Falet por nuk justifikohet...e c'rendesi do kishte qe te falet kur dashuria e paster ka perfunduar...
Falet por nuk justifikohet...e c'rendesi do kishte qe te falet kur dashuria e paster ka perfunduar...
Po pranaj e futa ne kllapa lol
Nqs nje mashkulli/femer tradhton dhe tradhtia zbulohet , pra e kap tjetrin me presh ne dore (fjale e urte popullore ) , dhe ai/ajo me lote ne sy kerkon meshire , falje duke pretenduar se ti je dashuria e veteme ne jeten e tij/saj , ta falesh qe beri kete gabim fatal , do bej harakiri se nuk rri dot pa ty ect. ect.
Ti si do veproje do e falje ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Jam e te njejtit mendim..edhe une nuk e kam falur ndonjehere po ka shume raste..edhe ne martesat me te forta qe tradhetia ndodh dhe nuk mund te thuash:Nuk e fal kurre se eshte e pamundur te dish se si do reagosh ne nje situate te caktuar...nuk po thoja qe prinderit tradhetojne ..ishte thjesht per te sjellur shembujt e raporteve...doja te theksoja qe nuk po flisja vetem per te dashurit...![]()
https://www.behance.net/robberysk1100
Cdo tradheti e ka ne maje te gjuhes justifikimin lol ,por kurre nuk mund te falet![]()
Against all odds..
Absulutisht qe nuk falet.Nese ndodh nje tradheti esht fundi i nje epoke.Ska asnje lloj justifikimi.Apo e kom gabim Robery![]()
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Justifikohet ēdo her,.
Por nuk falet !
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Nuk harrohet,por falet!
1)- Sa jane te vetedijshem meshkujt/femrat kur tradhetojne?
2)- Si eshte me mire? Te falesh zemren apo shpirtin ne dashuri?
3)- Pse vuan femra me shume?
4)- Ke do te zgjidhnit karrieren apo dashurine?
5)- A mendoni se femrat vuajne me shume se meshkujt mbas ndarjes?
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Krijoni Kontakt