Close
Faqja 19 prej 38 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 371
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Falja,a ekziston?
    Ekziston por vetem njehere falet,,gabimi'',nese personi(Pa dallim gjinie)bene gabime te vazhdueshme,dhe kerkon te falur,e befte diten-naten e mire!Shum njerez e keqperdorin at qe fale!Pra mos beje punen te kerkosh falje te shpeshta,sepse nuk mund te presesh as te t'falet!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-08-2007
    Postime
    9
    Falja ekziston, nese njerezit e kane ne mendje kete thenie:

I vdekshem mos mbaj inat te pavdekshem!

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Problemi me te madhe qe kame,ti kerkoj dikujt te me fal ose te me kekon dikush te ti fal...i urrej keto fjal.Me te mira!!!
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Juliana !Njeriu qe nuk gabon,pothuajse,ose zakonisht nuk ben asgje!Te gabosh eshte njerezore por kur ngulmon ne gabime eshte marrezi ,prandaj, nga gabimet e te tjereve i mencuri/a duhet te korigjoje vetveten...
    Une mendoj dhe te keshilloj qe ...pjesa me e mire e vleres se njeriut eshte momenti i te falurit...Falni sa me shume dhe do te jeni te lumtur!Teta!

Njeriu kur ka interes edhe fal, kur nuk ka, nuku fal!
    Meqe ra llafi kur nuk ka interes te ben edhe fajtor/e per ate qe nuk ke bere.

Problemi eshte qe po fale nje here, ke falur dy here, i ka hapur rruge tjetrit/es te bej prap ate cka beri.

Koka falur nuk pritet por neser mund te fluturoj e jotja!

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Juli vetem kur te falesh do ndjehesh e cliruar nese nuk fal do te mbetet nje peshe ne shpirtin tend
    ,,,,,
    Koha eshte e vetmja qe ste premton!!Nese ke dicka per te bere apo thene beje,mos prit te nesermen ......ndoshta ajo nuk vjen kurre
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-07-2010
    Vendndodhja
    atje ku te dush ti
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ehhhhhhhh,shqiptari shkrete mendjen per keq e con perher(tradhetia)! Je shume shume larg Endri.
    Juliana,nuk e kisha fjalen qe ti ke tradhetuar,me vjen keq ndoshta u shpreha une keq.Ne shumicat e rasteve flas per veten time nga eksperinza qe kam pas kane ndosh nga tradhetia,bjen ne dashuri me nje tjeter. I hodha nje sy qe te gjitha postimeve te bera nga ti dhe ne shumicen e rasteve ka vetem fjale qe tregojne se po vuan,beja nje here vetes kte pyetje. Po ai person mendon kaq sa e mendoj une?Ec perpara se ke goxha karriere,cdo gje eshte shkruar,te uroj qe te ndodhe me e mira per ty
    Jeto sot se neser si dihet

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga Endri-2010 Lexo Postimin
    Juliana,nuk e kisha fjalen qe ti ke tradhetuar,me vjen keq ndoshta u shpreha une keq.Ne shumicat e rasteve flas per veten time nga eksperinza qe kam pas kane ndosh nga tradhetia,bjen ne dashuri me nje tjeter. I hodha nje sy qe te gjitha postimeve te bera nga ti dhe ne shumicen e rasteve ka vetem fjale qe tregojne se po vuan,beja nje here vetes kte pyetje. Po ai person mendon kaq sa e mendoj une?Ec perpara se ke goxha karriere,cdo gje eshte shkruar,te uroj qe te ndodhe me e mira per ty
    ...........
    Do tejete me mire ti pershtatemi temes,dhe jo te flasim per jeten private te ndonjerit,apo gaboj? Eshte thjesht nje pyetje a ekziston falja dhe pergjigjja mund te jete PO ose JO,dhe jo te flitet per gjera te tjera qe skane lidhje fare.
    THNX.
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Tradhtia nese eben femra, ka nje lloj arsyeje deri diku pra ka nje justifikim ne nje %, jo per vepren, por per ate qe e shpie ne kte veper.
    Te mashkulli ska asnje justifikim.
    P.S. vet jam cun.hahaha

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    une per vete do e falja per nje perjudhe kohe (ne qofte se e doja) deri sa te shikoja te arsyeshme te beja cfare kam ne koke per kete person... ne qofte se me ka ngrene mbas shpine

Faqja 19 prej 38 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tradhėtia nėpėrmjet internetit!
    Nga Erlebnisse nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  2. Tradhėtia
    Nga ChuChu nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-11-2007, 21:35
  3. Kur tradhetia nuk te ēon ne divorc..
    Nga shefqeti11 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-03-2007, 11:12
  4. TraDheTia..!!
    Nga Dj-GabrieL nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •