Poooosiiii jo! Ekziston, ne rastet si p.sh. kur padashje me shkel kemben e me thua "me fal". Aty e bej zemren gur edhe bej si bej per te falur.![]()
Poooosiiii jo! Ekziston, ne rastet si p.sh. kur padashje me shkel kemben e me thua "me fal". Aty e bej zemren gur edhe bej si bej per te falur.![]()
Falja, ekziston? eshte pyetja e temes.
Perderisa edhe ti vete e ve ne diskutim ekzistencen kjo do te thote qe as ti nuk i fal te tjeret. Prandaj mos kerko nga te tjeret falje gratis. cdo gje eshte reciproke![]()
Gjithmon nje person ne disa raste ka nevoje per nje dore per ta mbajtur dhe nje zemer per ta kuptuar
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Falja ? Ne lidhje me ke ?
As qe behet fjale , shkelmin ene ec bab next please ne lidhje me gjithcka kjo gje ....
Apo duhet te fal ?
Hell no , no time me fal , jam me ngut , hapni rrugen plz .....![]()
Falja ekziston, dhe mos vonini te kerkoni falje dhe te falni tjeret se jeta ka supriza,
me mire me kohe te veprosh se sa tere jeten te helmone ndergjegjeja!
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Falja per mua varet nga faji apo gabimi qe eshte bere, si dhe arsyeja apo situata. Po une personalisht e kam shume te veshtire te fal. Ndersa per sa i perket paragjykimit, se kam problem shume. Ata qe me gjykojne pa marre mundimin te me njohin, sia vlejne per mua.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Pershendetje Juliana!
Falja eshte hyjnore dhe ekziston por si cdo gje hyjnore eshte e veshtire te jepet.
Varet nga gabimi dhe koha e gabimit(qe jane ne rraport te ngushte me njeri-tjetrin).
N.q.s." gabimi" eshte bere dikur ne nje kohe te larget une do ta falja por n.q.s. "gabimi" eshte i sotem mos kerko falje kot se s'ta jap dot. Dhe n.q.s. me fjalen "gabim" te nen kuptojme tradhetine se te tjerat diskutohen dhe patjeter qe falen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 06-07-2010 mė 16:07 Arsyeja: Germa te medha!
Ekziston dhe duhet te Ekzistoje Falja
Krijoni Kontakt