Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 70
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Eleganca eshte nkthyer vertet ne nje semundje.Ne Shqiperi eshte dhe domosdoshmeri.Femrat qe jane mbipeshe e kane me te veshtire te gjejne burre ne rradhe te pare si dhe veshje.Neper dyqane gjen vetem veshje per femra elegante.Kam patur nje shoqe qe i bente rrobat vetem me porosi ,se as nuk behej fjale te gjendeshin rroba per masen e saj.Ketu ne usa ajo do dukej normale nga pesha, dhe per rroba s'do e kishte fare problem.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    njė femėr tepėr tė gjatė dhe me peshė 50 kilogramė.
    E po edhe si gjelpere me koke, sikur ska lezet fare femra.
    Mire eshte ti permbahesh regullit: 175 cm = 70-75kg dhe je ne regull.
    Wild and crazy can't be lazy

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Jam dakort me Lulediellin.Femra eshte krijese e bukur me apo pa peshe.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga LuleDielli Lexo Postimin
    Per shkak te ketyre njerezve shume vajza adoleshente marrin alternativen e semundjeve vdekjeprurese, per shkak te ketyre njerezve shume vajza adoleshente jane te pakenaqura me vetveten. Nderkohe, keta njerez s'pranojne ta shohin realitetin e tmerrshem qe jane fajtore dhe ikin duke mohuar pishmanllekun. Ky eshte realiteti i hidhur!
    Ato vajza qe bejne sakrifica te tilla per asi lloj njerezish, sigurisht kane karakter te dobet.

Pse per femra duhet te kete kritere te tilla e jo edhe per meshkuj

Tashti, te fillojne femrat te bejne sakrifica per gjithfare budalle, nuk po me duket bash normale. Nese nje femer ben nje ndryshim ne fizikun e saj, ajo duhet ta beje ate per shkak se asaj i pelqen e jo per ate se cfare mendojne gjithfare tupash.

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga LuleDielli Lexo Postimin

A kane faj ato femra per te cilat deshira per te qene elegante kalon ne obsesion? Shiko si flasin te tjeret. Ncncncn

Gjithashtu te mbash peshen nen-kontroll NUK tregon ne asnje menyre qe nje femer di ta mbaje veten. Kur shikoni nje femer elegante, nuk do te thote se ajo femer e mban veten kur ajo perbrenda po vdes urie. A ju ka vajtur mendja ca njerezve qe mbipesha eshte genetic dhe sado qe ta ruaje veten ajo femer prape nuk ka zgjidhje per te te dobesohet?

S'di ta mbaje veten. Cuditem me ca njerez si e marrin kurajon ta shajne tjetrin te shendosh, te shemtuar, te shkurter, apo ku di une? Kush ua ka dhene te drejten ketyre njerezve ti shajne krijesat qe i ka bere vet Zoti dhe ti gjykojne? Per shkak te ketyre njerezve shume vajza adoleshente marrin alternativen e semundjeve vdekjeprurese, per shkak te ketyre njerezve shume vajza adoleshente jane te pakenaqura me vetveten. Nderkohe, keta njerez s'pranojne ta shohin realitetin e tmerrshem qe jane fajtore dhe ikin duke mohuar pishmanllekun. Ky eshte realiteti i hidhur!
    oh rilli? mbipesha eshte gjenetike thote kjo, por harron se, by default, edhe nenpesha duhet te jete gjenetike. Atehere nuk paska problem fare; per cfare diskutohet ketu?
    Pastaj, perse nuk duhet te kujdeset per peshen njeriu, apo eshte me mire qe te vdese nga diabeti, semundje zemre, tension i larte apo ku di une c'gje tjeter shkakton obesiteti? Dhe me pastaj, nese ndonjera deshiron te duket si Kejt Mos, c'ne qe na e gjykoni juve (juve qe nuk gjykoni shemtine, shendoshmerine, gjatesine etj)?
    Opopo, krijesat e zotit thote. Po pse, "shijen" e njeriut nuk e krijoi zoti eh?
    Une them qe zoti ka krijuar gjithcka, qe nga mollaqet e trasha e deri ne koketreshet qe mazallah se gdhenden. Does anyone agree with me?
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Me,

if u r still viv,...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Me,

if u r still viv,...lol
    Un jam elegant ,por ket gabelshen nuk e kuptoj.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    nakapralla,

