s'dua gje tjeter vec ta marr vesh. keshtu qe po degjove gje ti me thuaj![]()
s'dua gje tjeter vec ta marr vesh. keshtu qe po degjove gje ti me thuaj![]()
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
nuk e di pse kam nje pershtypje qe ne 1000 vete 999 tradhetojne ,burrat tradhetojne nga natyra dhe grate nga rrethanat,por partneret duhet te jene me te kujdeshem me njeri tjetrin
gruaja duhet ta kuptoje nevojen e madhe qe kane burrat per sex dhe jo ti nxjerre justifikime ne darke jam e lodhur me dhem koka etj etj,sepse e detyron burrin qe te........
Per mendimin tim nuk justifikohet as nuk falet..te pakten une sdo e falja..
Tradhtia nuk ka se si te falet!Mund te genjesh veten me justifikime te kota por vetem shkaterron veten sepse do te jete ēdo sekond ne mendjen tende!
Gruaja ( burri red. )qė trathton tė shoqin ( en), a ėshtė e mundshme ti qėndrojė besnike mikut tė saj?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 04-08-2009 mė 19:51
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Pse jo?!
Mendoj se jeta nuk eshte teori, ne jete ndodh gjithcka. Nese te ndodhe te dashurohesh dhe njekohesisht je ne nje lidhje martesore, patjeter qe do te tradhtosh , kjo nuk do te thote qe nuk mund te jesh besnike njeriut qe dashurove. Mgjth diskutimet rreth kesaj teme jane te pafund. Per mendimin tim eshte me mire nese te ndodh dicka e tille te shpjegosh per ndjenjat e tua dhe te largohesh nga martesa.
I/e dashur Ariel2
Pėr derisa je nė njė marrėdhėnie martesore, nuk ka emėrtim tjetėr pėr kėtė veēse tradhėti. Nė kėtė rast, sipas asaj qė thua ti, ose do tė tradhėtohet burri ( gruaja) ose do tė tradhėtohet miku ( mikja ). Unė, nuk e quaj tradhėti nėse ndėrpret ēdo lidhje me kėtė dhe fillon me njė tjetėr ( kupto: vetėm me njė). Madje nuk e quaj ( mė falni ) as kurvėri.
Menoj qe jo.
Tradhtia pavarsisht shkakut e qellimit prape se prape tradhti eshte.
Paqė
Krijoni Kontakt