Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Periodi Lexo Postimin
    Asgje personale faruk, .. ky eshte forum dhe secili mundohet qe ti paraqes mendimet dhe bidnjet e veta pozitive , qofshin negative dhe kryekput secili lidhet per to .
    dmth .. ne baz te asaj qfar paraqet, shkruan dhe komenton ti e pasqyron pak a shum personalitetin tend.

Eshte shum e drejt, se gjerat ose njerezit qe nuk i njohim jemi te prirur ti paragjykojm , megjithate ketu pak a ashum e kemi nje tabllo gjysmake per nje pseudonim...
    Ti urdhero me bind , se konstatimi im eshte i gabuar une jam i gatshem te kerkoj falje...
    un nuk do te merem te tregoj se kush jam dhe cili jam, (skam kohe), une i shprehi mendimet e mia te lira, un ne kete forum do te plasoj vetem te verteta te garantuara me fakte, kure nuk do te ofendoj tjetrin per arsye banale, nuk do te merem me asnjerin personalisht nese ty deshiron te mereshe me mua ajo eshte drejta jote pa u kushtezuar une te te pergjigjem...nuk te detyroj te kerkosh falje ajo le te mbetet bagazh ne trupin tend...te fala
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Embelsira Lexo Postimin
    Na knaqe me tema shume interesante, tash na ben te besojm se ti do ishe ai qe do e kishe zgjedh ceshtjen e shqiptareve ashtu sic duhet... naiviteti nuk tregohet ndryshe.
    nese nuk te pelqejne temat aspak mos hyne, gjersa une nuk jam asnje faktor per zgjedhjen e ceshtjes shqiptare, mirepo secili prej nesh ka per obligim kombetar te kujdeset dhe te jap nga vetja ate cka mund per ceshtjen kombetare shqiptare, gjersa ty nese ke hyj ne kete forum dhe te ngjajshme per humbje kohe kalofsh mire.

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    nese nuk te pelqejne temat aspak mos hyne, gjersa une nuk jam asnje faktor per zgjedhjen e ceshtjes shqiptare, mirepo secili prej nesh ka per obligim kombetar te kujdeset dhe te jap nga vetja ate cka mund per ceshtjen kombetare shqiptare, gjersa ty nese ke hyj ne kete forum dhe te ngjajshme per humbje kohe kalofsh mire.
    Mbase sje askush per te kontribuar atehere anetaresohu me nje parti behu anetar dhe pastaj te behesh kandidat per deputet apo minister qe te kontribosh akoma me mire, keshtu neper forume vetem fjale koti ? Keshtu mendon se kontribon per ceshtjen e shqiptareve ? Jo se gabohesh i nderuar pasi ka shume menyra tjera me te cilat mund te kontribosh, ne kete menyre qe ke zgjedhur ti vetem gjuan gurin dhe fsheh doren asgje me teper, duke u fsheh mbas nje maske dhe nje kabllo pc-je.
    Pasi qe qenke shume i afte dhe i etur per ceshtjen hajde te shohim ndonje iniciative tjeter nga ti e jo tema copy/paste dhe vetem blla blla blla neper forum, kete te kritikova asgje me shume..
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Mbase sje askush per te kontribuar atehere anetaresohu me nje parti behu anetar dhe pastaj te behesh kandidat per deputet apo minister qe te kontribosh akoma me mire, keshtu neper forume vetem fjale koti ? Keshtu mendon se kontribon per ceshtjen e shqiptareve ? Jo se gabohesh i nderuar pasi ka shume menyra tjera me te cilat mund te kontribosh, ne kete menyre qe ke zgjedhur ti vetem gjuan gurin dhe fsheh doren asgje me teper, duke u fsheh mbas nje maske dhe nje kabllo pc-je.
    Pasi qe qenke shume i afte dhe i etur per ceshtjen hajde te shohim ndonje iniciative tjeter nga ti e jo tema copy/paste dhe vetem blla blla blla neper forum, kete te kritikova asgje me shume..
    jo nuk fshehi une masken nuk dij a i ke ndjekur te gjitha temat qe kam hapur une, kontrolloj dhe ne njern prej tyre do te gjesh informata me detale per mua, si nje njeri i cili nuk fshehem nga realiteti JAM KY QE JAM, gjersa un nuk thash se kam hyj ne forum te ndihmoj ceshtjen shqiptare ne ketu japim vetem mendime mirepo edhe kjo do te ishte nje lloj kontributi nese flasim dhe nxerim ketu vetem fakte te vertetuar, un nuk kam postime copy-paste. nuk e kam nder mend te behem politikan edhe pse e ndjeki politiken.

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    jo nuk fshehi une masken nuk dij a i ke ndjekur te gjitha temat qe kam hapur une, kontrolloj dhe ne njern prej tyre do te gjesh informata me detale per mua, si nje njeri i cili nuk fshehem nga realiteti JAM KY QE JAM, gjersa un nuk thash se kam hyj ne forum te ndihmoj ceshtjen shqiptare ne ketu japim vetem mendime mirepo edhe kjo do te ishte nje lloj kontributi nese flasim dhe nxerim ketu vetem fakte te vertetuar, un nuk kam postime copy-paste. nuk e kam nder mend te behem politikan edhe pse e ndjeki politiken.
    Ke shume menyra tjera per te kontribuar per ceshtje, tkisha preferu me zgjedh ndonje menyre tjeter...
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Ke shume menyra tjera per te kontribuar per ceshtje, tkisha preferu me zgjedh ndonje menyre tjeter...
    flm shume mer mendim-supozimet,, te ftoj se bashku te bashkepunojme per ceshtjet shqiptare.

me kete e mbylli diskutimin me ty pasi qe mos kaloj ne tepersi

i/e regjistruar Maska e nuro1
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    wien
    Postime
    133
    Mendimi im eshte duhet zotit me i besu e jo mafijave .
    Not All Virgins Are Angels , And Not All Angels Are Virgins

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga nuro1 Lexo Postimin
    Mendimi im eshte duhet zotit me i besu e jo mafijave .
    ha ha .......

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Mėsime tė pėrgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  2. Veterasja, kujt i besojme ne Shqiptaret ?
    Nga YaSmiN nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2007, 05:11
  3. Këndi im fetar
    Nga Zana e malit nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 16:20
  4. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Cfare eshte "Trinia e Shenjte"?
    Nga besnik29 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 27-01-2003, 21:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •