Kto lloj robsh e kan benzinen me uje se s`ka mundesi ndryshe.....
Kto lloj robsh e kan benzinen me uje se s`ka mundesi ndryshe.....
Jam JETUS jo TREGUS!.
Shyqyr zotit, me zgjedhjet e 2008 edhe italianet i dhan drun luxurias nga parlamenti.
Ne nje qytet te Italise "San Benedetto del Tronto", organizohet nje spektaket femijesh ku princi i kalter ne vend te zgjedhi midis hirushes, borebardhes dhe princesash te tjera zgjedh nje mashkull sepse eshte gay.
Ca behet keshtu kan lujt mendesh keta!!!!!Ca eshte ky progress trans qe po fillon te beje pjese ne edukacionin e femijeve???
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Ai duhet te jete edukimi bazik qe ne klase te pare fillore.
Dita e pare e mesimit:
LLOJET KRYESORE TE NJEREZVE:
Hetero
Gay
Biseksual
Lezbike
Transseksual
Aseksual
Neser kur te vini ne mesim i dua te gjitha permendesh, bashke me perkufizimet e secilit biles.
Po patet mesuar vetem 1, nota do te jete SHUME KEQ.
Vetem 2, KEQ.
Vetem 3, MIRE.
Vetem 4, SHUME MIRE.
Vetem 5, TE LUMTE GOJA.
Qe te gjashta, TE LUMTE GOJA ME SHEQER! TE ZENTE KARIA!![]()
As qe du me dit!
Ngelen ke gropa or ti,..
Ngelen tu hap bycen or ti..
A shtet o shtet t`honshka beethen or ti..
Jam JETUS jo TREGUS!.
po leini rehat ato njerz ore ato kan dal per qef aty do jen pa pune dhe kan then cafre te bejm dhe hajd po dalim per "shoqen"..amon ore si kur nuk keni pa ndoni here keshtu njerzish.....ketu ne gjermani jan me tufe keto njerez amon i shikojm per dite dhe nuk na jep me bezdi ose te cuditemi etj se na esht ber gje normale.............
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Edhe ketu tek une jane shtuar shume. Une ne pallat kam ne nje kat nje ''cift'' (nese mund ti quajme keshtu) edhe me te thene te verteten nga veprimet qe bejne ose ti degjosh perdite neper shkalle duke zbritur ose te dalesh ne ballkon mua me vjen per te vjelle me te thene te verteten loool. Ma kane sjelle ne maje te hundessi flasin edhe te dish per cfare flasin hahaha ven duart ne koke lool
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Krijoni Kontakt