Rezultatet zgjedhore duhen analizuar shume thellesisht, dhe nese keni qene ketu ne fillim te fushates, u pata thene qe atehere qe perseri do fitoje BDI edhe ate me shifra e me numra deputetesh. S'kam c'tu bej qe s'mbani mend ato, dhe sot i gjarperoni bisedes ne tema aspak relevante per momentin.
Pse komenton nese s'e lodh trurin per ate ngjarje???
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Alienated
Nuk kina nevoje te ja montojme ato 2 fq, Fazli-s, se i kemi gati, te kallxova njehere, ato 2 faqe pak jane ai ka me shume merita, derisa eshte i dashur per pushtetin kjo flet shume.
Alienated
Te me vesh mua ne nje liste me Fazli Veliun, Fatmir Besimin, Kim Mehmetin, Ali Aliun, per Zotin me ke nderuar shume, por une s'kam ndonje nivel te larte intelektual me to, keshtu qe s'do doja te ngjitesha ne te njejtin piedestal me te siper permendurit sepse s'kam ndonje merite ne jete. Une nuk jam tregtar interesash kombetare, sepse s'jam as ne PDSH as ne BDI, keshtu qe mos u lodh kot me supozime. Nuk e di ne me njeh por dyshoj te me njohesh nga keto budalliqe qe ke shkruar per mua, gjithsesi s'do t'i prish fantazite qe zhvilloke aty per aty. Interesi im material s'eshte i lidhur me ASNJE parti politike sepse une jam I VETEPUNESUAR, dhe s'me drejton timonin askush. S'kam si shes interesin kombetar, sepse s'ia kam kerkuar askujt te drejten per ta perfaqesuar, dhe s'ma ka dhene askush te drejten per ta perfaqesuar, prandaj po e mbyllim "bursen" ketu.
Interesi kombtar nuk shitet vetem me shitje fizike. Por je i vogel dhe i papjekur per ti mar vesht disa pune.
Edhe ka mundesi mos njoh mire teorite e shitjes se interesit kombetar sepse s'jam ne ate biznes. Po te jesh (sepse me duket qe paske shume informacione mbi to) ma thua dot?!
faruk_01
Akoma s'eshte zbuluar profesioni i drejtimit te brireve te dashit. Lexo forumin, ndiq postimet e mia dhe do shohesh kush ku eshte i nxehte, dhe kush ku eshte punesuar dhe kujt cfare i eshte premtuar. S'te kam faj une qe ti mendon qe di gjithcka per cdokend dhe del qesharak.
Une s'jam as i "nxeht" pas BDI-se, e as qe perkrah politiken e tyre. Por s'te kam faj une qe s'ke hequr as ti as BACI me numer 4 frenat nga koka.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Lexoni nje shprehtje tetovarce : sicalli ka ti heke hekat e veta![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Krijoni Kontakt