Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    shqiptari Maska e faruk_01
    Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    ...dhe, cfare te ben te mendosh qe Arkivat e Beogradit mund te jene me te sigurta se te Shkupit? Cfare te ben te mendosh qe eshte e veshtire t'i gjendet "fija" ndokujt atje, per te futur ne liste nje shqiptar (qe as serbet as shkijet s'e duan)?
    mos fol pa fakte nese nuk e din mos thuaj eshte futur falco ase nuk eshte futur, un per kete dokument nuk kam njohuri dhe as qe lodhi trurin per ate ngjarje....
    O Sa mir t'jesh Shqiptar...

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga faruk_01 Lexo Postimin
    kush eshte PPD ska me PPD u shkri ne PDSH,,,gjersa BDSH gjynah nuk ariti edhe nje gjys deputeti te mer
    Rezultatet zgjedhore duhen analizuar shume thellesisht, dhe nese keni qene ketu ne fillim te fushates, u pata thene qe atehere qe perseri do fitoje BDI edhe ate me shifra e me numra deputetesh. S'kam c'tu bej qe s'mbani mend ato, dhe sot i gjarperoni bisedes ne tema aspak relevante per momentin.

mos fol pa fakte nese nuk e din mos thuaj eshte futur falco ase nuk eshte futur, un per kete dokument nuk kam njohuri dhe as qe lodhi trurin per ate ngjarje....
    Pse komenton nese s'e lodh trurin per ate ngjarje???
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Rezultatet zgjedhore duhen analizuar shume thellesisht, dhe nese keni qene ketu ne fillim te fushates, u pata thene qe atehere qe perseri do fitoje BDI edhe ate me shifra e me numra deputetesh. S'kam c'tu bej qe s'mbani mend ato, dhe sot i gjarperoni bisedes ne tema aspak relevante per momentin.

Pse komenton nese s'e lodh trurin per ate ngjarje???
    kush e mohoi analizen tende per fitore te bdi-s me meqe dij une Jo, tema isht diku tjeter, gjersa se per cka dhe si e lodhi trurin nuk ka nevoj te meresh ty.

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Alienated

Nuk kina nevoje te ja montojme ato 2 fq, Fazli-s, se i kemi gati, te kallxova njehere, ato 2 faqe pak jane ai ka me shume merita, derisa eshte i dashur per pushtetin kjo flet shume.

i/e regjistruar Maska e BAC4
    Anėtarėsuar
    20-04-2008
    Postime
    337
    Alienated
    Te me vesh mua ne nje liste me Fazli Veliun, Fatmir Besimin, Kim Mehmetin, Ali Aliun, per Zotin me ke nderuar shume, por une s'kam ndonje nivel te larte intelektual me to, keshtu qe s'do doja te ngjitesha ne te njejtin piedestal me te siper permendurit sepse s'kam ndonje merite ne jete. Une nuk jam tregtar interesash kombetare, sepse s'jam as ne PDSH as ne BDI, keshtu qe mos u lodh kot me supozime. Nuk e di ne me njeh por dyshoj te me njohesh nga keto budalliqe qe ke shkruar per mua, gjithsesi s'do t'i prish fantazite qe zhvilloke aty per aty. Interesi im material s'eshte i lidhur me ASNJE parti politike sepse une jam I VETEPUNESUAR, dhe s'me drejton timonin askush. S'kam si shes interesin kombetar, sepse s'ia kam kerkuar askujt te drejten per ta perfaqesuar, dhe s'ma ka dhene askush te drejten per ta perfaqesuar, prandaj po e mbyllim "bursen" ketu.

Interesi kombtar nuk shitet vetem me shitje fizike. Por je i vogel dhe i papjekur per ti mar vesht disa pune.

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Citim Postuar mė parė nga BAC4 Lexo Postimin

Interesi kombtar nuk shitet vetem me shitje fizike. Por je i vogel dhe i papjekur per ti mar vesht disa pune.
    na iku ky cfar Alienated, shume i nxeht qenka pas bdi-s, kam haru ta pyes a e kan punsuar apo i kan premtuar

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga BAC4 Lexo Postimin
    Alienated

Edhe ka mundesi mos njoh mire teorite e shitjes se interesit kombetar sepse s'jam ne ate biznes. Po te jesh (sepse me duket qe paske shume informacione mbi to) ma thua dot?!

na iku ky cfar Alienated, shume i nxeht qenka pas bdi-s, kam haru ta pyes a e kan punsuar apo i kan premtuar
    faruk_01
    Akoma s'eshte zbuluar profesioni i drejtimit te brireve te dashit. Lexo forumin, ndiq postimet e mia dhe do shohesh kush ku eshte i nxehte, dhe kush ku eshte punesuar dhe kujt cfare i eshte premtuar. S'te kam faj une qe ti mendon qe di gjithcka per cdokend dhe del qesharak.

Une s'jam as i "nxeht" pas BDI-se, e as qe perkrah politiken e tyre. Por s'te kam faj une qe s'ke hequr as ti as BACI me numer 4 frenat nga koka.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    24-09-2006
    Vendndodhja
    maqedoni
    Postime
    590
    Edhe ka mundesi mos njoh mire teorite e shitjes se interesit kombetar sepse s'jam ne ate biznes. Po te jesh (sepse me duket qe paske shume informacione mbi to) ma thua dot?!

faruk_01
    Akoma s'eshte zbuluar profesioni i drejtimit te brireve te dashit. Lexo forumin, ndiq postimet e mia dhe do shohesh kush ku eshte i nxehte, dhe kush ku eshte punesuar dhe kujt cfare i eshte premtuar. S'te kam faj une qe ti mendon qe di gjithcka per cdokend dhe del qesharak.

Une s'jam as i "nxeht" pas BDI-se, e as qe perkrah politiken e tyre. Por s'te kam faj une qe s'ke hequr as ti as BACI me numer 4 frenat nga koka.
    skam pasur nevoj te shikoj te dhenat tua pasi qe nuk me intereson aspak, thjesht diskutojme.

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Lexoni nje shprehtje tetovarce : sicalli ka ti heke hekat e veta
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Masakra e regjistrimit komunist nė ushtrinė shqiptare
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 14:31
  3. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 07:18
  4. Debati mbi Ditėn e Ēlirimit
    Nga dardajan nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 23-02-2006, 04:50
  5. Gjeneralet fatkeqe, qe i sherbyen Ushtrise Shqiptare
    Nga BlueBaron nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-10-2004, 12:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •