te ve nje hudher une se mos me marrin thonjte mesyshPostuar më parë nga Di68
E vertete, french manicure eshte shume i lezecem ne thonjte jo shume te gjate. Te tjerat ti sjellin zorret ke goja, sidomos ato me "xhevahire" qe shkelqejne.
te ve nje hudher une se mos me marrin thonjte mesyshPostuar më parë nga Di68
E vertete, french manicure eshte shume i lezecem ne thonjte jo shume te gjate. Te tjerat ti sjellin zorret ke goja, sidomos ato me "xhevahire" qe shkelqejne.
Summertime, and the livin' is easy...
Aty nuk jane duart e mia...nga interneti i kam marr...edhe mua me pelqejne natyral te jene e ne ndonje rast kisha pas deshir ti vendos.Postuar më parë nga BRADYKININ
♥♥♥♥♥♥
shume bukur thonjet natyral.
~Proud to be Albanian~
thonjte i kam shume te bukur edhe te forte me vjen keq qe nuk kam nje foto tjua tregoja
ESHTE E PAMUNDUR TE LEPISH BERRYLIN
Ke mundesi ta krijosh nje foto me kamere te kompjuterit...![]()
~Proud to be Albanian~
Thonjet i mbaj gjithmon te gjate qe nga gjimnazi,ngjyra qe e kam qef shume eshte e zeza po nuk i beje shpesh ashtu se thonjet po damtohen,i mbaj me shume french,me dizajne i kam bere vetem nje here dhe nuk mu duken komod ndoshta pse nuk jam mesuar
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Une isha te premten per pedicure and manicure. Ai pedicure ja vlen me shume per kenaqesine qe ndjen, lol. Apo nuk rastisa ne chair me massage dhe vjetnamezja punonte ngadale per qejf te vet se nuk kishte shume njerez.
HAKUNA MATATA
Ahhhhhhhhhhhh thonjte merak i kam me te vertete. Thonjte i kam pas gjithmone te gjata prej shume vitesh. I urrej thonjte fallco, i her i kam provu dhe s'du me vene here tjeter. Thonjte e mi i mbaj shume te gjate, dhe jo te prera katrore sic jane keto thonjte me lart, por i kam prerje te rrumbullaket, dhe pa design, thjesht nail polish. Love my nails dhe behem upset kur me thyhen.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Visage : 12-06-2006 më 13:47
Cu paskeni punu thonjve mi gra.Per korniz i keni bo.
une per veten e ime,kur fillova mos ti lyej me thonjte ath mu rregullun.nuk me rine te verdh,efekt i manikyrit ky,dhe nuk me ikin me shtresa shtresa.i mbaj pak te gjate dhe ne forem pak katrore.
Me perpara si mbaja dot, tani si ndaloj dot se rriten shume shpejt.
Isha ne spital njehere dhe donin te me vinin nje O2 sensor, me zgjoi infermjerja nga gjumi se po mundohesha te hiqte thoin se kujtoi se ishte fallco. Shyqyr qe isha ne spital thuaj se budallacka e dreqit ma hoqin thoin per nje cike.
Ignore List: Den Bossi
Krijoni Kontakt