nuk jystifiko tehper asnje arsye.DUHEN GJ RUTEZGJIDHJE ME PERPARA>
TE MIRA
nuk jystifiko tehper asnje arsye.DUHEN GJ RUTEZGJIDHJE ME PERPARA>
TE MIRA
Ne tradheti nuk ka as nej justifikim .Per deri sa e trdhton dike ti ke vendosur qe ta tradhetoshe por duke pasur parasyshe se njeriun qe e dashuron kurr smund ta tradhtoshe .Aj njeri qe tradheton personin te cilin esht i dashuruar en te aj esht ose njeri pa ndjenja ose sja ka kapur truri qfar esht duke vepruar.Por nese nuk e dashuron nermal qe ka justifikime sepse me personin qe ti nuk e dashron ske as nje lloj ndjenjash as si mik e as si te dashur dhe aty nermale qe ke shum justifikime te gjitha kto justifikime lidhen dhe et qojne drejt nje lidhje pa dashuri.
Varet nga rrethanat, s'eshte gjithcka bardh e zi. Nese dikush fal partnerin/en s'eshte e thene qe ka karakter te dobet, si disa qe thone ketu. Ndoshta e fal sepse vet ka ndiku ne tradheti, ndoshta ndihet ne faj. Kur si di arsyet e verteta te tradhetise eshte e kote te besh rolin e perfektit/es.
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Tradheia jo qe ska justifikim,por une as se le te hapi gojen me me sqaruar, si dhe, perse ndodhi.Kam degjuar qe dhe ka falur,per hire te dashurise,por pastaj ai e kishte perseritur dhe here te tjera keshtu qe me mire ajo mos ta kishte falur qe ne fillim....Se dhe ne qe nuk falim i duam shume,dhe prandaj smund ta fal se e mendoj se dhe ai aq shum do te me dashuronte mua dhe jo te me tradhetonte.
E justifikon "AVOKATI" --i cili ka humbė ose ėshtė shumė i angazhuar me klientet e tij, kohėt e fundit nuk ėshtė bėrė i gjallė nė F.SH.(e Pėrshendes)
Tradhėtia e rritė adrenalinen nė maximum ,por edhe e ulė ne minimumin e mundshem?!!!
Pėrshendetje F.SH
tradhetia i ve vulen mbarimit te nje lidhjeje!
si e kam then edhe ne nje postim me pare , kur sfunksionon me dicka ne lidhje shume veta kerkojne remedies nepermjet tradhetise.
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Disa kerkojnė ta zvoglojnė dhimbjėn morale tė njė tradhėtije ,perfundimisht tradhėtija s'ka sherim???!!!!!!!!!
Pėrshendetje F.SH
Per mua nuk ka justifikim per tradhetine.
Dikush tha se eshte fundi i nje dashurie.E drejte kjo.Por ama nje lidhje brenda saj ka dhe gjera te tjera pervec dashuriseespekti.
Nqse ti tradheton nje njeri qe e ke dashur do te thote se nuk e respekton dhe kjo nuk falet ne menyre absolute. Nqse se e ke dashur dhe e respekton, ndahu dhe je i nderuar.
Mendoj se c'do situate e gjen nje justifikim ne kete bote ! Une do te pyesja:
A e justifikon ti ? Them se kjo eshte ajo qe na ben te ndryshem, menyra se si sejcili e shikon apo e gjykon nje situate !
Persa me perket mua kam tradhtuar dhe jam ndiere i tradhtuar, por prape them se cdo gje e ka nje arsye !
Them se eshte rutina, monotonia, fundi i nje zbulimi dhe deshira per te eksploruar qofte dicka jo dhe aq te vyer si ajo/ai qe mund te kesh ne krah por thjesht per te ndiere serish sensin e aventures, adoleshences apo 'budallekut' qe na ben ato qe jemi "njerez" dhe jo robot te pagabueshėm apo manikine dyqanesh ..............
Nejse them se e rendesishme eshte ajo qe gjithsejcili ti gjykoje gjerat brenda vetes sic i ndjen pa u ndikuar nga asnje.
Kaligula per kulturen ton tralltia asht nji prej atyne fataliteteve qe nuk falen kurr.
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Krijoni Kontakt