,,

Kshtu shkrun nje debil qe ska lidhje me politike. Vazhdo beso se Maqedonia do e njeh pavarsine e kosoves.

P.S Alia per tu bere vojvode edhe pantullet i uli posht. Titulli Vojvoda i takon atij tash.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  3. Besim Krasniqi mbi " Programin kombetar te LDK-s"
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 30-06-2009, 03:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •