Thonjet,,,,i kam pike te dobet,,i mbaj pak te gjata,dhe i kushtoj rendesi se di por me pelqenj shume femrat qe i kushtoj vemendje thonjeve,,,me pelqejn edhe ato artificiale,ne ndonje rast te veqant,,por natryral eshte me se miri kuptohet![]()
Thonjet,,,,i kam pike te dobet,,i mbaj pak te gjata,dhe i kushtoj rendesi se di por me pelqenj shume femrat qe i kushtoj vemendje thonjeve,,,me pelqejn edhe ato artificiale,ne ndonje rast te veqant,,por natryral eshte me se miri kuptohet![]()
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;
Meqe keni hapur kete teme desha te dija se cfare mund te bej qe ti forcoj thonjte...dua ti rris por i kam shume te bute dhe me thyhen shume shpejt...e pasi thyhen pak, filloj ti ha deri ne rreze, sa fillojne e me dhembin...Ka ndonje sekret per ti forcuar se lash nam une...Flm
Ti më ke bërë magji, se nuk ka mundësi të të dua kaq shumë unë ty!!
teme interesante...
Hope the best, pershendetje...nese kerkon ti forcosh mund te blesh ndonje forcuesh thoji zakonisht jane pa ngjyre thjesht i japin nje shkelqim thojit...
nuk e di ku jeton tani, por nese jeton jashte...besoj nuk do ta kesh problem te gjesh ndonje nail repair product
Mua nuk me pelqejne thonjte e gjate, apo artificiale, gjithmone i mbaj shume te shkurtra...madje ndonjehere i pres kaq shume sa me dhembin per ja 2 jave te mira,...sidomos kur shoh disa vajza me thonj falco dhe jo ne disproporcion me gishtat, apo doren duket shume keq si shtriga lol ose ato me ngjyra shume te ndezura apo me zbukurime...
eshte nje mendim i imi...
hajt shendet
Une te sugjeroj te perdoresh Vaj Ulliri, i lyen thonjte dhe i mban gjysme ore.Postuar më parë nga hope_thebest
Une e perdor vajin pasi që i pastroj mire thonjte.
Para nje kohe kisha problem shume..me jane thyer dhe nuk kisha mundesi ti rregulloja ashtu si kam une deshir.
Tani per momentin e perdor edhe nje forcues eshte i thjesht por qe ka rrezulltat te mire.
Te uroj sherim te shpejt te thonjeve..
Tung
Ndryshuar për herë të fundit nga Zzanushjaa : 27-02-2006 më 04:49
♥♥♥♥♥♥
Per ata qe hane thonjte eshte ideale te aplikojne thonj artificiale. Nese thonjte i ke me probleme mund te perdoresh baze thoi qe eshte me perberje keratine dhe provitamine ose leng limoni.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Pyetje per ju qe mbani thonjte e gjate: Si gatuani ? hani? visheni ?
Dammn un s'arita ti mbaj as 1 ore lol
Live your beliefs and you can turn the world around.
Zzanushja, shume te bukura i ke gishtat (fotoja 7, # 1). Me pelqejne vajzat qe e mirembajne vetveten dhe tregojne kujdes per thonjte. Por kujdes nuk eshte te mbash thonjte e gjate ose t'i vendosesh fallco. Personalisht jam kundra sepse c'i japin nje shpifesire duarve ato....dhe ai zhuli qe mblidhet nen thonj....aman aman...s'ka gje me te ndyre. Apo kur keputen....E pastaj ato modelet lajla lule si te jevgjiteve qe thone "hello, I am here". E mos flasim per lehtesine e kryerjes se veprimeve ditore.
Une per vete kam qef ti pres thonjte normal dhe t'i mbaj duart te zbutura me krem.
If I Only Could....
Varet sa te gjate do t'i mbash....nje gjatesi normale te lejon te kryesh cdo aktivitet normalisht. Ne fakt i gerryen tenxheret (lol) me mire se me thonjte e tu, sepse thonjte aritificiale (acrylic ose gel) jane me te forte se naturalet. Sa per zhulin nen thonje, nese duart lahen vetem nje here ne dite, edhe mund te krijohet....Ne fillim mund te jete pak e veshtire sepse duhet pak kohe te ambientohesh, si cdo gje e huaj qe i vihet trupit. Personalisht, i vetmi problem qe kam pasur dhe vazhdoj te kem eshte ndjesia e te kruajturit te lekures, nuk e ndjen kurre ndjesine e kerruajtjes qe ndjen me thonj naturale. Other than that, I see only advantages ....
Edhe nje verejtje kisha, ju mos shihni si i mbajne jevgjit thonjte, te gjata shume e me lara, shihni dhe te bukuren, nje french i lezetshem vetem bukuri i sjell duarve.
Krijoni Kontakt