"Shoku Mjekesise"
kuuuuu sa i fort ai qe e ka fitu medalet shumm hallall hallall
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
kush tha qe shqipria ska per tja fut europes iher e dy her b1les lool
me karate kemi per tu fut ne euro si macja qe ndjek miun
bravo ky shqiptari qe qenka karaterist i math e i fort, po ca emri ka ky pa emer e paskeni lan ?!!!!!!!!!!!!
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Hoxha Mirand Backa BaBe!
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Eshte trajneri i ekipit kombetar te karatese te te rinjeve dhe te para te rinjve.Ka shume medalje ne ndeshjet nderkombetare dhe kombetare duke filluar nga ato ari, argjendi, bronxi.Nese e shikoni mbas demos se reklames, i ka bere zbor grekerve dhe serbeve ne ndeshjet e kampionatit ballkanik.
Jam tu menu me e marr bodygard.A ja vlen? lol
"Shoku Mjekesise"
Une kam patur kenaqesine te shikoj drejteperdrejt demonstrimin e atij ushtrimit kompleks qe jepet ne videon e pare, por paksa te kufizuar ne levizje pasi u dha ne nje skene te Akademise se Arteve ne Tirane, gjate diteve te Frankofonise ne Shqiperi ku Mirandi ben pjese.
Me te vertete qe eshte talent !!!
uu duhet te iki ne cerrik tani duhet te mesoj karete . ky eshte i madh fare se e maj mend para 10 vjetesh qe imsonte cunat tek xhamia
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
o Kanan
ku ishe ul atje te frankofonija ti?
Se dhe un isha aty.
Po ajo nuk eshte gje fare se ta shohesh live te palestra e tij te iken truni fare le pale te shohesh ndeshjet qe ka bere ai neper bote, ku na ka perfaqesuar ne menyren me te mire te mundshme dhe do te na perfaqesoje me simben e vogel( djali i tij qe eshte kampion 2008 per moshat me te vogla). Mirandi eshte dhe nje njeri i papam fare per ata qe e njohin.
SUKSESE MIRANDO
Po kerkoja na face book ja ku gjeta nje foto
![]()
"Shoku Mjekesise"
Krijoni Kontakt