nakaxhas,

athere
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2008
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce Lexo Postimin
    oh rilli? mbipesha eshte gjenetike thote kjo, por harron se, by default, edhe nenpesha duhet te jete gjenetike. Atehere nuk paska problem fare; per cfare diskutohet ketu?
    Pastaj, perse nuk duhet te kujdeset per peshen njeriu, apo eshte me mire qe te vdese nga diabeti, semundje zemre, tension i larte apo ku di une c'gje tjeter shkakton obesiteti? Dhe me pastaj, nese ndonjera deshiron te duket si Kejt Mos, c'ne qe na e gjykoni juve (juve qe nuk gjykoni shemtine, shendoshmerine, gjatesine etj)?
    Opopo, krijesat e zotit thote. Po pse, "shijen" e njeriut nuk e krijoi zoti eh?
    Une them qe zoti ka krijuar gjithcka, qe nga mollaqet e trasha e deri ne koketreshet qe mazallah se gdhenden. Does anyone agree with me?
    Po, really. Nuk thashe qe njeriu nuk duhet te kujdeset per veten. Ti po bie ne kontradikte me vetveten. Perderisa Zoti e krijoi vet gjithcka, atehere del ajo qe po them une qe mbipesha mund te jete gjenetike gjithashtu. E perderisa Zoti vet i krijoi krijesat lloj-lloj, atehere une po them qe nuk duhen gjykuar. Pra, nese ti mendon se nuk ka asgje te keqe ta quash nje te shendosh "lope", atehere aty s'di ca te them, fire away.

Kur thashe per mbipeshen qe eshte genetic, e thashe per nje arsye qe ka raste qe mbipesha nuk do te thote qe nje femer nuk kujdeset per veten. Kjo eshte ajo qe dua te them. Kaq. Imagjino, kur kalon rruges dhe kalon nje femer qe eshte mbipeshe dhe degjon te tjeret tek peshperisin, "ajo s'kujdeset per veten, la nam... blah blah blah blah". Kur realiteti mund te jete ndryshe qe ajo e shkreta ka lindur e tille dhe eshte perpjekur tere jeten te dobesohet sadopak por pa sukses. Dhe tani inat do i vinte ti thoshte dikush qe s'kujdeset per veten. come on

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2008
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ato vajza qe bejne sakrifica te tilla per asi lloj njerezish, sigurisht kane karakter te dobet.

Pse per femra duhet te kete kritere te tilla e jo edhe per meshkuj

Tashti, te fillojne femrat te bejne sakrifica per gjithfare budalle, nuk po me duket bash normale. Nese nje femer ben nje ndryshim ne fizikun e saj, ajo duhet ta beje ate per shkak se asaj i pelqen e jo per ate se cfare mendojne gjithfare tupash.
    Dakort jam me ty, nuk eshte normale te besh nje gje per te tjeret dhe tregon karakter te dobet. Por mosha e adoleshences sidomos eshte vete shume shume delikate, dhe keshtu qe nuk do mendojne ne ate menyre. Edhe nje here te vetme ta degjoje ajo nje fjale te pahijshme, do e ndikoje imagjino kur ajo ta degjoje ore e sekonde gjera te tilla dhe kjo ndodh shpesh kudo, jo vetem per mbipeshen por edhe per shume gjera te tjera. Per kete arsye thashe qe po degjuan keto gjera shpesh, atehere ato gjera do i futen ne koke femrave dhe zgjedhin rrugen e veshtire, behen obsesive.

Sa per kriteret, meshkujt jane ata qe bazohen me teper tek looks sesa vajzat. Ata nuk do i japin shancin nje femre ta njohin nese nuk ju pelqen paraqitja. Yes, that happens. lol Edhe dikush tjeter e permendi me lart qe kane frike se mos ngelen pa burre dhe une prape do pyes a kane faj?

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 109
    Postimi i Fundit: 30-11-2009, 05:18
  2. Islami Nė Trojet Iliro-shqiptare Gjatė Shekujve
    Nga Arber gerguri nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 16:01
  3. SPIRITUALITETI: Kapitulli VII - Sėmundja, vuajtja dhe vdekja
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2006, 02:05
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Malarja, sėmundja fantazėm e shekullit 21!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-12-2004, 22:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •