Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 63
    pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617

Çfarë urreni më tepër tek një mashkull?

Përshëndetje të gjithë anëtarëve të forumit.....

Qëllimi që po hap këtë temë është për të diskutuar me femrat e Forumit Shqiptar... çfarë nuk ju pëlqen tek një mashkull?

Tek gjinia mashkullore ka shumë gjëra që mund të urresh.... unë gjëja e parë që urrej është që gërrhasin shumë kur flenë gjumë.... për momentin nuk më kujtohet gjë tjetër.....

Kalofshit mirë të gjithë.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 05-09-2008 më 09:25
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750

Urrej shum dhe i injoroj ata qe shiten si burra e jan vetem ,,mashkuj''
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 02-09-2008 më 05:15
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    me teper ke nje mashkull urrej kur i kruajne dhembet (mbasi hajne buk) me kunja qe jan apostafat per dhembet kte gje nuk e duroj
    edhe kur gerhasin se te lejne pa gjume si psh(burri im)hahahahahaaaaaaaaaa
    edhe kur bejne gropsima(nuk e di ne ka emer tjeter)apapaaaaaaaaaaaaaaa sa inat e kam
    po ndoshta kta njerez nuk e verejne kte gje qe tjetrit i jep bezdi
    dhe nga njera ane nuk duhet ti vejme faj
    pale kur bojne pola yyyyyyyyyfffffffffffffffffffff

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Nuk i urrej por nuk me pelqejn meshkujt qe vishen me dragoj,gjarprinj,lope, derra te stampuara neper bluza e pantallona.

uuuuuuffffff shije te sfilitura

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ne Shqiperi eshte e perhapur moda e ndjekjes se gocave me makina, pika ne koke vene i marrin borxh per te shitur mend.Se ku qendron e bukura e kesaj, vallaj nuk e kuptoj.

Me pak fjale urrejjjjjjjjj meshkujt qe bejne si garipa !!!!
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Unë i kam marre inati ata meshkuj, qe nxjerrin Rripin e pantallonave jashtë. Thuaj se plasëm ne ta dimë se çfarë rripi ka ai.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Meshkujt nuk duhet te jene objekt i urrejtjes, por i dhembshurise... shume gjynaha jane

Ne pergjithesi mendoj se jane teprice teknologjike ne planetin Toke...paramendoni sa e mire do te ishte bota pa ta..as lufte, as kurgjo. Bota do te lulezonte ne tere madheshtine e saj.

Une mendoj se femra eshte sinonim i se mires ndersa mashkulli sinonim i se keqes ne Toke. Dhe, mos mendoni qe po flas vetem per inat , po ashtu edhe eshte.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    [QUOTE='[Perla];2013085'] Ne Shqiperi eshte e perhapur moda e ndjekjes se gocave me makina, pika ne koke vene i marrin borxh per te shitur mend.Se ku qendron e bukura e kesaj, vallaj nuk e kuptoj. [QUOTE]

bukuria qendron tek ajo qe kapin peshkun qe i pelqen kjo metode te ulin prapanicen ne makinen e marr borxh !!! qellimi justifikon mjetin perlita !!!

Me pak fjale urrejjjjjjjjj meshkujt qe bejne si garipa !!!!
    ate thuaj se nuk e mendoja qe te marresh nje makine borxh shokut/shoqes dhe te ndalosh nje femer qe te duket terheqse sme duket garipizem i modh !!!

ciao perlita !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 02-09-2008 më 06:56
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Une mendoj se femra eshte sinonim i se mires ndersa mashkulli sinonim i se keqes ne Toke. Dhe, mos mendoni qe po flas per inat, po ashtu edhe eshte.
    E rende kjo fjali rina. Ok qe jemi pro femrave por jo ne kaq ekstreme. Sic ka meshkuj jo shume te mire ashtu ka edhe femra jo shume te mira. Kjo eshte relative. Jo te gjithe njerezit jane njesoj si per meshkuj dhe per femra.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    ate thuaj se nuk e mendoja qe te marresh nje makine borxh shokut/shoqes dhe te ndalosh nje femer qe te duket terheqse sme duket garipizem i modh !!!
    Pse re SaS per cfare te duhet makina, nuk ke kembe zotrote ? Per cfare duhet ta ndjekesh nga pas (zakonisht me kasetofonat ne max) veprim me prej idjoti se kaq nuk ka per nje mashkull. S'keni faji juve jo, kane faji ato budallacke qe magjepsen nga makinat e marra borxh, po se ca ka brenda ajo makina.... kush po pyet .... Pikaaaa

Ps. Mos mu bej si garip dhe ti se te morri dreqi

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si Behet Nje Mashkull Per Vete ???
    Nga klandestini në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 18-12-2024, 02:47
  2. Cilat janë vetitë që vlerësoni tek një mashkull apo femër?
    Nga Poetesha në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:23
  3. Virgjëria tek femrat
    Nga klandestini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  4. Pyetje-Pergjigje
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 16-05-2006, 07:51
  5. Është e vështirë të jesh mashkull
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 18-03-2006, 02:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •