Pyetja nr. 3 eshte sugjestive.
Kujdes me mendimet qe i merrni verberisht persiper nga tjeret.
[QUOTE]natyrisht qe jan te vetedijshum, ata qe tradhtojn jan te lindur per te tradhtuar atyre ju intereson vetem e vetem se si ti knaqin epshet e tyre ndersa per te tjeret qe i bejn te vuajn sju intereson
me mir eshte ti falesh dashuri dhe te mundohesh te besh te lumtur gjat gjith jetes2)- Si eshte me mire? Te falesh zemren apo shpirtin ne dashuri?
nuk eshte e vertet se femra vuan me shum mirpo femra ate qe e ka ne zemer e shpreh dhe ju tregon te gjithve ndersa meshkujt e mbajn ne zemer3)- Pse vuan femra me shume?
karriera pa dashuri nuk ka efekt dhe qdo njeri ne bot kurr nuk do e zgjedh karrieren para dashuris une kurr nuk do i braktisi njerzit qe i dua per shkak te karrieres4)- Ke do te zgjidhnit karrieren apo dashurine?
dikur kan vuajt me shum mirpo sot gati eshte e kundera mirpo prap se prap edhe une mendoj se femrat vuajn pak shum se meshkujt5)- A mendoni se femrat vuajne me shume se meshkujt mbas ndarjes?
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
1)varet ca jane arsyet
2) mendoj qe nuk ka nryshim,nqs dashuron me zemer ateher edhe em shpirt.
3)nuk do thoja qe femra vuan me shume,,,mbase duket qe femra vuan me shume se femra e shpreh duke qajt e duke e bere punen te madhe, mashkulli vuan gjithashtu vetem qe ai e mban ne vete.
4)besoj qe pergjigja e kesaj me shume bazohet se ca moshe ke.Te gjitha me rend mendoj un.
5)Vuan ai qe ka dasht me shume
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jeta_ime : 16-11-2010 mė 08:14
falet. bohuni ma te gjon. ku ka kuptim jeta pa tradhtina.
no glove no love
Mos provo te tradhetosh,se nuk te bene pune ajo qe te shkruanjom mo i bukri katunit![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Ka plot qe e falin vetem e vetem per te mos humbur ate pjese shpirti (ate person qe i ke fal jeten e gjithcka)...por perseri gjithmone ju rrin ne mendje..une personalisht sdi nese do mundesha te fal pasi sjam provuar e as mos u provofsha me te.
Ati im qė je nė qiell mshelma gojėn kur skam asgjė pėr tė thėnė!
Asnji kur tradhton, nuk tradhton vetem. Cdo tradhti demton dy pale. Nuk justifikohet dhe ska arsye pse te falet.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Krijoni Kontakt