Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Laptopat në aeroportet e Amerikës

Sipas nje ligji te ri,udhetareve ne aeroportet e Amerikes qe kane me vete laptop,mund t'ju kontrollohet laptopi dhe mbahet nga pikat e kontrollit pa ju rikthyer te zotit,per nje kohe te pacaktuar.http://www.washingtonpost.com/wp-srv...1/laptops.html
    E njejta gje aplikohet,per hard drajverat,flash drajverat dhe karta memorje.
    ===
    Projekt ligj per te ndaluar berjen e telefonatave nga celularet ne avione.http://news.yahoo.com/s/ap_travel/20...es_cell_phones
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 03-08-2008 më 16:21
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    447
    Eshte vertet e habitshme: dy vendet kryesore (them une) anglishtfolese (Amerika dhe Britania e Madhe) po marrin masa kaq te renda, gjoja me arsyen kunder terrorizmit, por une mendoj se ka te beje me teper me spinunimin dhe mbajtjen nen kontroll te popullsise. Anglia, nga njera ane, ishte si kasaforte qe para se te dilnin keto ligjet per SHBA-ne (apo Ameriken e Veriut?); tani u be edhe kjo tjetra.

Sigurisht qe ke permendur se ligji lejon te inspektohen edhe kartat me kujtese: shembulli i pare i perdorimit te tyre jane aparatet fotografike. Edhe me fotot duhet te kemi kujdes, te mos shkrepim ndonje subjekt qe s'duhet, me sa po duket. Privatesise se personit po i vjen fundi!

Me sa kam degjuar per kete çeshtje, objektet e konfiskuara mund te mbahen deri ne nje afat te 'pacaktuar', tani, jo pergjithmone, por sa te procesohen nga inteligjenca e shtetit; dhe per çdo levizje inteligjenca eshte e mbrojtur nga ligji.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 03-08-2008 më 16:32

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Qyqja, dhe kur e gjeten. Tani qe do i dergoj laptopin e ri babit ne Shqiperi ...

Apo s'eshte dhe kuq e zi (VAYO CR series) do ma marrin per kastile lol.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    urrej CIA, NSA, FBI etj etj, por sidomos CIA,
    Une e kuptoj shume mire rendesine e kontrollit te popullates, por te te konfiskojne laptopin per nje kohe te pacaktuar kjo eshte absurde, si do mund te udhetosh me laptopin e punes pa prishur pune?
    çna ka gjet

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Eshte e vertete edhe kjo procedure ekziston prej kohesh po ka qene vetem kur vjen ne amerike nga nje vend I jashtem une personalisht qe hyp ne avjon te pakten nje here ne jave per arsye sigurie te informacjonit kompania na kerkon qe cdo informacjon te konsideruar te priviligjuar ta uploadim ne serverat e tyre pa mbajtur kopje te informacjonit ne laptop. Deri tani nuk me ka ndodh ndonjehere qe e te mbahem per aditional screening po kam patur disa flashdrivers te "humbur" . Megjithate sdo me pelqente qe dikush qe une nuk e njof te me hyje ne informacjonet e mia.
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Postime
    70
    jo vetem laptopin, por edhe celularin te kontrollojne

Tema të Ngjashme

1. Zbulimi i Amerikës u bë nga arabët
    Nga Davius në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 20-11-2009, 16:49
  2. Fjalimi i presidentit amerikan Obama ne Kajro te Egjiptit
    Nga Brotherhood në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 06:10
  3. Zëri i Amerikës shënon sot 65 vjetorin
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 18:01
  4. Bushi po perpiqet te krijoje supershtetin e Amerikes se Veriut?
    Nga Darius në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-06-2006, 20:01
  5. Nese do ishit President i Amerikes me mandat 4-vjecar....
    Nga R2T në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 06-02-2005, 07:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •