Close
Faqja 24 prej 38 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 371
    ta bej prove
    po vec ta mar vesh se do e le me nje gje mangut
    une nje gje nuk kuptojne pse gjithmone kur tradhetojne
    dashnorja eshte me e shkurtet se gruaja?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Une nuk fal njeri ,po deshen le te me falin lol
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Mjafton te jesh i varfer dhe tu falka cdo veprim qe ben.....Justifikimi per buken e gojes...... S'ka then kot i pari fukarallik maskarallik.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Te falesh eshte mire sepse edhe feja meson keshtu ,por cti besh se sot jan dal feje te gjithe!

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anėtarėsuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    As nuk justifikohet e as nuk falet , perderisa e ben me vetdije te plot pse te falet ose te justifikohet ?!

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga J@mes Lexo Postimin
    Nje lidhje e vertete dashurie nuk mund te qendroj solide duke u bazuar vetem mbi ndjenjen dhe pasionin. Nese ne te nuk jane formuar akoma besimi, respekti, sinqeriteti, ndershmeria, etj, atehere probabiliteti qe kesaj dysheje ti shtohet nje i trete eshte shume i mundur.

Probabiliteti qe njeri nga partneret te tradhetoj ekziston edhe ne ato raste kur nje ēift kalon periudha te gjata monotonie, aty ku mungon imagjinata, e ku lidhja ka ngelur ne vend numero.
    Nje korrigjim te vogel do te beja James : Besimi dhe Respekti vertete krijohet gjate nje lidhjeje (ashtu sic edhe humbasin gjate ose me mbarimin e kesaj lidhje ) . Sinqeriteti dhe sidomos Ndershmeria jane dy virtyte qe nuk krijohen ne kohen e lidhjes ,por ato formohen qe ne embrion ; Je i lindur me keto virtyte .

Again, per paragrafin e dyte do te shtoja gjithashtu qe : nqs ka dashuri ne nje cift asnjehere nuk ka monotoni . Po qe se egsiston dashuria imagjinata punon vete dhe nuk ka nevoje te behesh Circus Monkey qe ta mbash gjithomone entertained partnerin ...
    Aty ku ka dashuri , pasioni jep impulsionet e veta ...si ai plugged in parfumi qe ke ne shtepi , sa here qe kalon aq here leshon arome .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-05-2011
    Postime
    7

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Viola.V Lexo Postimin
    Nje korrigjim te vogel do te beja James : Besimi dhe Respekti vertete krijohet gjate nje lidhjeje (ashtu sic edhe humbasin gjate ose me mbarimin e kesaj lidhje ) . Sinqeriteti dhe sidomos Ndershmeria jane dy virtyte qe nuk krijohen ne kohen e lidhjes ,por ato formohen qe ne embrion ; Je i lindur me keto virtyte .

Again, per paragrafin e dyte do te shtoja gjithashtu qe : nqs ka dashuri ne nje cift asnjehere nuk ka monotoni . Po qe se egsiston dashuria imagjinata punon vete dhe nuk ka nevoje te behesh Circus Monkey qe ta mbash gjithomone entertained partnerin ...
    Aty ku ka dashuri , pasioni jep impulsionet e veta ...si ai plugged in parfumi qe ke ne shtepi , sa here qe kalon aq here leshon arome .
    Nuk jam dakort qe ai qe dashuron nuk eshte monoton. Ka menyra te ndryshme te shprehjes se dashurise. Dashuria ka nevoje per stimulim, nuk lind vetvetiu dhe po ashtu nuk qendron e pandryshuar. Jeta jone eshte e infuencuar nga faktoret e jashtem, dhe si e tille dhe dashuria. Nese ne nuk luftojme per ta ruajtur ate, ajo do te humbasi shume shpejt. Nuk njafton vetem nje shikim, buzeqeshje e ledhatim per ta mbajtur ndezur ate.
    Mund te qelloj qe partneri mund te dashuroje me me force dhe prape nuk di ta shprehi, i mungon imagjinata, apo i vjen ndrojtje te dali jashte natyres se vet. Ketu lindin dhe keqkuptimet.
    Jam dakort me ty qe sinqeriteti dhe ndershmeria nuk kane te bejne shume me dashurine. Jane pjese e karakterit te njeriut.
    Feelings change - memories don't.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Deri aty, sa tjetri behet paksa modest dhe i thote asaj "Mos rri me mua atehere", ndersa ajo i thote "Mos u bej merak, se ai ka vajtur ne Himare, nuk eshte keto dite".

Behet fjale per nje cift diku 23-24 vjec
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Post Une kam vajtur disa here me femra te tjera por asnjehere nuk e kam tradhtuar gruan!!!

Une kam vajtur disa here me femra te tjera gjate fejeses dhe gjate marteses,por asnjehere nuk e kam tradhtuar gruan time shpirterisht,e asnjehere nuk kam patur ndonje ndjenje se gjoja po e tradhtoj te fejuaren,gruan time.Gjate gjithe jetes time,qe kur e kam njohur ajo ka qene dhe eshte perhere lulja me e kendshme e me e dashur ne jeten time.

Une kurre nuk jam penduar per aventura jashte martesore,sepse ato eksperienca pervec vleres dhe kenaqesise se tyre ne vetvete,gjithmone,
    me kane ndihmuar te respektoj me teper gruan time,te vleresoj dliresine e saj ne mendime,
    virtutet e saj te tjera dhe dashurine e saj per mua!!!
    Qe prej dy dekadash jam bere burre shembullor jo sepse kam ndryshuar mendime por sepse gati njezet vjet me pare kuptova se ketu jam i rrethuar nga armiqte e mi e te kombit tim,dhe nuk ma ka qefi e nuk i lejoj vetes te shkoj me grate e motrat e armiqve te mi,pasi une e perceptoj raportin me nje femer ekskluzivisht si nje gjest paqeje,i mundshem vetem me femra te tribuse time,ose te tribuve te tjera jo armiq ndaj meje apo ndaj kombit tim!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 02-06-2011 mė 19:45

Faqja 24 prej 38 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tradhėtia nėpėrmjet internetit!
    Nga Erlebnisse nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  2. Tradhėtia
    Nga ChuChu nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-11-2007, 21:35
  3. Kur tradhetia nuk te ēon ne divorc..
    Nga shefqeti11 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-03-2007, 11:12
  4. TraDheTia..!!
    Nga Dj-GabrieL nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •